نویسنده این مطلب اندازه بز فهم و شعور نداره... استبداد باعث ترویج خرافات میشه... تا جایی که تو ورزش هم اثراتش رو میبینیم.
نویسنده این مطلب اندازه بز فهم و شعور نداره... استبداد باعث ترویج خرافات میشه... تا جایی که تو ورزش هم اثراتش رو میبینیم.
تو روزنامه ها که از این شعر و برها زیاد میشه پیدا کرد.
20 تا روزنامه داریم اما اگه همشون را جمع کنیم یک صفحه خبر درست و حسابی از این 20 تا روزنامه نمی تونی بدست بیاری.
کارشون هم فقط اینه که برند از روی خبرگذاری ها خبر را روی کاغذ کپی کنند!
به خاطر وفادارى، صميميت و ارزش تماشاگران استقلال
فيروز: كنار نيمكت هم نمى روم
ايران ورزشى - تكليف بودن يا نبودن فيروز كريمى در كنار نيمكت تيمش برابر استقلال، هنوز مشخص نشده. ديروز سردار كريم ملاحى در اين مورد گفت كه فيروز كريمى مقابل استقلال در كنار نيمكت مى ايستد اما صادق ورمزيار به نقل از فيروز كريمى در مصاحبه با خبرگزارى ايپنا اعلام كرد كه چنين اتفاقى نمى افتد و كريمى به قولش وفا مى كند. در هر صورت صحبت هاى زيادى در اين مورد به وجود آمده كه باعث شده از خود فيروز كريمى اين سوال را بپرسم.
گفته مى شود شما مى خواهيد در بازى مقابل استقلال، روى نيمكت بنشينيد
نه اصلا اين طور نيست. من چه در صبا باشم و چه تيم ديگرى، در سال هايى كه مربيگرى مى كنم به خاطر وفادارى، صميميت و ارزش تماشاگران استقلال جلوى اين تيم روى نيمكت نمى نشينم.
اما ظاهرا در كنفرانس خبرى تان بعد از بازى با ذوب آهن گفته بوديد در بازى با استقلال، روى نيمكت نمى نشينم اما در كنار آن مى ايستم...
نه، آن مساله براى مزاح بود.
پس مطمئنا در بازى اين هفته برابر استقلال روى نيمكت نمى نشينيد
همانطور كه قبلا هم گفتم نه تنها در صبا، بلكه در هر تيمى كه باشم مقابل استقلال در آزادى روى نيمكت نمى نشينم و نمى ايست
۳ دروازه بان، ۵ مدافع، ۱۲ هافبك و ۶ مهاجم
۲۶ بازيكن در ليست آسيايى استقلال
ايران ورزشى - آخرين اطلاعات به دست آمده از ليست احتمالى استقلال براى ارسال به afc اين است كه امير قلعه نويى براى حضور در مسابقات جام باشگاه هاى آسيا اسامى ۲۶ بازيكن را براى ارسال به فدراسيون فوتبال نهايى كرده است كه البته به نظر مى رسد اين نام ها ليست نهايى استقلال براى حضور در جام باشگاه هاى آسيا باشد. دروازه بان ها: وحيد طالب لو، اشكان نامدارى و ايمان صادقى مدافعان: بيژن كوشكى، پژمان منتظرى، هادى شكورى، پيروز قربانى و ابراهيم تقى پور هافبك ها: حسين كاظمى، يدالله اكبرى، مهرداد پولادى، فابيو جانواريو، مجتبى جبارى، خسرو حيدرى، ميثم منيعى، مهدى اميرآبادى، اميد رضا روانخواه، هاشم بيك زاده، رينالدو، ميلاد نورى مهاجمان: آرش برهانى، فرهاد مجيدى، سياوش اكبرپور، على عليزاده، عليرضا عباسفرد و احمد خذيراوى.
نامدارى و صادقى را هم داريم
بابازاده: خيالتان از بابت دروازه راحت
ايران ورزشى - همه تصور مى كنند استقلال با يك دروازه بان يعنى وحيد طالب لو مى خواهد به جام باشگاه هاى آسيا برود! و هيچ كس به اين موضوع مهم فكر نمى كند كه در استقلال به واسطه تمرين هاى منظم حميد بابازاده ۲ دروازه بان آماده ديگر به نام هاى اشكان نامدارى و ايمان صادقى هم حضور دارند. بابازاده در اين باره توضيح شفافى دارد: «من خيلى خوشحالم كه خيلى ها نسبت به اين موضوع حساس هستند اما بايد با قاطعيت اعلام كنم استقلال از جانب دروازه بانى هيچ مشكلى احساس نمى كند و با حضور اشكان نامدارى و ايمان صادقى دغدغه اى براى حضور در جام باشگاه هاى آسيا نخواهد داشت. ما ۲ دروازه بان بزرگ به غير از طالب لو داريم كه مى توانند در جام باشگاه ها براى ما به ميدان بروند.» حميد بابازاده شرايط دروازه بان هاى استقلال را مطلوب توصيف مى كند: «همه دروازه بان هاى استقلال در شرايط مطلوبى قرار دارند و اين روزها به شدت تمرينات خود را ادامه مى دهند من حتى معتقدم استقلال به لحاظ دروازه بانى يكى از برترين تيم هاى ليگ است.
اشكان نامدارى: هيچ كس تجربه من را ندارد
همين الان مى توانم مقابل الاتحاد بازى كنم
ايران ورزشى - اشكان نامدارى درباره شرايط خودش مى گويد: «به اندازه اى آماده هستم كه حتى مى توانم همين الان مقابل الاتحاد در چارچوب دروازه استقلال قرار بگيرم. خيلى ها به دنبال تخريبم هستند اما من به اين جوسازى ها توجه نمى كنم و با جديت كارم را دنبال مى كنم. آقاى بابازاده حى و حاضر هستند و مى توانند درباره آمادگى دروازه بان هاى استقلال حرف بزنند. درست است كه به دليل سابقه و آمادگى وحيد كمتر در چارچوب دروازه استقلال قرار مى گيرم اما در بهترين شرايط ممكن قرار دارم و هر وقت مربيان صلاح بدانند درون دروازه قرار مى گيرم. دروازه بان بى تجربه اى نيستم و در ليگ برتر بيشترين سابقه را دارم. با اين حال عده اى به دنبال كوچك كردن دروازه بان هاى استقلال هستند.»
۴۰۰ ميليون در حساب استقلال
ايران ورزشى- اسپانسرباشگاه استقلال در نيم فصل دوم ليگ برتر، مبلغ ۴۰۰ ميليون تومان بابت قرارداد خود به حساب اين باشگاه واريز كرد. آبى پوشان كه با اسپانسر خود در نيم فصل اول بسيارى از مشكلات مالى اين تيم را برطرف كرده بودند در نيم فصل دوم نيز با جذب بازار موبايل بسيارى از مشكلات مالى و پيش پرداخت بازيكنان را برطرف كردند. در حالى كه استقلال براى پرداخت پيش قرارداد خود با مشكلات مالى دست و پنجه نرم مى كرد، بازار موبايل ايران قبل از اينكه مسؤولان درخواستى از آنها داشته باشند امروز مبلغ ۴۰۰ ميليون تومان ديگر به حساب باشگاه استقلال تهران واريز كردند. بازيكنان اين تيم براى دريافت پيش پرداخت هاى خود فردا و پس فردا به باشگاه مراجعه خواهند كرد.
در تعطيلى تمرين استقلال
رينالدو ديروز تمرين كرد
ايران ورزشى- در حالى كه تمرين استقلال ديروز تعطيل بود رينالدو به طور جداگانه و اختصاصى تمرين كرد تا نشان بدهد انگيزه فراوانى براى قرار گرفتن در تركيب آبى پوشان دارد. رينالدو كوروز مهاجم پرويى استقلال براى رسيدن به استانداردهاى سرمربى اين تيم ديروز زير نظر دكتر خداداد بدنساز استقلال به طور جداگانه به تمرين پرداخت. اين تمرين اختصاصى در ورزشگاه شهيد دستگردى و در زمانى كه استقلالى ها به استراحت مشغول بودند انجام شد.
تقدير از جوانمردى مديران برق
ايران ورزشى- پس از برد ۴-يك استقلال مقابل برق شيراز آبى پوشان با صدور اطلاعيه اى از رفتار و ميزبانى شايسته برق شيراز تقدير و تشكر كردند. دراين بيانيه آمده است: پيرو اظهارنظر مديرعامل محترم باشگاه برق شيراز پس از بروز شايعاتى درباره مذاكره استقلال با مهدى كريميان پيش از مسابقه با اين تيم و اينكه ايشان تأكيد كردند شكست تيم برق فنى بوده و اينگونه رفتارها در مرام استقلال نيست، جا دارد از ژرف نگرى و نگاه منطقى و پاكيزه فلاح مديرعامل برق شيراز تشكر و قدردانى كنيم و اميدواريم روابط دو باشگاه با يكديگر با چنين منطق و بينشى همراه باشد و به شايعات بى اساس پايان دهد. براى عزيزان مان در باشگاه برق شيراز آرزوى موفقيت و سربلندى از خداوند متعال خواستاريم.
پيكان از ليگ برتر كنار مى كشد
ايران ورزشى - در حالى كه ايران چهار نماينده در جام باشگاه هاى آسيا دارد اما اكثر تيم هاى ليگ برتر با مشكلات مالى دست و پنجه نرم مى كنند و هر بار يك تيم به خاطر اين مشكلات شرايط بحرانى داشته و بازيكنانش تمرينات را تحريم مى كنند. پيام، ابومسلم، ملوان و... و حالا تيم پيكان كه تا چندى پيش جزو تيم هاى صدرنشين جدول بود به خاطر مشكلات مالى افت شديدى داشته و هر هفته به يك رده پايين تر سقوط مى كند. البته از آنجايى كه دو قطب اصلى فوتبال كشورمان دو تيم سرخابى هستند كمتر كسى به سراغ تيم هايى نظير پيكان مى رود اما آنچه حقيقت دارد و به زودى آشكار مى شود اين است كه تا كنون تنها ۲۰ درصد از مبلغ قرارداد بازيكنان پرداخت شده. مدتهاست كه باشگاه يك ريال به بازيكنان پرداخت نكرده است از اين رو بازيكنان اين تيم قصد دارند تمرينات و بازى هاى تيم را تحريم كنند. هر چند روز جمعه پيكان با صحبت هاى مديرروستا مقابل راه آهن بازى مى كند و معلوم نيست به خاطر مشكلات درون تيمى چه نتيجه اى بگيرد و تا كدام رده جدول سقوط كند اما بعد از اين مسابقه بازيكنان در تمرينات شركت نمى كنند و رغبتى براى حضور در رقابت هاى ليگ برتر ندارند.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)