همین جا عضو هستن اینم profile شون :
تو بازی رایانه و پرشین تولز هم تاپیک دارنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این تاپیک بازی رایانه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همین جا عضو هستن اینم profile شون :
تو بازی رایانه و پرشین تولز هم تاپیک دارنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این تاپیک بازی رایانه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیدم صحبت در مورد خرید کنسول از کجا و کی زیاد بود و بعدش چشمم خورد به پست پدرام که به چند نفر میثم را معرفی کرده بود و با خودم گفتم بد نیست یه توضیح در این باب بدم .
به نظر من دوران فتحی دیگه تموم شده و هرچی هم میتونسته پول پارو کرده و توی سایتهای مختلف مخصوصا همینجا هم تبلیغ زیادی ازش شده و خیلی از این مشتری هایی که داره از همین تبلیقاتی که کاربران سایتها از جمله خودم به دوستان این شخص را برای خرید معرفی میکردم و حتی بعضی وقتها متهم میشیدیم به اینکه دستمون با ایشون توی یه کاسه هست و شریک ایشون هستیم در صورتی که مثلا من اصلا در اصفهان هستم و اقای فتحی در تهران! البته باید گفت که ایشون ادم مطمعنی هست و دوز و کلک تو کارش نیست ولی اشخاص قابل اطمینان دیگری هم هستن که میتونن کاملا رضایت مشتری را جلب کنن نمونش همین میثم خودمون هست که کارش خیلی درسته و تا اونجایی که من میدونم کنسول را خام میاره و جلوی مشتری همون وقت کنسول را اپدیت میکنه که خب این یه امتیازه و مشتری کاملا اطمینان حاصل میکنه کنسول نو هست و لوازم جانبیش هم اصله.
میخوام در اخر اینو بگم که حالا که یه چنین فروشنده مطمعنی توی این سایت فعالیت میکنه چرا ما راه دور بریم و ادرس فروشندگانی مثل فتحی را به تازه کارها بدیم!!
تو بازیalane wake مشکل سایه دارم واسه چی میتونه باشه یه حالتی داره مثل اینکه سایه زنی رو lowe بگذاری
مانیتورم lg w2261 هست یه کابل hdmi سونی گرفتن 7 تومن مشکل از ایناست؟؟
شما همه اون فرمتها به جز VCD را میتونین اجرا کنین اما قبلش نیاز دارین تا به LIVE وصل بشین و و یک کدک 5-4 مگی را دانلود کنید تا اون فرمتها اجرا بشن.
سایه ها یه مقدار ضعیف هستن ولی خیلی نه که به چشم بیاد در هر صورت من فکر میکنم که مشکل خاصی نیست و شما از چیزی که باید لذت ببرین عظمت محیط هست و نه سایه ها!![]()
Last edited by shab_2008; 06-07-2010 at 08:36.
من ميخوام بدونم كنسول رو ميشه اپديت كرد با اينترنت؟ ه-كش نميپره؟ من داشبورد رو اپديت كردم چيزي نشد. مگه چيز ديگه هم اپديت ميشه؟
بله شما میتونید از طریق LIVE هم داشبورد را اپدیت کنید.
منورتونا متوجه نشدم!من داشبورد رو اپديت كردم چيزي نشد.
حتما انتظار انفجار داشتین!
بستگی داره که شما چی بخواین!مگه چيز ديگه هم اپديت ميشه؟
توی LIVE از شیر مرغ تا جون ادمی زاد یافت میشه!!![]()
اولا ممنون از کسانی که جوابمرو دادند
دو ما ببخشید انقدر سوال میپرسم
یک. اینکه آیا آگه کنسول آپدیت بشه از حالت -- درمیاد
دو. میتونم توری لایو بازی کنم که بن نشم
سه. ایکس باکس هایی که -- شدن بازی اصل هم اجرا میکنند و قیمت بازی اصل چه قدره
1 - نه
2 - به شکل 100 درصد نه ولی اگه LT 1.1 داشته باشی و بازی هات مشکل نداشته باشن تا 90 درصد امنی
3 - بله تو ایران میتونم بگم اصلا نیست و باید بدی بیارن
قیمتش دقیقا مثل بازی های PS3 دونه ای 60 دلار هست و اینجا اومدن و فروشش بسته به انصاف فروشندست دیگه
یه سوال دو نفره پیش اومد!
میگم، میشه هم کنسول رو هم به HDMI وصل کرد و هم به تلویزیون معمولی؟
برای بازی های 2 نفره می گم!
به جای Split Screen، یکی تو تلویزیون HDMI دار بازی رو ببینه، یکی هم تو تلویزیون معمولی!
دیگه نیاز به Split نباشه!
میشه؟
مرسی
نه همچین کاری نمیشه کرد
فقط از یک خروجی میتونی در یک زمان تصویر بگیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)