دقیقا مدارکت رو کی فرستادی که تاریخ اعزامت افتاده تیر؟در ضمن به من گفتن 5 روزه برگ سبزم میاد،برا شما هم همین طور بود؟
دقیقا مدارکت رو کی فرستادی که تاریخ اعزامت افتاده تیر؟در ضمن به من گفتن 5 روزه برگ سبزم میاد،برا شما هم همین طور بود؟
سازمان وظیفه عمومی ناجا شرایط اصلی رسیدگی به درخواست معافیت کفالت، رسیدن به سن مشمولیت، نداشتن غیبت و تنها پسر بالای 18 سال و سالم خانواده بودن را اعلام کرد.
به گزارش ایلنا،سازمان وظیفه عمومی ناجا در اطلاعیهای اعلامکرد: از شرایط اصلی رسیدگی به درخواست معافیتهای کفالت ازجمله کفالت پدر بالای 65 سال تمام، یگانه فرزند ذکور و سالم بالای 18 سال خانواده بودن، رسیدن به سن مشمولیت (18سال تمام) و نداشتن غیبت است که مهاجرت از محل سکونت، ازدواج یا درحبس بودن برادر یا برادران مشمول مانع بهرهمندی وی از این نوع معافیت میشود.
چنانچه برادر بالای 18 سال مشمول، بیمار باشد، در صورتی که بیماری وی در شورای پزشکی وظیفه عمومی تایید شود، مانعی برای استفاده وی از معافیت کفالت نخواهد بود.
مشمولانی که دارای پدر کمتر از 65 سال سن است، تنها در صورتی میتوانند از این نوع معافیت استفاده کنند که پدرآنان دارای بیماری باشد که به تشخیص شورای پزشکی وظیفه عمومی نیازمند به مراقبت نیز تشخیص داده شود.
حالا که کسری مدرک رو برداشتن فرق یه دیپلمه با لیسانسه اونجا چیه ؟؟؟
با لیسانس خیلی خوش میگذره ؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
دوست عزیز من کی گفتم تیر اعزامم. پست قبیلی رو بخون گفتم شهریور. اواخر اردیبهشت اقدام کرده بودم. که افتادم برای شهریور.
اره تقریبا 1 هفته ای برگ سبز میاد.
+++++
دوستان برای پذیرش در سپاه فقط داشتن سابقه بسیج مهمه دیگه؟ براشون مهم نیست که چه مدت زمانی از این سابقه گذشته باشه که؟
مثلا من الان تازه دیروز فرم عضویت بسیج پر کردم(برای پذیرش) اما قبلا هم تو دوره دبیرستان و راهنمایی میدونم 2 سال سابقه دارم که برمیگرده به تقریبا 7 8 سال پیش. میتونم از این گواهی برای پذیرش استفاده کنم؟
کسی از این موردها رو دیده؟
ممنون میشم جواب بدید.
سلام.
بخش نامه کسر خدمت بدست پادگان ما رسید.
و الان هم شروع کردن و هر کسی کسری بیاره براش منظور میکنن توی سیستم.
متاسفانه هنوز بخش نامه بدست محل خدمت پدرم نرسیده! ...
بخش نامه یه صفحه هم بیشتر نیست.![]()
سلام .
به سلامتی. الان به جبهه 6 تا 8 ماه تمام 2 ماه کسری میدن؟
یه سوال :گفتید برای پذیرش سپاه شرایط 1 و 2 رو باید داشت اینا تو فرم پذیرش سپاه ذکر شده؟ویا بصورت پارتی دار در نظر گرفته میشود؟
سلام.
جدول کسر خدمت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درباره پذیرش سپاه ... من به شما در صورتی که تحصیلات عالی دارید ارتش رو پیشنهاد میدم چون اینقدر مردی توی وجودشون هست که حتی برای سرباز دیپلم که دوره کد دیده و گروهبان دو شده ارزش قائلن ... اما سپاه این طور نیست ( از من گفتن بود)
اما برای پذیرش سپاه راهش همونه که گفتم و صرفا به عنوان درخواست مطرح میشه ... یعنی به ستاد نمیگه اجباری این سرباز رو بده به من... بلکه فقط درخواست میده همین.
طبق قوانین خودشون باید بسیج فعال باشی. یعنی هنوز در جریان باشه و غیبت نداشته باشی و معاف از رزم نباشی و اینا. ولی کارای سپاه اصلا حساب کتاب نداره اگه بتونی یه نفر در حد سرهنگ جور کنی بسیجی هم نمی خواد.
البته زیاد روی پذیرش سپاه حساب نکن بگیر نگیر زیاد داره.
چند نفری رو می شناسم همین برج 4 پذیرش شده بودن. با داشتن بسیج فعال طولانی و حتی برگ کفایتی بسیج اما جای دیگه کد خوردن.
سلام
برادر من سربازه 7 8 ماه از خدمتش مونده
پدرم کارت ایثارگری داره 6 ماه جنگ بود 2 ماه و نیم تو کارت براش زدن گفتن پرونده هارو سوزوندیم!!
الان میخواستم بدونم با این کارت باید کجاها بریم و چکار کنیم تا برای برادرم کسری بگیریم؟
بعد اینکه منی که 3 سال دیگه دانشگام تموم میشه میرم سربازی باید همون موقع واسه کسری اقدام کنم دیگه؟البته اگر تا اونموقع قانونش پا برجا بود
کسی میتونه راهنماییم کنه؟
ممنون
اقایون من یه سوالی برام در مورد این کسر جبهه پیش اومده !!
ینکه پدر بنده دارای 3 ماه حضور در منطقه عملیاتی جبهه و خط مقدم بوده و 6 ماه حضور در منطقه غرب رو در زمان جنگ داشته حالا با این اوصاف چقدر برای من کسری تعلق می گیره ؟
اگر اون 6 ماه حضور در منطقه جنگی غرب کشور رو حساب نکنیم برای اون 3 ماه برای من کسر تعلق میگیره ؟ گر اره چقدر ؟
یه سوال دیگه چون پدر بنده نظامی هستند و از طرف ارگانشون به صورت ماموریت اعزام شده بودند به جبهه برای کسر باید به کارگزینی همون ارگان مراجعه کنم ؟
عد اونا نامه رو خطاب به کجا می نویسند (نامه کسری رو ) ؟ خطاب به پادگان محل خدمت خودم یا خطاب به نظام وظیفه برای درج در سابقه ؟
منون میشم در این رابطه یه راهنمایی کامل داشته باشید
هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)