من امروز یه رم4 گیگ magic gate :high speed مثل رم 2 گیگ خودم قیمت کردم 37 تومن فکر نکنم مشکلی داشته باشه چون تا حالا رم خودم مشکلی نداشته شاید بخرم نظرتون چیه؟
من امروز یه رم4 گیگ magic gate :high speed مثل رم 2 گیگ خودم قیمت کردم 37 تومن فکر نکنم مشکلی داشته باشه چون تا حالا رم خودم مشکلی نداشته شاید بخرم نظرتون چیه؟
اینو ديگه من نميدونم شايد مشکل سخت افزاری باشه. ميتونی اگه يک مموری ديگه نزديک داری امتحان کنی ببينی مشکل از پی اس پی هست يا مموری قبلی. این بهترين کارهمموری من یه جورای خل شده وقتی هوا گرم باشه پی اس پی نمی شناسش چراغ مموری چشمک می زنه بعد باید فرمتش بکنم تا درست بشه
silent hill:origins
اینم منتشر شده
کاملا موافقمبهتره مشکی بگیری چون اگه گرد و خاک بگیره زیاد معلوم نمیشه بعد براق تره
خوبه بد نيست. ممکنه تقلبی باشه اما به فروشنده بگو من يک بازی ميريزم رو این اگه کار کرد که هيچی اگه نکرد پس ميدم.رازيش کن قبول کنهمن امروز یه رم4 گیگ magic gate :high speed مثل رم 2 گیگ خودم قیمت کردم 37 تومن فکر نکنم مشکلی داشته باشه چون تا حالا رم خودم مشکلی نداشته شاید بخرم نظرتون چیه؟
من قصد توهین نداشتم.فقط خواستم غلط های این دوستمون رو گوشزد کنم.
Shadow Of Destiny،برو پیغام خصوصی.
مازی جون من شرمندتم!هرچند اول من انگلیسی ننوشتم...![]()
اولا که آقا مازیار ممنون . دوما من هم با رنگ تیره موافقم چون اگر نقره ای بگیری بعد از مثلا 1.5 تا 2 سال به علت عرق دست و اسطکاک رنگش میره و وا قعا بیریخت میشه مثل دسته ی پی اس 2 .نوشته شده توسط marilyn manson beh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس نتيجه ميگيريم که بهترين رنگ سياه و رنگ خوب تيره هست. بورو بخر تا دير نشده
در کل psp از چه فرمت video پشتیبانی میکنه؟![]()
از mp4 و یه فرمت دیگه که یادم نیست شایدم فقط mp4 باشه(البته psp هک شده با اضافه کردن برنامه شاید بتونه فرمت های دیگه رو هم ساپورت کنه)
Last edited by nemanaldin; 17-10-2007 at 11:44.
اره منم میخوام همین کارو بکنم
مطمینی silent hill اومده ؟من تا حالا ندیدم
یکی اموزش کامل نصب irshell 3.62 رو بگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)