تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 356 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 3557

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد مادربورد

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام به همگی
    دوستان نظرتون راجع به سیستم زیر چیه؟ (برای بازی)

Intel C2D, E4600, 2.4GHz
    MSI - P35 Neo-F
    Patriot Dual Channel, 2GB
    XFX Geforce 8600 GT, 512MB
    Maxtor 320GB
    Asus DRW1814
    Samsung 743nx, 17
    Green, Magnum
    CoolMaster RS-460-PCAP-A3
    با سایر متعلقات حدود 870 در میاد... اگه میشه کمترش کرد، بدون اینکه از performance چیزی کم بشه، لطفا راهنمایی کنید.
    راستی مین elite group چه طوره؟
    پیشاپیش ممنون...
    1-رم پاتريوت با بعضي مادربردها مشكل داره رم كوشال بخر هم ارزونه هم يكي از رمهاي تاپ هست.
    2-اگه ميخواي خفن اوركلاك كني با 30 تومن بيشتر مادربرد GA p35ds3l رو بخر
    3-پردازنده ميتوني E2160 بخري حدود 63 تومن كه واسه بازي فرقي نميكنه.
    4-گرافيكهاي 8600-512 غالبا DDR2 هستند كه پرفورمنسشون از 8600-256 كه DDR3 هست كمتره.
    5-از هارد مكستور افتضاح تر نميتوني پيدا كني اول وسترن دوم هيتاچي سوم سامسونگ
    6-يكي از افتضاح ترين مادربرهاي تو بازار همين Elite group هستند جاي تعجبه كه حتي نوع P35 شون با اينكه از چيپ خوبي بهره ميبره اصلا" اوركلاك نميشه.

داره خودمونی میشه Engadget's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

1-رم پاتريوت با بعضي مادربردها مشكل داره رم كوشال بخر هم ارزونه هم يكي از رمهاي تاپ هست.
    2-اگه ميخواي خفن اوركلاك كني با 30 تومن بيشتر مادربرد GA p35ds3l رو بخر
    3-پردازنده ميتوني E2160 بخري حدود 63 تومن كه واسه بازي فرقي نميكنه.
    4-گرافيكهاي 8600-512 غالبا DDR2 هستند كه پرفورمنسشون از 8600-256 كه DDR3 هست كمتره.
    5-از هارد مكستور افتضاح تر نميتوني پيدا كني اول وسترن دوم هيتاچي سوم سامسونگ
    6-يكي از افتضاح ترين مادربرهاي تو بازار همين Elite group هستند جاي تعجبه كه حتي نوع P35 شون با اينكه از چيپ خوبي بهره ميبره اصلا" اوركلاك نميشه.
    ممنون از جواب...
    1- آیا پاتریوت با این مادربوردی که نوشتم هم مشکل داره؟ آخه کروشال 100 تومنه! corsair چطوره؟
    2- نه اور نمیکنم...
    3- منظور از اینکه واسه بازی فرق نمیکنه چیه؟ تو لیست بنچمارک این دوتا خیلی با هم فاصله دارن!
    4- خوب پیشنهاد شما چیه؟ من اول میخواستم 9600gt xpert vision بگیرم، حدود 190 قیمتش بود، بودجه نمیرسید کمش کردم. حالا نمیدونم از cpu بزنم و به vga اضافه کنم، درسته؟
    5- اونو درستش میکنم
    6- ok

دوستان کسی دیگه ای نظری نداره؟

آخر فروم باز ganje nahofte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

ممنون از راهنماییهاتون. مادربورد شد ماکزیمومس فورمولا ولی هنوز برای گرافیک و رم به نتیجه ای نرسیدم که اونارو توی بحث مربوطه می پرسم.
    با تشکر.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنون از جواب...
    1- آیا پاتریوت با این مادربوردی که نوشتم هم مشکل داره؟ آخه کروشال 100 تومنه! corsair چطوره؟
    2- نه اور نمیکنم...
    3- منظور از اینکه واسه بازی فرق نمیکنه چیه؟ تو لیست بنچمارک این دوتا خیلی با هم فاصله دارن!
    4- خوب پیشنهاد شما چیه؟ من اول میخواستم 9600gt xpert vision بگیرم، حدود 190 قیمتش بود، بودجه نمیرسید کمش کردم. حالا نمیدونم از cpu بزنم و به vga اضافه کنم، درسته؟
    5- اونو درستش میکنم
    6- ok

1- كروشال رو بخاطر ارزونيش گفتم دوتا يك گيگ باس 667 حدود 55 هست. كورسير هم خوبه. با اين مادربرد نميدونم ولي تجربه من ميگه كه رمهاي جديد معمولا با بعضي مادربردها مشكل دارند شما ميتوني دفترچه مادربرد رو از اينترنت دانلود كني و رمهاي توصيه شده رو ببيني.
    3-ببين 3dmark يك گزينه داره به اسم CPU test كه هدف اصلي مقايسه پردازنده است. اين بحثش خيلي مفصله.
    4- حتما اين كار رو بكن 9600جي تي با E2160 صددرصد خيلي بهتر جواب ميده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

5

ممنون از جواب...
    2- نه اور نمیکنم...
    5- اونو درستش میکنم
    6- ok

با سلام
    دوست عزیز بنده 4 ماژور 1 گیگا بایتی پاتریوت روی مادربرد p35ds3l نصب کردم بدون هیچ مشکلی کار میکنه و مشکل مچ نبودن ندارم و روی چند سیستم هم این مشکل را ندیدم
    البته رو مادربردهای گیگا و ایسوس بنده دیدم

در ضمن رم هایی که در سایت گیگا زده جنبه تبلیغاتی هم داره
    گرافیک هم بهتره 9600gt گیری یا اگه بودجه کمتری داری به 3850 ati هم میتونی فکر کنی
    موفق باشی
    Last edited by ali65; 01-05-2008 at 10:05.

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

شما مادربورد رو همون p35-ds3l گیگا بردار رم رو هم پاتریوت ( خیلی ها اینو با این مین بستن )

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

[quote=MicroSystem;23607875-از هارد مكستور افتضاح تر نميتوني پيدا كني اول وسترن دوم هيتاچي سوم سامسونگ
    6-يكي از افتضاح ترين مادربرهاي تو بازار همين Elite group هستند جاي تعجبه كه حتي نوع P35 شون با اينكه از چيپ خوبي بهره ميبره اصلا" اوركلاك نميشه.[/quote]
    چرا هارد مكستور افتضاح به چه دليل ؟
    مادربورد elite هدفش بازار ارزون قيمت پس طبيعي مادربورد هاش قابليت مادربورد هاي گرون قيمت رو نداشته باشه
    بعدم اينجا مي خوايم به ديگران كمك كنيم نه اينكه بدون هيچ تحقيق و منطقي يكي رو با حرف5اي اشتباه بندازيم تو چاه

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چرا هارد مكستور افتضاح به چه دليل ؟
    مادربورد elite هدفش بازار ارزون قيمت پس طبيعي مادربورد هاش قابليت مادربورد هاي گرون قيمت رو نداشته باشه
    بعدم اينجا مي خوايم به ديگران كمك كنيم نه اينكه بدون هيچ تحقيق و منطقي يكي رو با حرف5اي اشتباه بندازيم تو چاه
    خرابي زياد؟ بهتره بيشتر تحقيق كني؟ تعميركارهاي هارد افراد خوبي واسه تحقيق تو اين زمينه هستند درضمن سرو صداشون هم نسبت به وسترن و هيتاچي بيشتره.
    مادربردهاي ارزون ديگه اي هم هستند كه خيلي بهتر هستند مثلا ازراك و بايواستار و ...
    بعد اينجا ميخوايم به ديگران كمك كنيم دليل وجود نداره كه چون يه جنس ارزونه جنس بديه و دليلي هم نداره كه يه جنس چون گرونه جنس خوبيه.
    آنچه كه من در مورد اليت گروپ نوشتم نتيجه گيري از سايت معروف anandtech بود تو همين سايت هم هارد وسترن بعنوان هارد برتر سال 2007 شناخته شده.
    Last edited by MicroSystem; 01-05-2008 at 12:34.

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

هارد وسترن من هم خیلی پسندم هست البته هیتاچی رقیب سرسختی براش هست ولی باز هم فقط وسترن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadi_en's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

يكي از بهترين و پرفروش ترين مادربردهاي دنيا است
    ساپورتشون حرف نداره
    چند بار ايميل زدم جواب دادند و مرتب هم بايوس ميدن بيرون
    البته بعضي مدلهاشون يه مشكلاتي دارند مثلا 4coredual sata2 كه اونم به علت چيپست مسخره VIA هست

ولي تو ايران ...
    باتشكر

مشخصات ConRoe1333-D667 به اين صورت هستش :

FSB 1066/1333 - Support Dual core & Core2 Duo & 64Bit CPU - Intel 945GC & ICH7 - Dual Channel DDRII 533/667 - 2 PCI+PCI x16+PCI x1 - 224MB VGA Onboard & DVI Card - 8 Channel Audio - Gigabit LAN - 4 SATAII - Micro ATX - Windows Vista Support
    به عقيده من مشخصات خوبي داره نظر اهالي فن چطوري هست راستي منظور اين بخش چي هست :

2 PCI+PCI x16+PCI x1

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •