اگر ايندفعه گوشيت روشن نشد دوباره فلش نكني.
اكثر مواقع بعد از نصب پچ گوشي روشن نميشه.راه حلش اينه كه باتري را يك بار در بياري دوباره بذاري سر جاش.
ولي اگر واقعا گوشي مشكل پيدا كرده بود هم لازم نيست فلش بشه فقط main را تنها فلش كن .
عالي
متوسط
ضعيف
اگر ايندفعه گوشيت روشن نشد دوباره فلش نكني.
اكثر مواقع بعد از نصب پچ گوشي روشن نميشه.راه حلش اينه كه باتري را يك بار در بياري دوباره بذاري سر جاش.
ولي اگر واقعا گوشي مشكل پيدا كرده بود هم لازم نيست فلش بشه فقط main را تنها فلش كن .
[QUOTE=hessam_sz;2443821]hessam خان اگه لطف کنی یه بار دیگه پست آخر صفحه قبل من رو بخونی و جواب بدی ممنون میشم ((ویرایشش کردم وقتی تو داشتی پست میذاشتی))
Flay Mode داره ولی وقتی فعال باشه دیگه من نمی تونم زنگ بزنم اون پچ برای پیچوندن خوبه![]()
Last edited by hossein-p30-f; 24-05-2008 at 22:20.
در مورد آفيس كه هنوز چنين پچي واسه كا810نيومده ولي ميشه whit list را به black list تبديل كرد كه هر كسي را كه ميخواهي باهات تماس نگيره بذاريش تو ليست و وقتي زنگ ميزنه بوق مشغول واسش پخش ميكنه.
من در مورد پچ هاي گوشي هاي ديگه اطلاع ندارم ولي چون كا750 قديمي تر هست واسش پچ خيلي زياده.
در مورد كا750 بايد از دوستان ديگه كمك بگيريد![]()
خیییییییلِی ممنون
دوستان من یه پچ واسه K750_r1ca021 می خوام که مثل پچی که برای K810 و گوشی های جدید هست ((همونی که میاد تو قسمت ُSecurity ........ Protection گزینه های سکوریتی که من تو پرانتز بعدی گذاشتم رو اضافه میکنه )) بشه روی قسمتهای رمز گذاشت ((File Manager _ Contacy _ Calls_ Messaging _ Keyboard و ...)) و هر وقت هم بخوایم بتونیم برش داریم
اون رو میخوام برای K750_r1ca02
سلام:
برای K550 فیرمور r8ba024 شنیدم پچ های زیادی است ولی چیزی ندیدم . میشه اگه کسی داره برای ما هم بزاره.ممنون
دوستان من یه پچ که نصب میکنم پچ قبلیم میپره
چرا اینجوریه![]()
گلمحمدي هم همين مشكل رو داشت كه با اين نرم افزاري كه گذاشتم مشكلش حل شد!!!
تو هم امتحان كن تو اين تايپك
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اينا رو برات پيدا كردم...بدردت ميخوره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداينم براي شما...
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خییییییلیی ممنون
درست شد
این دو تا رودارم
یهچیزی می خوام که بشه رو همه قسمتها قفل گذاشت هر وقت هم بخوایم راحت برداریم ((مثلهمونی که برای K810 هست اون بالا توضیح دادم))
داداشم به این دوتا راضی شده بود ولی وقتی دید من چه پچی برا خودم ریختم گفت منم اونو میخوام
Last edited by hossein-p30-f; 25-05-2008 at 10:33.
سلام دوستان من یه پچ می خواستم برای بهبود فیلمبرداری
گوشی من کا 800 به کا 810 ارتقا یافته است.
حالا اگه تعداد فریم بر ثانیه رو هم افزایش بده خوبه اگه سایز رو افزایش بده که محشر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)