تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 162 از 358 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

بحث داره داغ میشه!

عکس رو ول کنین فیلم بزارین :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعضی ها میگن ماله بوشهر هست و بعضی ها میگن ماله هاییتی هست!

یه پیشنهاد دیگه اگه کسی بتونه از پست های صفحه اول رو ویرایش بکنه و فیلم هایی که گذاشته میشه رو به صورت لیستی فهرست کنه و لینک بده.

1. آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟
    صد در صد (حدس میزنم منظور قرآن از جن موجودات فضایی باشه)

2. آیا وجود UFOs را قبول دارید؟
    صد در صد (عکس ها و فیلم ها و شاهدان عینی به اندازه کافی موجود هست)

3. آیا ارتباط UFOs با موجودات فضایی را قبول دارید؟
    نود و نه درصد (یک درصد واسه این که ممکنه کار آمریکا یا روسیه یا نازی ها باشه)
    Last edited by Squall Leonhart; 22-04-2010 at 18:32.

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Soheil-Green's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

1-بله
    2-بله
    3-50% احتمال میدم

نظر دوستان رو نمیدونم ولی به نظر من این یوفویی که شما میگید(یا تو زمین دیده میشه) با یوفویی که ممکنه موجودات فرازمینی ازش استفاده کنن، زمین تا آسمون فرق داره.

1. روش کشف موجودات بیگانه بر اساس گزارش ها مردمی درمورد مشاهده اشیا عجیب در آسمان اشتباه و به بیراهه رفتن است و اگر اینطور بود باید گفت ناسا و ... دیوانه هستند که با هزینه های میلیاردی ساعتها تک تک سیارات رو برای امکان حیات بررسی میکنند و یا اینکه با تلسکوپهای نوری و رادیویی قوی سعی دارند از اعماق فضا کوچکترین اثری از موجودات هوشمند پیدا کنند در حالی که سفینه های بیگانگان هر روز در شهرها و روستاها رفت و آمد دارند
    درسته! اگه موجودات فضایی در نزدیکی ما باشن، حتما میدونن چه طور با ما ارتباط برقرار کنن!
    (یکی از اهداف فضاپیما های وییجر این کار بود! این همه پیغام به این همه زبون دنیا که "تورو خدا اگه هستین بیاین پیشه ما"!)،
    این همه به قول دوستان تلسکوپ، اینهمه امکانات، اینهمه هزینه(مثل پروژه ستی) و .... اونوقت آدم فضایی ها(!) بیکارن که بیخودی بیان زمین بچرخن؟! (لابد خودشون تو سیارشون شهر ندارن و جوانانشون(!) حوصلشون سر میره و سفینه باباشون رو میپیچونن و میان یه سر تو شهر های زمین میچرخن!شایدم یه G.F زمینی پیدا کنن!)

در رابطه با ساختن یوفو هم چیز خیلی عجیبی نیست، انسان ها انقدر پیشرفت کردن که خیلی کارا از دستشون بر میاد
    و درست کردن یه یوفو هم کار سختی نیست(برای آدما)
    بعضی از دوستان هم که این یوفو هارو هواپیمای جاسوسی میدونن(یعنی بازم عقیده دارن که توسط آدما ساخته شده)
    پس برای همینه که من بین این یوفوهای زمینی(!) با یوفوی آدم فضایی ها فرق میذارم

من میگم از روی عکس هیچ حرفی نباید زد
    در ضمن
    همتون دارید داستان تعریف میکنید و عکس میذارید
    اگه امدید اینجا واسه هم داستان تعریف کنید و عکسهاتون رو به هم نشون بدید خبر بدید ما بریم ماتفریح مون را کردیم
    جای عکس تو فتو شاپه جای داستان هم بخش داستان نویسی اینجا انجمن علمی .............
    لاف از سخن چو توان زد
    آن خشت بود که پر توان زد
    نفر بعدی لطفا..........
    به نظر من شما خیلی ..... (فکر کنم کلمه "بی ادبانه" بهتر باشه!) برخورد میکنید!
    این روش اصلا تو مرام کسایی که اهل علم هستن نیست!
    اینجا هرکسی برای خودش نظری داره که نظرشم محترمه!(حتی اگه چرت باشه و غیر علمی و به نظر شما مسخره!)
    شما پشت میز اداره نشستی که هی میگی "نفر بعدی لطفا..." !
    Last edited by Soheil-Green; 22-04-2010 at 19:23.

3. 7 کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

من میگم از روی عکس هیچ حرفی نباید زد
    در ضمن
    همتون دارید داستان تعریف میکنید و عکس میذارید
    اگه امدید اینجا واسه هم داستان تعریف کنید و عکسهاتون رو به هم نشون بدید خبر بدید ما بریم ماتفریح مون را کردیم
    جای عکس تو فتو شاپه جای داستان هم بخش داستان نویسی اینجا انجمن علمی .............
    لاف از سخن چو توان زد
    آن خشت بود که پر توان زد
    نفر بعدی لطفا..........
    معذرت میخام ، شما حتی یکی از نفرات قبلی رو هم نتونستید قانع کنید ، که سراغ نفر بعدی رو میگیرید .
    درسته که عکس مدرک نیست ولی اثبات محکمی بر مدارک هست و البته تا جایی که من میدونم اون زمانی که فن عکاسی اختراع شده بود ، فتوشاپی وجود نداشت .
    بله ، البته تاریخ اثبات محکمی بر این مدعاست که همواره داستان های احمقانه یک عده سبک مغز در یک زمان ، به قوانین پایه ای علوم مدرن یک عده دانشمند در زمانی دیگه تبدیل شده . پس تا زمانی که دلیل قاطعی برای رد یک ادعا نباشه ، هیچ کس نمیتونه ردش کنه وهمچنین تا زمانی که دلیل قاطعی برای اثبات یک ادعا نباشه ... و اتفاقا به همین دلیل هست که نام ادعا بهش داده میشه این جاست که بحث های اصولی بین موافقین و مخالفین در میگیره و نهایتا یکی از طرفین پس از n وقت موفق میشه ادعاش رو ثابت کنه ، اگر ادعایی ندارید ، نسبت به مواضع افراد بی طرف بمونید و اگر عقاید شما به یکی از طرفین بحث نزدیکه ، اون ها رو بیان کنید ،
    معمولا کسی که خودش نظری نداره در مقابل سایرین جبهه گیری نمیکنه .

حالا شما لطف کنید مواضعتون رو نسبت موضوع تاپیک مطرح کنید ، تا ما بدونیم با کی داریم حرف میزنیم .

لاف از سخن چو در توان زد
    آن خشت بود که پر توان زد

5. 6 کاربر از Sharim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

1-از اون جایی که کهکشان ها نامحدوده و ما هم جزیی از این کهکشان ها هستیم که وجود داریم ، بنابراین قبول دارم که موجودات دیگری هم در دنیای بی نهایت میتونن وجود داشته باشن ، هرچند با ما زمینی ها ارتباط نداشته باشن .

2- بله ، با همون استدلال قبلی همون طور که ما در علممون بسیار پیشرفت کردیم ، موجودات دیگه هم میتونن به اندازه ما یا کمتر یا بیشتر پیشرفته باشن ، ولی 100 درصد تا زمانی که به طور قطع ثابت نشده نمیتونم رابطه بعضی از حوادث یا به قول عوام بشقاب پرنده ها رو با فضایی ها تایید کنم .

3- 50 -50 در این مورد نه رد میکنم ، نه تایید . چون حداقل اطلاعات من در این حد نیست .

پ.ن : Soheil -Green اگر اشتباه نکنم آواتار شما عکس جناب نیلز بور هست درسته ؟
    Last edited by Sharim; 22-04-2010 at 20:17.

7. 4 کاربر از Sharim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

اینم یکی دیگه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

نظری ندارم .دوست دارم که باشن. هر چند تا بحال مدرکی از وجود هیچ نوع زیست حتی در حد باکتری پیدا نشده. اعتقاد هم ندارم چون عالم بزرگه و جا برای همه هست باید باشن. چون این یک نگاه انسان محوره) . باید جستجو کرد همچنان. با پیدا کردن اولین نشانه از حیات حتی در حد باکتری قطعا مطمئن میشیم که میلیون ها تمدن وجود داره در جهان.

یوفو یعنی جسم ناشناخته فضایی. یعنی هر چیزی که دیدیم و نفهمیدیم چیه. خب همیشه اینها وجود دارن. بله

نه. به هیچ نوع توهم توطئه ای اعتقاد ندارم. فکر نمیکنم که کار کار انگیلیسی هاست. و خوب میدونم خطا های عامیانه چه میکنه با اتفاقات معمولی. و خوب میدونم ذهن پخته شده هر چیزی رو یوفو میبینه . خیلی اتفاقات معمولی طبیعی یا تکنولوزیک رو به فضایی ها نسبت میدن. خیلی ها هم دروغ میگن.

10. 8 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

نظری ندارم .دوست دارم که باشن. هر چند تا بحال مدرکی از وجود هیچ نوع زیست حتی در حد باکتری پیدا نشده. اعتقاد هم ندارم چون عالم بزرگه و جا برای همه هست باید باشن. چون این یک نگاه انسان محوره) . باید جستجو کرد همچنان. با پیدا کردن اولین نشانه از حیات حتی در حد باکتری قطعا مطمئن میشیم که میلیون ها تمدن وجود داره در جهان.
    نظری ندارم یعنی : میتونن وجود داشته باشن ، میتونن وجود نداشته باشن . ولی علم ما چند درصد از جهان رو شامل میشه ؟
    یک چند ملیاردیم از جهان هستی و به مراتب کمتر ، به همین دلیل ذهن من بیشتر به این سمت سوق پیدا میکنه که احتمال داره که وجود داشته باشن . هرچند هیچ چیزی رو بدون اثبات نمیشه پذیرفت .

12. 3 کاربر از Sharim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Soheil-Green's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

Soheil -Green اگر اشتباه نکنم آواتار شما عکس جناب نیلز بور هست درسته ؟
    بله.
    عکس دوران جوانیش!

14. این کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

نظری ندارم یعنی : میتونن وجود داشته باشن ، میتونن وجود نداشته باشن . ولی علم ما چند درصد از جهان رو شامل میشه ؟
    یک چند ملیاردیم از جهان هستی و به مراتب کمتر ، به همین دلیل ذهن من بیشتر به این سمت سوق پیدا میکنه که احتمال داره که وجود داشته باشن . هرچند هیچ چیزی رو بدون اثبات نمیشه پذیرفت .
    هیچ چیزی رو بدون اثبات نمیشه پذیرفت. نمیگیم نیستن و نمیگیم هستن. هنوز نمیدونیم.
    سلام
    این پست ها رو مرور کنید لطفا:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه پست هم داشتم درباره مدارک موجود تا به حال . پیداش نکردم.
    تا حالا خیلی جاها هر چند محدود جستجو شده. و هیچ اثری از هیچ نوع حیاتی حتی در ابتدایی ترین شکل مشاهده نشده. در حالی که هر جای زمین خودمون در سوزان ترین شرایط و سرد ترین شرایط انواعی از باکتری زندگی میکنن. این شک برانگیزه.
    هنوز باید بیشتر بگردیم. فکر میکنم در صورت جستجوی کافی توی منظومه خودمون ( جاهایی مثل عمق اقیانوس اروپا و دریاچه های تیتان +‌قطبین مریخ و چند جای مناسب دیگه، بشه به جوابی برای کل جهان هم رسید.

این چهار عکس از یوفو هم در داخل کتاب اسرار بشقابهای پرنده ترجمه دکتر داریوش ادیب بودند که اسکن کردم ، این کتاب در واقع ترجمه کتاب communion نوشته وایتلی استریبر در سال 1989 است . این عکسها هم در مورد همون واقعه مشاهده یوفوها در پارک جنگلی عباس آباد تهران است .
    ( عکسهای قبلی از پشت جلد کتاب پیام آوران کیهان بود )

متن مربوط به این عکسها (صفحه 155 ،پست 1548)

یه نکته رو هم بگم و اون اینه که توی ویرایش کتاب برای چاپ ممکنه گرافیست عکسها رو انتخاب کرده و توی برش و موارد دیگه اشکالاتی روی سند ایجاد شده باشه ... به هرحال این عکسها رو صرفا برای یه مشاهده تقریبی در نظر بگیرین ...اگه بتونم اصل اسناد رو به دست بیارم اینجا میذارم ...
    ایننوشته من رو یاد این پست بی جوابم انداخت

داشتم تاپیک رو مرور میکردم رسیدم به این پست که درباره بوریسکا پسری عجیب صحبت میکنه:
    و قراره در تاریخی بلایی سر ما بیاد:

بوریسکا می گوشد جابه جایی قطب های زمین سبب ایجاد دو فاجعه ناگهانی در سال های 2009 و 2014 می شود و تنها انسان هایی کمی از این بلا جان سالم به در خواهند برد.
    و اینجا:
    الان برج 8 - 9 سال 2009 هستیم. یعنی نهایتا تا 3 ماه دیگه قطب ها عوض میشن و ما میمیریم.
    خوبی بدی دیدین حلال کنید دوستان.
    و ما هنوز نمردیم.
    میریم که داشته باشم 2112 رو و بعدش 2014 رو.
    تا تاریخ بعدی کی و توسط چه کسی اعلام بشه.
    Last edited by Babak; 22-04-2010 at 22:08.

16. 5 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

نمی دونم چرا بعضی از بچه ها (بخصوص کسایی که شمشیر از رو بستن که مدارک ارائه شده رو بکوبن) در مورد پست 1610 من سکوت کردن.

18. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •