تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 162 از 312 اولاول ... 62112152158159160161162163164165166172212262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,611 به 1,620 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اولين گام در پرواز روح اينه كه صداي نفسهاي خودتون رو بشنويد.
    جسمتون بايد به نقطه تعادل برسه.
    چاكراهاتون بايد فعال بشه.
    این کتاب هم تو مراحلش گفته که باید صدای نفستونو بشنویدو روش تمرکز کنید یه سری تمرینات عجیب دیگه.خودشم گفته ممکنه مسخره به نظر برسه ولی هر تمرین کمک زیادی میکنه.حالا میشه در مورد این جملات بالا یکم بیشتر توضیح بدبد.همچنین در مورد خود و تجربیاتتون در این زمینه ضمنا :

تازه بعد از اين تمرينات مثلا ميبينيد به جاي پرواز روح يه نيروي ديگه پيدا كرديد از اين عجيب تر!!
    میشه یه مثال بزنید و یکم توضیح بدید.اگه هم تجربه کردید خوشحال میشیم در اختیارمون بذارید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hoaxes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه خير..به هيچ وجه امكان پرواز روح توي سي روز وجود نداره..كدوم استاد اينو گفته؟؟؟؟؟

اگه اينطوري بود الان نصف ملت ايران پرواز روح داشتند...اينو قبلا گفتم و هميشه هم ميگم چون در اين زمينه
    تجربه دارم..اولين گام در پرواز روح اينه كه صداي نفسهاي خودتون رو بشنويد.فكر كرديد به همين سادگيه؟
    جسمتون بايد به نقطه تعادل برسه.چاكراهاتون بايد فعال بشه.بعد...
    اينو بگم كه كار هر كسي نيست.بايد به ذهنتون تسلط داشته باشيد نه اون بر شما.تازه بعد از اين تمرينات مثلا ميبينيد به جاي پرواز روح يه نيروي ديگه پيدا كرديد از اين عجيب تر!!
    من تو نيم ساعت برون فكنيت ميدم براي اولين بار( تضمين مي كنيم!‌)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

من تو نيم ساعت برون فكنيت ميدم براي اولين بار( تضمين مي كنيم!‌)
    اگه این حرفو جدی بزنید خیلی عالیه و من اولین داوطلب خواهم بود ولی اگه میشه یکم واضح تر بگید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

ضمنا دوستان باید بگم من کتابی که معرفی شد به نام چگونه سفر روح را آموختم را خوندم و از آنجا که علاوه بر آن ، کتاب خودآموز پرواز روح در 30 روز رو نیز خونده ام ، به شما توصیه میکنم که اگر میخواید این کار رو بکنید و آموزش ببینید به سراغ کتاب دوم بروید چون به طور اختصاصی به آموزش پرداخته در حالیکه کتاب اول تقریبا زندگینامه نویسنده است ولی اگر بتوانید به تکنیک های هر دو کتاب بپردازید بسی بیش سودمند خواهد بود.

داره خودمونی میشه lvleri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نه خير..به هيچ وجه امكان پرواز روح توي سي روز وجود نداره..كدوم استاد اينو گفته؟؟؟؟؟

اگه اينطوري بود الان نصف ملت ايران پرواز روح داشتند...اينو قبلا گفتم و هميشه هم ميگم چون در اين زمينه
    تجربه دارم..اولين گام در پرواز روح اينه كه صداي نفسهاي خودتون رو بشنويد.فكر كرديد به همين سادگيه؟
    جسمتون بايد به نقطه تعادل برسه.چاكراهاتون بايد فعال بشه.بعد...
    اينو بگم كه كار هر كسي نيست.بايد به ذهنتون تسلط داشته باشيد نه اون بر شما.تازه بعد از اين تمرينات مثلا ميبينيد به جاي پرواز روح يه نيروي ديگه پيدا كرديد از اين عجيب تر!!
    خیلی زود تر از 30 روز هم میشه این کار رو انجام داد
    البته به خیلی چیزها بستگی داره (اعتقاد,قدرت روحی,تمرین,ترس ...)
    بدون این کتاب و با انجام تمرین هم میشه این کار رو انجام داد ولی کتاب پله به پله ...
    دلیل اینکه نصف ملت پرواز روح ندارن هم اینه که یا اصلآ در این زمینه اطلاعات ندارن یا اعتقاد ندارن یا مثل شما این کار رو خیلی سخت میدونن و وقت صرف نمیکنن
    برای پرواز لازم نیست صدای نفسهاتون رو بشنوید
    اون فقط یه تمرینه
    من کتاب پرواز روح در 30 مرحله رو دارم اگه خواستید واستون آپ میکنم

يك بار كشيشي بسيار مذهبي با كشتي مسافرت مي نمود. در طول سفر در جزيره ايي پياده شدند. در آن جا با سه موجود ساده دل روبرو شدند كه در مقابل صخره ها و درختان و آب خم مي شدند و دعا مي خواندند و مي گفتند: " اي خداي بزرگي كه كه همه اين چيز ها شدي، تمنا داريم عبادت ما را بپذير"
    وقتي كشيش سخنان آنان را شنيد لرزه بر اندامش افتاد و گفت: " آيا شما نماز گزاردن صحيح را ياد نگرفته ايد؟ نمي دانيد چگونه عبادت كنيد و نماز به جاي آوريد؟ دليل و معناي سر فرود آوردن در مقابل آب و درخت و صخره چيست؟
    "
    مردان از كشيش درخواست بخشايش نمودند و گفتند:" تا كنون هرگز كسي به اين جا نيامده بود تا ما را آموزش دهد. از شما تمنا مي كنيم پيشواي ما شويد
    "
    كشيش فن نماز گزاردن را به آنان آموزش داد و به كشتي بازگشت. كشتي بادبان برافراشت و رهسپار شد. چند لحظه بعد كشيش آن سه مرد را ديد كه از روي آب به سرعت به جانب كشتي مي ايند. هنگامي كه به كشتي رسيدند فرياد بر آوردند
    :
    "
    اي كشيش بزرگوار ما نماز گذاردن را به آن طريقي كه به ما آموخته ايي فراموش كرديم. نمي دانيم چطور صحيح نماز گزاريم. تمنا داريم درس ديگري به ما دهي
    "
    كشيش كه مبهوت و حيران بود گفت:"‌ چگونه از عهده بر امديد كه روي آب راه پيماييد؟
    "
    مردان پاسخ دادند:" قبل از پا نهادن بر آب از خداوند در خواست نموديم . گفتيم اي خداي بزرگ تو بسيار مقتدري. تمنا داريم آب را تا آن اندازه غليظ كني كه ما بتوانيم روي آن راه برويم و آب غليظ شد
    "
    هنگامي كه كشيش نتيجه پارسايي و سادگي آنان را ديد خودنمايي را از خود دور كرد و فروتنانه گفت:" شما هستيد كه معناي حقيقي نماز گزاردن را مي دانيد، خواهش مي كنم آن را به من ياد دهيد
    .

داره خودمونی میشه kont_200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام بچه ها همه این حرف ها خوب است برای رسیدن به چنین کارهایی 3 راه وجود دارد که من فقط یک راه را پیشنهاد می کنم 1- ایمان 2- ریازت 3- استاد که من فقط ایمان را پیشنهاد می کنم هر کمکی هم خواستید در خدمتم من یک چیزایی می دونم که خیلی بدردتون می خوره در هر زمینه ای که خواستید طی الارض جفر علوم غریبه و الا ماشاع الله ولی با ایمان موفق و سر بلند باشید در خدمت شما عماد بازم میگم با ایمان هر عملی رو تو این دنیا عکس الاعملی است بستگی به عملتون داره

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

پاك شــــــــــــــــــــــــ ــــــــد
    Last edited by Hoaxes; 23-09-2007 at 05:48.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

گه این حرفو جدی بزنید خیلی عالیه و من اولین داوطلب خواهم بود ولی اگه میشه یکم واضح تر بگید
    مگه من با تو شوخي دارم؟ اين كار امكان پذيره و خودم تست كردم و اين كه صداي نفس بشنويم و نميدونم

صداي خون بشنويم و اينا روش هاي عهد دايناسوره يه فركانسه كه فقط كافيه گوشش بدي،30 دقيقه است

بعد از گوش دادن 15 دقيقه ي اول،ييهو تغيير فركانس ميكنه و ارتعاشات اون فركاس ميره بالا،در همون لحظه است

كه احساس مي كني داري از بدنت خارج مي شي و مياي بيرون.البته اگه خوب فركانس رو مخصوصا 15 دقيقه ي

اول رو گوش ندي،ممكنه كامل به حالت خواب و بيداري نري و احتمال داره كه ضربان قلبت وحشتناك بره بالا يا يه

سري علائم ديگه كه ممكنه خطر ناك باشه،ولي اگه درست و با دقت گوش داده باشي،خيلي راحت مياي بيرون

كليد اصلي اينه كه خوب به اين فركانس گوش بدي.من كه خودم تو بار اول جواب گرفتم،ولي يه بار هم ذهنم

مشغول بود و خوب به فركانس گوش ندادم كه با تغيير فركانس در نيمه ي فركانس،ييهو ضربان قلبم رفت بالا،يه

فشاري به سرم وارد شد و كلي عرق كردم و يه سري علادم ديگه ، چون كامل به حالت خواب و بيداري نرفته بودم

در ضمن ،اين كه چاكراهاتون هم فعال بشه،باش موافقم ولي اونايي هم كه چاكراهاشون فعال نيست مي تونن

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

در ضمن اگه فكر مي كنيد كه ترسو هستيد،اين كارو نكنيد

چون يه سري جن از اين جناي لاط و لوط واسادن ببينن چه شكلي مياد بيرون بعد شرو مي كنن به صدا در اوردن و

شكلك در اوردن! البته كاري نميتونن بكنن ولي خوب ممكنه بكنن مثلا من يه بار رفتم بيرون،يكيشون چنان

ضربه اي به من زد كه اون روزم شد سرطان انقدر ترسيده بودم كه ميترسيدم بخوابمولي خوب

اگه خدا رو در نظر بگيريد،اين جنا هيچ غلطي نميتونن بكنن. من هم براي اين كه حال جد و آباد اين جنه رو

بگيرم،دوباره رفتم بيرون و چند بار گفتم بسم الله بعد هم همشون نعره كشيدن و فكر كنم سوختن

جدي ميگم . با زبون روزه كه دروغ نميگم!

داره خودمونی میشه sepideh khanom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خیلی دور، خیلی نزدیک

پيش فرض

سلام
    به نظرت با این جن هایی که اذیت میکنن باید چی کار کرد، بعضی وقتا وقتی خوابم میان سراغم اون موقم که آدم بسم الله نمی تونه بگه!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •