دادا تست کردی یا از رو سایت می گی؟ اگه بشه که ایرانسل ترکونده
دادا تست کردی یا از رو سایت می گی؟ اگه بشه که ایرانسل ترکونده
کسایی که مودم ۴ جی دارن
آنتن دهی این مودم ها مخصوصا هواوی که میگن خیلی آنتنش خوب هست
واقعا از
گوشی های موبایل مثل ایفن بهتر هست؟
من رو گوشیم ۳ تا خط LTE دارم به نظرتون اگه مودم 4G بگیرم یه چیز خوب آنتنش بهتر میشه؟! چون آنتنش بهتر بشه سرعتم خیلی بهتر میشه
- - - Updated - - -
کسایی که مودم ۴ جی دارن
آنتن دهی این مودم ها مخصوصا هواوی که میگن خیلی آنتنش خوب هست
واقعا از
گوشی های موبایل مثل ایفن بهتر هست؟
من رو گوشیم ۳ تا خط LTE دارم به نظرتون اگه مودم 4G بگیرم یه چیز خوب آنتنش بهتر میشه؟! چون آنتنش بهتر بشه سرعتم خیلی بهتر میشه
بازم میگم بستگی به پهنای باند منطقتون داره شاید با اون چند خط بالاترین سرعت رو بده شایدم یوزر زیاد باشه نده.شما یه تست بگیر حالا
نه جدیدا کلا ایرانسل برداشته دیگه رو هم دیگه نمیاد یعنی بهش اضافه نمیشه جدا شده از هم.اگه بسته جدید بگیرید در موقع موعد تموم میشه.اگه هم از قبل دارید اول از قدیمی استفاده میشه بعد جدید
لینک گروه تلگرام رو. بده[emoji173]
سلام کسی گروه مشکلات و سوالات مطرح اینترنت ایرانسل نداره اگر داره لینک گروه بزاره
- - - Updated - - -
سلام کسی گروه مشکلات و سوالات مطرح اینترنت ایرانسل نداره اگر داره لینک گروه بزاره
سلام دوستان
من همیشه از تعرفه 30 گیگی استفاده میکنم . قبلا که تعرفه شبانه داشت خود ایرانسل میگفت مودم رو خاموش روشن کنید میره روی بسته شبانه . حالا که این بسته های 5 گیگی صبح تا ظهر 1 روزه و یا 10 گیگی شبانه اومده به همون صورته یا خیر ؟
این اپراتورهای ایرانسل که چت میزنن . زنگ زدم میگم به چه صورته . میگه اول باید بسته قبلیتون تموم بشه بعد بسته جدید شروع میشه .
لطفا اگه دوستان استفاده کردن جواب بدن . با تشکر
- - - Updated - - -
سلام دوستان
من همیشه از تعرفه 30 گیگی استفاده میکنم . قبلا که تعرفه شبانه داشت خود ایرانسل میگفت مودم رو خاموش روشن کنید میره روی بسته شبانه . حالا که این بسته های 5 گیگی صبح تا ظهر 1 روزه و یا 10 گیگی شبانه اومده به همون صورته یا خیر ؟
این اپراتورهای ایرانسل که چت میزنن . زنگ زدم میگم به چه صورته . میگه اول باید بسته قبلیتون تموم بشه بعد بسته جدید شروع میشه .
لطفا اگه دوستان استفاده کردن جواب بدن . با تشکر
عجب بسته هایی اورده ایرانسل خیلی بهتر از بسته های قبلی .. یعنی با 10 تومن میشه 100 گیگ دانلود داشت تازه 6 تا 12 ظهر هم یه بسته دیگه
کلا برا دانلودرای حرفه ای خیلی خوبه من خودم زیاد چیزی برا دانلود ندارم..
من خودم بسته 30 گیگ داشتم که امروز یه بسته 5 گیگ 1 تومن فعال کردم و دانلود هم شد
هیچی از بسته قبلی کم نشد. و همه از بسته جدید رفت. قبلا هم همینطور بود یکبار هم ندیده بودم اشتباه بشه فقط
یکبار خاموش روشن کنید مودم رو تو زمان افت مصرف. در ضمن راحت میتونید چک کنید مثلا 100 مگ دانلود کنید بعد ببینید از کدوم بسته کم شده .
چرا از این بسته ها توی سایتش چیزی گفته نشده ؟
- - - Updated - - -
چرا از این بسته ها توی سایتش چیزی گفته نشده ؟
دلتونو خوش نکنید به این بسته ها. همونطور که بسته های نامحدود شبانه و 24گیگ حذف شدن این بسته ها هم حذف میشن.
هر موقع ایرانسل کاربراش رو جذب کرد این بسته ها رو حذف میکنه و هر موقع دید اوضاعش داره بحرانی میشه دوباره بسته های متنوع شبانه میزاره.![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)