Ok،مرسی بچه ها.همین Q6600 خوبه.
امروز بدون باکس (با فن)قیمت کردم 200.باکسشو میداد 250 .گفت تضمین میکنه که هیچ فرقی ندارن ، فناشونم یکیه.می گفت اینا همه ساخت کاستاریکاس !
Ok،مرسی بچه ها.همین Q6600 خوبه.
امروز بدون باکس (با فن)قیمت کردم 200.باکسشو میداد 250 .گفت تضمین میکنه که هیچ فرقی ندارن ، فناشونم یکیه.می گفت اینا همه ساخت کاستاریکاس !
سلام . فکر کنم باکس q6600 حدود 220 باشه. البته باز هم tray بگیری به نفهته چون فن اوریجینال حدود 15 تومان که میشه مجموأ 215 هزار تومان
شما اول باید بودجه رو تقسیم کنی بین قطعات، با این بودجه برای هر قطعه می تونی تقریبا این مقدار اختصاص بدی:
cpu 65
mb 90 / 70
ram 40 / 20
hdd 50
dvd 40 / 20
vga 40
modem 10
case+power: 50
جمع: بین 325 تا 385 تومان
CPU تنها موردیه که توی انتخابش یک گزینه بیشتر نداری! باید فقط E2180 بگیری! ولی در مورد بقیه قطعات:
مادربورد: توی تاپیک مربوطه سوال کن. ولی چیزایی که بهت پیشنهاد می دن بین 70 تا 90 تومان می شه.
رم: به ازای هر گیگابایت 20 هزار تومان. (ولی حتما باید جفت باشه. یا دو تا 512 یا دو تا 1 گیگ)
هارد درایو 250 یا 320 گیگابایتی: 50 تومان.
دی وی دی رایتر 40 تومان /یا/ دی وی دی رام 20 تومان
کارت گرافیکی 40 هزار تومانی برای بازی های امروزی و آینده مناسب نیست ولی کارهای دیگر رو به خوبی انجام می ده. اگر بخوای توی بازی هم خوب جواب بده باید 100 تومان بدی.
به نظر من AMD ATHLON 4400+ X2 يه انتخاب توپ هست كه با يه مادربورد خوب خيلي توپ كارايي كه مي خوايو برات انجام ميده
سلام دوستان
cpu هاي amd بهترين كيس جهت انتخابند فقط نكته اي كه وجود دارد انتخاب مادربرده و بهتره از مادر بردهايي كه كارايي خوبي دارند استفاده بشه . من هميشه از مادربردهاي سري abit استفاده كردم و دوام بالاي اونها رو تجربه كردم .
سلام دوستان...
لطفا یه سی پی یو ی چهار هسته ای اینتل ، بهتر از Q6600 ، و به قیمت 300 تومن بهم معرفی کنید. اسمش رو هم بگین!
راستی 45 نانومتری باشه .
Last edited by Professor Massoud; 22-07-2008 at 12:50.
تایید میشه .
من خودم هم mb abit و cpu amd دارم .
عالی کار می کنه![]()
Q9300 هست حدود 270 تومن
Q9450 هست حدود 340 تومن
اينها 45 نانومتر هستند و باس 1333 منتها بدي كه داره باس 1333 اجازه اوركلاك انچناني رو به اينها نميده مگه اينكه يه مادبرد با چيپ X48 مثل Asus rampage formula بخري
Q6700 هم هست حدود 260 تومن كه اين 65 نانومتري هست و باس 1066
سلام. مادربرد asus p5q-e قابلیت اورکلاک و پایداری خیلی بالایی داره و می توته فرکانس مسیر رو تا 525 (منبع:tomshardware)مگاهرتز اورکلاک کنه. و باهاش می شه 4 هسته ای ها رو به مقدار خیلی زیادی ،راحت اورکلاک کرد. و نیازی به هزینه ی خیلی بالا برای rampage وجود نداره. (البته من خوب می دونم که rampage formulla فوقالعاده هست،ولی خیلی هم گرونه.)
سلام. مادربرد asus p5q-e قابلیت اورکلاک و پایداری خیلی بالایی داره و می توته فرکانس مسیر رو تا 525 (منبع:tomshardware)مگاهرتز اورکلاک کنه. و باهاش می شه 4 هسته ای ها رو به مقدار خیلی زیادی ،راحت اورکلاک کرد. و نیازی به هزینه ی خیلی بالا برای rampage وجود نداره. (البته من خوب می دونم که rampage formulla فوقالعاده هست،ولی خیلی هم گرونه.)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)