تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 229 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 2290

نام تاپيک: محلي براي عنوان كردن سوالات و يا مطالب جزيي

داره خودمونی میشه vahidps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام چند روزی وقتی کامپیوتر روشن می کنم عکس و پیغامهای که مادربرد میدرو نشون نمیده وقتی ویندوز میاد بالا تصویر میا برعکس بعضی وقتها هم مال مادربرد نشون میده ولی ویندوز که میاد بالا اصلا تصویر ندارم گاهی هم کلا تصویری نشون نمیده ایراد از چی می تونه باشه ممنون میشم کمکم کنید

داره خودمونی میشه vahidps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام چند روزی وقتی کامپیوتر روشن می کنم عکس و پیغامهای که مادربرد میدرو نشون نمیده وقتی ویندوز میاد بالا تصویر میا برعکس بعضی وقتها هم مال مادربرد نشون میده ولی ویندوز که میاد بالا اصلا تصویر ندارم گاهی هم کلا تصویری نشون نمیده ایراد از چی می تونه باشه ممنون میشم کمکم کنید

داره خودمونی میشه vahidami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام چند روزی است که نمی توانم مطلب و یا فولدری هایم را در کاپیوتر Delete , Copy , Cut و ... انجام دهم لطفا کمکم کنید
    در ضمن باید بگویم این کامپیوتر اداره می باشد و خیلی از امکانات را از کارمندان گرفته اند ( مثل نصب نرم افزار و ... )

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

سلام چند روزی است که نمی توانم مطلب و یا فولدری هایم را در کاپیوتر Delete , Copy , Cut و ... انجام دهم لطفا کمکم کنید
    در ضمن باید بگویم این کامپیوتر اداره می باشد و خیلی از امکانات را از کارمندان گرفته اند ( مثل نصب نرم افزار و ... )
    دوست عزیز این سیستم اداره شما کلاینت نیست؟ چون من در یکی از اداره ها دیدم به جای سیستم بهشون کلاینت داده بودند و خیلی از امکانات هم محدود کرده بودند!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام دوستان

یک مشکلی برای یکی از 2 PC من پیش اومده که نمی دونم از کجاست

اول مشکلو بگم :

سیستم رو روشن که می کنم اولین صفحرو که میاره ( صفحه ای که مارک مادربرد و مدلشو می نویسه ) دیگه جلو نمیره

یک سیستم دیگه دقیقا با همین مشخصات این سیستم و دقیقا با همین قطعات دارم ، اول فکر کردم یا هارد سوخته یا رم نیم سوز شده که تو اون یکی سیستم امتحانشون کردم هیچ مشکلی نداشتن، حالا نمی دونم از مشکل از کدوم قطعس و از کجا می تونم بفهم و چطور می تونم قطعات دیگرو امتحان کنم؟

راهنمایی کنین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام دوستان

اول مشکلو بگم :

سیستم رو روشن که می کنم اولین صفحرو که میاره ( صفحه ای که مارک مادربرد و مدلشو می نویسه ) دیگه جلو نمیره

یک سیستم دیگه دقیقا با همین مشخصات این سیستم و دقیقا با همین قطعات دارم ، اول فکر کردم یا هارد سوخته یا رم نیم سوز شده که تو اون یکی سیستم امتحانشون کردم هیچ مشکلی نداشتن، حالا نمی دونم از مشکل از کدوم قطعس و از کجا می تونم بفهم و چطور می تونم قطعات دیگرو امتحان کنم؟

راهنمایی کنین
    اینجا کسی نیست ج.اب بده؟!

کارم لنگ مونده

حداقل آدرس بدین کجا ببرم

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

نوشته شده توسط DJ Fred [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام دوستان

اول مشکلو بگم :

راهنمایی کنین

اینجا کسی نیست ج.اب بده؟!

کارم لنگ مونده

حداقل آدرس بدین کجا ببرم
    ابتدا بایوس مادربورد رو به صورت پیش فرض کارخانه در بیارید.

منظورم اینه که ابتدا کابل برق کیس رو قطع کرده و باطری بایوس رو دربیارید.

چند دقیقه صبر کنید یا اینکه با یه چیز فلزی اتصال کوتاهی بین دو پین جای باطری برقرار کنید.

اگه این مورد جواب نداد رم یا اسلات رم رو عوض کنید. که شما رم رو هم امتحان کرده‌اید و گفته‌اید که مشکل ندارند.

اتصالات پاور رو از قطعات جانبی مثل هارد و درایوهای نوری جدا کنید.

اگه این مورد جواب نداد پاور کیس رو عوض کنید.

اگه این موراد جواب نداد شاید مشکل از مادربوردتون هست.

اما حدس من اینه که درایوهای نوری یا هاردهایی که رو سیستم دارند دارای تداخل هستند و دچار مشکل شده‌اند.

کابلهای دیتا و برقشون رو قطع کنید.

شاد باشید

---------- Post added at 08:10 PM ---------- Previous post was at 08:08 PM ----------

این مشکلات بیشتر به کارت گرافیک بر می‌گرده.

شاد باشید

8. این کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

لطفا اساتيد محترم يه نگاهي هم به كامپيوتر ما بندازند :
    چند روزه كامپيوتر دوستم دست من امانته .اما يه مشكل عجيب داره وقتي كامپيوتر رو روشن مي كني قبل از بوت شدن حتما بايد دگمه f1 رو فشار بدي تا سيستم بوت بشه (از يه نفر پرسيدم گفت احتمالا از بايوسش هست ) . در ضمن مي خوام بهش ويندوز بزنم اما هر بلائي كه سرش مي آرم سيستم با سي دي بالا بياد نمي شه كلا توي تنضيماتش سه حالات داره يكي با usb يكي با فلاپي و سوم هم فكر كنم هارد هست . در ضمن سيستم قديمي هستس (سي پي يو 2000 )سي دي رايترش رو عوض كردم مال خودم رو زدم و كابلش روهم . باز درست نشد . خواهشن دوستان راهنمايي كنن چون روز اول كه كامپيوتر دست من بود فكر كنم f1 نمي خواست ويندوزش هم سالم تر از اين بود
    شما یه نگاهی بندازید که قبل از نشون دادن دکمه F1 چه پیغامی ارائه می‌ده.

این پیغام بیشتر به این بر می‌گرده که صفحه کلید به سیستم وصل نشده، فلاپی درایور وصل نشده، سیستم تاریخ و ساعت به هم ریخته و یا اینکه یه قطعه جدیدی به سیستم اضافه شده که نیاز به تنظیمات در بایوس داره.

با این حال بعد از ورود به بایوس یه بار همه چیز رو به صورت پیش‌فرض کارخانه دربیارید.

منظورم استفاده از گزینه Set as Default Properties هست.

حالا یه اقدامی به نصب ویندوز کنید.

شاد باشید

---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------

عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید
    یه سیستم جدید بستم ولی یه مدته بیخود و الکی کامپیوترم کرش میکنه (همون صفحه آبی) و ریست میشه . یه بار هم موقع نصب ویندوز اینجوری شد . باطری مادربرد رو درآوردم و زدم سرجاش تا این مشکل رفع شد ولی یه مشکل دیگه پیدا کرده . حالا موقع اجرای بازی کرش میکنه و ریست میشه . اعصاب برام نذاشته
    مشخصات سیستم :
    CPU AM2 945 X4
    RAM 2 gig DDR3
    VGA : 9500GT 512MB
    HDD 500 SAMSUNG SATA
    ممنون میشم راهنماییم کنید آخه دیگه دارم قاط میزنم .
    با تشکر/
    شما نوع مادربوردتون رو نگفتید.

با توجه به نوع CPU از طریق سایت مادربوردتون اقدام به آپدیت کردن بایوس مادربورد کنید.

این مشکل بیشتر در مادربوردهای Gigabyte اتفاق می‌افته.

شاد باشید

آخر فروم باز Alishmas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

صدای سيستمم يه جورايی خش داره ، مثل اينکه مثلاً اسپيکر خراب باشه ، باند پاره شده باشه و اينجور چيزا !

مشکل از اسپيکر هم نيست . ويندوز رو هم عوض کردم درست نشد .

اين سيستم يکی از دوستامه که چند وقت دستمه ، کارت صدا هم آنبرد هست و درايورش رو هم نصب کردم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با سلام:
    درایور این کارت دی وی بی را می خواستم اسم این کارت مشخص نیست اما چیپست این کارت conexant fusion 878a 25878-13 e3324123.1 می باشد
    اگه کسی سراغ داره لطف کنه ولینکشو بذاره.عکس این کارت را قرار می دهم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •