تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1618 از 3347 اولاول ... 618111815181568160816141615161616171618161916201621162216281668171821182618 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,171 به 16,180 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه mercurial7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

چرا میشه دوتا طرح همزمان داشت فقط باید هنگام تغییر سرویس یک خاموش روشن کنید(اینترنت را ‌). این گفته خود ایرانسل در سایتش هست.
    دادا تست کردی یا از رو سایت می گی؟ اگه بشه که ایرانسل ترکونده

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

کسایی که مودم ۴ جی دارن
    آنتن دهی این مودم ها مخصوصا هواوی که میگن خیلی آنتنش خوب هست
    واقعا از
    گوشی های موبایل مثل ایفن بهتر هست؟
    من رو گوشیم ۳ تا خط LTE دارم به نظرتون اگه مودم 4G بگیرم یه چیز خوب آنتنش بهتر میشه؟! چون آنتنش بهتر بشه سرعتم خیلی بهتر میشه

- - - Updated - - -

کسایی که مودم ۴ جی دارن
    واقعا از
    من رو گوشیم ۳ تا خط LTE دارم به نظرتون اگه مودم 4G بگیرم یه چیز خوب آنتنش بهتر میشه؟! چون آنتنش بهتر بشه سرعتم خیلی بهتر میشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

کسایی که مودم ۴ جی دارن
    واقعا از

- - - Updated - - -

کسایی که مودم ۴ جی دارن
    واقعا از
    بازم میگم بستگی به پهنای باند منطقتون داره شاید با اون چند خط بالاترین سرعت رو بده شایدم یوزر زیاد باشه نده.شما یه تست بگیر حالا

4. این کاربر از mohebronaldo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

من بعد از ساعت 2 تست کردم و قبلش اینترنت روشن نبود. شاید هم به این خاطر کم کرده که بسته اینترنت رو از 4444 گرفتم و این روش برای بسته های 555 جواب میده

بر مبنای بایت هست. E9 یعنی ضربدر 10 به توان 9. برای عددی که نوشتید میشه معادل 10564123150 بایت، که با تقسیم بر 1024 به توان 3 (برای بدست آوردن گیگابایت از بایت) میشه 9.838606371 گیگابایت و به همین ترتیب عدد بعدی یعنی 2.5054E8 میشه معادل 0.23 گیگابایت یا 238.93 مگابایت
    نه جدیدا کلا ایرانسل برداشته دیگه رو هم دیگه نمیاد یعنی بهش اضافه نمیشه جدا شده از هم.اگه بسته جدید بگیرید در موقع موعد تموم میشه.اگه هم از قبل دارید اول از قدیمی استفاده میشه بعد جدید

6. این کاربر از mohebronaldo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بازم میگم بستگی به پهنای باند منطقتون داره شاید با اون چند خط بالاترین سرعت رو بده شایدم یوزر زیاد باشه نده.شما یه تست بگیر حالا
    لینک گروه تلگرام رو. بده[emoji173]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام کسی گروه مشکلات و سوالات مطرح اینترنت ایرانسل نداره اگر داره لینک گروه بزاره

- - - Updated - - -

سلام کسی گروه مشکلات و سوالات مطرح اینترنت ایرانسل نداره اگر داره لینک گروه بزاره

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi_z100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من همیشه از تعرفه 30 گیگی استفاده میکنم . قبلا که تعرفه شبانه داشت خود ایرانسل میگفت مودم رو خاموش روشن کنید میره روی بسته شبانه . حالا که این بسته های 5 گیگی صبح تا ظهر 1 روزه و یا 10 گیگی شبانه اومده به همون صورته یا خیر ؟
    این اپراتورهای ایرانسل که چت میزنن . زنگ زدم میگم به چه صورته . میگه اول باید بسته قبلیتون تموم بشه بعد بسته جدید شروع میشه .
    لطفا اگه دوستان استفاده کردن جواب بدن . با تشکر

- - - Updated - - -

سلام دوستان
    من همیشه از تعرفه 30 گیگی استفاده میکنم . قبلا که تعرفه شبانه داشت خود ایرانسل میگفت مودم رو خاموش روشن کنید میره روی بسته شبانه . حالا که این بسته های 5 گیگی صبح تا ظهر 1 روزه و یا 10 گیگی شبانه اومده به همون صورته یا خیر ؟
    این اپراتورهای ایرانسل که چت میزنن . زنگ زدم میگم به چه صورته . میگه اول باید بسته قبلیتون تموم بشه بعد بسته جدید شروع میشه .
    لطفا اگه دوستان استفاده کردن جواب بدن . با تشکر

داره خودمونی میشه ramin vao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

عجب بسته هایی اورده ایرانسل خیلی بهتر از بسته های قبلی .. یعنی با 10 تومن میشه 100 گیگ دانلود داشت تازه 6 تا 12 ظهر هم یه بسته دیگه
    کلا برا دانلودرای حرفه ای خیلی خوبه من خودم زیاد چیزی برا دانلود ندارم..
    من خودم بسته 30 گیگ داشتم که امروز یه بسته 5 گیگ 1 تومن فعال کردم و دانلود هم شد
    هیچی از بسته قبلی کم نشد. و همه از بسته جدید رفت. قبلا هم همینطور بود یکبار هم ندیده بودم اشتباه بشه فقط
    یکبار خاموش روشن کنید مودم رو تو زمان افت مصرف. در ضمن راحت میتونید چک کنید مثلا 100 مگ دانلود کنید بعد ببینید از کدوم بسته کم شده .

11. این کاربر از ramin vao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

چرا از این بسته ها توی سایتش چیزی گفته نشده ؟

- - - Updated - - -

چرا از این بسته ها توی سایتش چیزی گفته نشده ؟

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

عجب بسته هایی اورده ایرانسل خیلی بهتر از بسته های قبلی .. یعنی با 10 تومن میشه 100 گیگ دانلود داشت تازه 6 تا 12 ظهر هم یه بسته دیگه
    کلا برا دانلودرای حرفه ای خیلی خوبه من خودم زیاد چیزی برا دانلود ندارم..
    من خودم بسته 30 گیگ داشتم که امروز یه بسته 5 گیگ 1 تومن فعال کردم و دانلود هم شد
    هیچی از بسته قبلی کم نشد. و همه از بسته جدید رفت. قبلا هم همینطور بود یکبار هم ندیده بودم اشتباه بشه فقط
    یکبار خاموش روشن کنید مودم رو تو زمان افت مصرف. در ضمن راحت میتونید چک کنید مثلا 100 مگ دانلود کنید بعد ببینید از کدوم بسته کم شده .
    دلتونو خوش نکنید به این بسته ها. همونطور که بسته های نامحدود شبانه و 24گیگ حذف شدن این بسته ها هم حذف میشن.
    هر موقع ایرانسل کاربراش رو جذب کرد این بسته ها رو حذف میکنه و هر موقع دید اوضاعش داره بحرانی میشه دوباره بسته های متنوع شبانه میزاره.

14. 3 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •