تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1618 از 1746 اولاول ... 6181118151815681608161416151616161716181619162016211622162816681718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,171 به 16,180 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان لول 10 هستم ایتما را کامل یاد گرفتم کار با چمپ ها را هم به خوبی یاد گرفتم اسکیل ها هم میتونم از روش بخونم و مطابق نیازم بگیرم الانم فقط با jax بازی میکنم (همین یه چمپا دارم ) و دارم امتیاز جمع میکنم فقط یه مشکل دارم میشه به من بگید این جانگلر چیه و چه غلطی باید بکنه؟
    نقش اصلی جانگلر گنک کردنه اینجوری ک میپره رو ی لاین و خوار مادر نمیزاره برا طرف
    و همجنین باعث میشه لاین تاپ پول بیشتری بگیره

در کل بیش از پنجاه درصد برد رو دوش جانگلر ه اگه خوب گنک نکنه باعث باخت میشه ولی ممکنه تیم حریف گلابی باشه و با ی جانگلر بد هم ببرید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام ایول باو چه شلوغ شده
    منم eu W بازی میکنم خوش حال میشم با هم بازی کنیم
    Faridbarry برونز دو ام

- - - Updated - - -

سلام ایول باو چه شلوغ شده
    منم eu W بازی میکنم خوش حال میشم با هم بازی کنیم
    Faridbarry برونز دو ام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

دوستان من میخوام اکانت کاهش پینگ برای این بازی بخرم ولی نمیدونم کدوم از اینا بهتر هست یکی قیمت خیلی خوبی داره و یکی دیگه که خیلی گرون تره فروشندش میگه بهترین کیفیتا داره لطفا نظرما در اخر این اینک بخونید متوجه میشید( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )ممنون میشم در این باره منا راهنمایی کنید
    اگه سرویس دهنده های بهتری میشناسید هم ممنون میشم اطلاع بدید
    Last edited by Milad.n1; 10-10-2015 at 19:37.

4. این کاربر از Milad.n1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

والا من یه از گادپینگ استفاده میکنم بدک نیست ولی خب چون زیاد تیم اسپیک میرم خیلی لگ میشه اگه تو تیم اسپیک چهار نفر به بالا باشه دیگه وحشتناک لگ میشه ولی بدون اون خوبه پینگ هم 110 تا 120 میره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

این لینکی که گزاشتی قیمتاش خیلی عالیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

منم godping خریدم که راضی بودم
    داداش تو تیم اسپیک میری لگ نمیشی با گادپینگ؟
    تاحالا نرفتم
    Last edited by Fiddle; 10-10-2015 at 21:07.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

داداش تو تیم اسپیک میری لگ نمیشی با گادپینگ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اقا منم اد کنین mimitrolll مال اروپا غربیه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان من میخوام اکانت کاهش پینگ برای این بازی بخرم ولی نمیدونم کدوم از اینا بهتر هست یکی قیمت خیلی خوبی داره و یکی دیگه که خیلی گرون تره فروشندش میگه بهترین کیفیتا داره لطفا نظرما در اخر این اینک بخونید متوجه میشید( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )ممنون میشم در این باره منا راهنمایی کنید
    اگه سرویس دهنده های بهتری میشناسید هم ممنون میشم اطلاع بدید
    یک نکته در مورد این کاهش پینگ ها بهت بگم
    اول اینکه پینگ 4.2.2.4 -t بگیر اگر میبینی تایم اوت داری فایده نداره پینگ کم کن بگیری چون تو بازیت یا لگ سگی میشه یا دی سی سگی

نکته دوم اینکه اگر مثل من این بازی رو روزی 7 8 ساعت بازی می کنی این پینگ کم کن ها برای 3 فوقش 4 روز جواب میده
    یعنی هر 3 4 روز باید 4000 5000 تومان بدی. در ماه میشه 30 40 تومان خودش مثلا
    یعنی از یک طرف باید پول اینترنت بدی از یک طرف هم پول پینگ کم کن

به نظرم ای اس پیت رو عوض کنی سنگین تری. می تونی صبا دز بگیری. شاتل هم بدک نیست

اقا این پارس آفلاین که ما دز تر تو ایران نداریم. کلا قطعی داره =)) من قدیم شنیده بودم به این میگن پارس افلاین. الان تو دفتر ما قطعه کار کاسبی ما رو به هم زده
    زنگ هم میزنی تهران 10تا پاس کاری می کنن از این تلفن به اون تلفن بعدش هم میگن ما پیگیریم.
    پارس دز افلاین اسم بهتریه براش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

یک نکته در مورد این کاهش پینگ ها بهت بگم
    اول اینکه پینگ 4.2.2.4 -t بگیر اگر میبینی تایم اوت داری فایده نداره پینگ کم کن بگیری چون تو بازیت یا لگ سگی میشه یا دی سی سگی

نکته دوم اینکه اگر مثل من این بازی رو روزی 7 8 ساعت بازی می کنی این پینگ کم کن ها برای 3 فوقش 4 روز جواب میده
    یعنی هر 3 4 روز باید 4000 5000 تومان بدی. در ماه میشه 30 40 تومان خودش مثلا
    یعنی از یک طرف باید پول اینترنت بدی از یک طرف هم پول پینگ کم کن

به نظرم ای اس پیت رو عوض کنی سنگین تری. می تونی صبا دز بگیری. شاتل هم بدک نیست

اقا این پارس آفلاین که ما دز تر تو ایران نداریم. کلا قطعی داره =)) من قدیم شنیده بودم به این میگن پارس افلاین. الان تو دفتر ما قطعه کار کاسبی ما رو به هم زده
    زنگ هم میزنی تهران 10تا پاس کاری می کنن از این تلفن به اون تلفن بعدش هم میگن ما پیگیریم.
    پارس دز افلاین اسم بهتریه براش
    من نمیدونم این اینترنت ایران کی میخواد ملی بشه حتی هند هم که یه کشور فقیر هست اینترنت ملی داره و مثل ما مشکل سرعت و پینگ ندارن
    فکرم نکنم حالا حالا ها هم ملی بشه چون سود تموم شرکت هایی که نام بردی و دولت (مخابرات) از همین راه داره تامین میشه که سود هنگفتی هم هست برای همین هم کاری نمیکنن وگرنه ملی کردن اینترنت برای دولت خیلی اسون هست فعلا کسایی که میدونید به فکر جیب خودشون هستند نه به فکر مردم
    دولت الان داره اینترنت از خارج وارد میکنه!!و طبیعی هست که پینگا بالا باشه که فعلا این روش برای خودشون سود داره (فقط برای خودشون نه مردم و کشور)
    فکر کنم تنها کسیایی که به فکر مردم هستند رهبر هست و علمای شیعه هستند!!(اینا جدی گفتما) دولت مردان به فکر مردم نیستند!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •