باز نمیشه ...............
با احترام
تیم مدیریت انجمن
باز نمیشه ...............
برا منم باز نشد.
سلام
آقا اولویت اول با ما تبریزیاست.
الان جلوی مرکز من که فهمیده ست حدود 2 ماهه نوشته که به زودی ولی هنوز زودش تموم نشده.![]()
بیاد میرین بلوط ؟والله این فهمیده آدم رو میترسونه ( خیلی ... هست ) زمانی که پیش شماره ها عوض نشده بود از هر سرویسی استفاده میکردن ، اما از وقتی که این پش شماره ها رو عوض کردن بعضی ها فقط مخابرات رو ساپورت میکنه نمی دونم بلوط اون خاط ها رو ساپورت میکنه یا نه ( یا بقیه isp ها )
![]()
بله، حق با شماست. می دونم حتی اگه مرکز فهمیده هم ساپورت بشه، هر شماره ماجرای خودش رو خواهد داشت. همین ماکس هم روز ثبت نام به من گفت که باید شماره تون رو از واحد فنی بپرسم تا مطمئن شم چون واسه بعضی شماره های مرکز شما فقط مخابرات می تونه سرویس بده.
ولی اگه مرکز ساپورت شه و شماره هم همچنین، "از ما به سر دویدن" میرم بلوط چرا که ماکس خیلی گرون فروشه.![]()
من اشتباهی دانلود رو گذاشته بودم تا ساعت 8 انجام بده !!! ولی متاسفانه 1 گیگ حجممو خورده
در کل هم نزدیک 6 گیگ دان شده بود![]()
آخه چرا این حرف ها رو میزنید من رو عقده ای میکنید :|
6 گیگ ( باید من چند روز طول بکشه تا دانلود شه .
به چند دلیل نمیتونم محدود بگیریم ( یکیش از خونه نمیگذارن شبا بگذارم دانلودبقیش بماند ...
الانم باید با این 128 نامحدود مخابرات (دقت کنید =) مشغول بشم ، هم دانلود هم نت گردی !
دیگه انقده گفتم که لوث شده
ولی اگه جای من بودید چی میکردید واسه مرکز ما که کلا فقط مخابرات ساپورت میکنه و بعضی شماره ها رو ماکس
نمیدونم شماره منو ماکس ساپورت میکنه یا نه ولی زیاد هم فرقی ندارن این دو تا واسه من
چون پینگا یکیه و سرعت دانلود کلاسیک که من از همین سرویس میخرم تو مخابرات 90 هست و تو ماکس 120 که اونم با توجه به گرونیه ماکس زیاد مهم نیست
دیگه خودتون حساب کنین اگه بخوام 12 گیگ سه ماه ماکس بگیرم به چه قیمتی میرسه در صورتی که با همون پول میتونم سرویس بالاتر مخابرات رو بگیرم که با سرعت ماکس برابری کنه
آره دوست من مکس نت داشت من مخابرات ، تست میکردیم ببینم کدومش خوبهپیش شماره ها که عوض شد ! من رفتم شماره جدید رو دادم ، ولی دوستم رفت جمع آوری کرد رفت همارا تا سرویس بگیره ! خود مکس نت ( شبیه به فحش میداد ) به همین مرکز فهمیده - یعنی آشغال ترین نت دنیا = ایران > آشغال ترین نت استان > مخابرات > آشغال ترین مرکز > فهمیده
چه کنیم مجبوریم !
![]()
توهین نکن آشغال ترین مرکز مرکز صدرالشعرا هست که مرکز منه
اینقد مرکز کوچیکیه که هیچ شرکتی زحمت اومدن به مرکز مارو نمیده
یعنی نزدیک محل ما یه جای کوچلو موچولو هست که روش تابلو زده مرکز صدرالشعرا که حتی بخش اداری هم نداره و درش همیشه بستس فقط تجهیزات مخابراتی رو داره
بیشتر شبیه این دکلهای مخابراتی هست تا مرکز مخابراتی یعنی به اندازه چند تا دکل مخابراتی که تو شهر میبینین مساحت داره فکر کنم فوقش توش 4 تا دکل با تجهیزاتش جا بشه
اگه فرصت کردم یه عکس میگیرم حال کنین
Last edited by TurkOglu1993; 23-11-2013 at 22:47.
من همین الان خودم 128 نامحدودم و دردت رو میفهمم
آغا عشض است فقط مرکز خودم شهریـــــــــــــــــــــ ـــــــآر![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)