تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1618 از 1783 اولاول ... 6181118151815681608161416151616161716181619162016211622162816681718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,171 به 16,180 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اره اینستاش رو گوشی کلا سفید میشه ریلود نمیشه دقیقا مشکل از زیرساخته نت از جاهای اشغال میگیره اینطوری میشه مودم ریبوت شه درست میشه!ی رنج ایپی رو نشون بذار که خوب ج بده بیشتر 94 رو اینستا خوبه تست کن هی مودمتو ریست کن تا بیای رو این رنج ای پی
    داش یه حرکت دیگه دارم برات بدون اینکه بخوای تخلیه کنی! بتونی 60 گیگ بگیری یا سرویس دیگه بگیری
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از اینجا بدون قند شکن با ایپی خود صبانتت برو توش سرویس up to 12mb 60g ببین سمت راسته رو خرید بزن میبینی ارور نمیده میتونی راحت بری پرداخت کنی
    اینم بگم شاید رزو شه سرویسی که میخری!

دوست گرامی من قبلا 60 گیگ شبانه نیم بهارو گرفتم فقط واسه مشترکین جدید بود فروردین ماه بود اخرای خرداد باز 60 گیگ 4 تا 10 صب رایگان گرفتم
    دوم با روشی که بالا توضیح دادم نیاز به تخلیه نیس!
    خوب این 60 گیگ چهار تا ده رایگان مخصوص مشترک جدید نیست بهمین دلیل شما توانستی بدون تخلیه خط بگیرید. ولی اون 102 گیگ صبحانه مخصوص مشترک جدید هست و اون رو نمیشه گرفت. ضمنا سرویس های جشنواره قبلی محدودیت مصرف نداشت یعنی شما میتوانستی کل حجم یک سالت رو در در یکماه یا دو ماه هم مصرف بکنی بهمین دلیل هم قبل از پایان زمان یکسال هم امکان انتخاب سرویس جدید داشتی. اما این جشنواره اخیر اومدند و حجم کل رو بصورت ماهانه تقسیم کردند مثلا 60 گیگ سالانه ماهی پنج گیگ داری و اگر قبل از یکماه پنج گیگ تموم بشه دیگه اینترنت نداری و مجبوری یا حجم بخری یا تا سر ماه صبر کنی! اینکار رو کردند که شما مجبور به خرید ترافیک با قیمت هر گیگ سه چهار هزار تومن باشی. بهمین دلیل هم در این سرویس ها تا پایان یکسال امکان انتخاب طرح دیگری نداری و و در صفحه کاربری نوشته فقط امکان خرید ترافیک اضافه دارید. این شرکت‌ها اگه دوزار قیمت اینترنت رو ارزون کردند (دولت مجبورشون کرد) طرح هاشون رو طوری تغییر دادند که کاربر مجبور به خرید ترافیک اضافه باشه تا جبران اون کاهش قیمت رو کرده باشند. قبلا فقط ایرانسل بود که در وایمکس مجبورت میکرد اگر حجمت تموم شد تا پایان دوره فقط ترافیک بخری وطرح جدید بهت نمیداد. حالا صبانت هم یاد گرفته. این مثلا ارزان شدن اینترنت در عمل به زیان کاربرها شد از اون بر شبانه رایگان هارو برداشتند و یا محدود کردند از این بر محدودیت های مسخره رو در طرح ها گنجاندند. این isp ها در ایران اونقدر سال‌ها پولهای مفت گنده گنده خورده‌اند که حاضر به تغییر شرایط نیستند و هرجور بالا بندازنشون مانند گربه چهار دست وپا پایین میان.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

2. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

خوب این 60 گیگ چهار تا ده رایگان مخصوص مشترک جدید نیست بهمین دلیل شما توانستی بدون تخلیه خط بگیرید. ولی اون 102 گیگ صبحانه مخصوص مشترک جدید هست و اون رو نمیشه گرفت. ضمنا سرویس های جشنواره قبلی محدودیت مصرف نداشت یعنی شما میتوانستی کل حجم یک سالت رو در در یکماه یا دو ماه هم مصرف بکنی بهمین دلیل هم قبل از پایان زمان یکسال هم امکان انتخاب سرویس جدید داشتی. اما این جشنواره اخیر اومدند و حجم کل رو بصورت ماهانه تقسیم کردند مثلا 60 گیگ سالانه ماهی پنج گیگ داری و اگر قبل از یکماه پنج گیگ تموم بشه دیگه اینترنت نداری و مجبوری یا حجم بخری یا تا سر ماه صبر کنی! اینکار رو کردند که شما مجبور به خرید ترافیک با قیمت هر گیگ سه چهار هزار تومن باشی. بهمین دلیل هم در این سرویس ها تا پایان یکسال امکان انتخاب طرح دیگری نداری و و در صفحه کاربری نوشته فقط امکان خرید ترافیک اضافه دارید. این شرکت‌ها اگه دوزار قیمت اینترنت رو ارزون کردند (دولت مجبورشون کرد) طرح هاشون رو طوری تغییر دادند که کاربر مجبور به خرید ترافیک اضافه باشه تا جبران اون کاهش قیمت رو کرده باشند. قبلا فقط ایرانسل بود که در وایمکس مجبورت میکرد اگر حجمت تموم شد تا پایان دوره فقط ترافیک بخری وطرح جدید بهت نمیداد. حالا صبانت هم یاد گرفته. این مثلا ارزان شدن اینترنت در عمل به زیان کاربرها شد از اون بر شبانه رایگان هارو برداشتند و یا محدود کردند از این بر محدودیت های مسخره رو در طرح ها گنجاندند. این isp ها در ایران اونقدر سال‌ها پولهای مفت گنده گنده خورده‌اند که حاضر به تغییر شرایط نیستند و هرجور بالا بندازنشون مانند گربه چهار دست وپا پایین میان.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
    این طرحهای 102 گیگ و 60 گیگ و ... تا آخر شهریور برداشته میشوند و نه برای مشترکین جدید و نه برای مشترکین فعلی قابل خرید خواهند بود.
    تنها راه برای دور زدن این محدودیت صبانت و نگرفتن حجم با قیمت بالا، گرفتن یک سرویس دیگر برای یک خط دیگر است.
    Last edited by 971971; 24-08-2016 at 12:07.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام دوستان.صبانت طرح نداره مودم رایگان با حجم بده؟

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

صبانت هم به کل شبانه رو برداشت؟
    الان توی تعرفه هاش همه رو زده فاقد شبانه رایگان

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

صبانت هم به کل شبانه رو برداشت؟
    الان توی تعرفه هاش همه رو زده فاقد شبانه رایگان
    اگر به لینکهای زیر بروید و تلفنتان را وارد کنید میبینید که هنوز ار ساعت 4 تا 10 رایگان است، احتمالا سیستمشان باگی دارد یا ساعت 4 تا 10 روزانه رایگان حساب میشود نه شبانه رایگان.

7. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان.صبانت طرح نداره مودم رایگان با حجم بده؟
    اگر به لینک زیر بروید میبینید که 2 سرویس 12 مگابیت جشنواره میکس 30 گیگ و 60 گیگ، مودم رایگان دارند ولی در مقایسه با سرویس بدون مودم، 55-60 هزار تومان گرانتر هستند که با مالیات قیمت مودم 60-65 هزار تومان می افتد و مارک مودم هم sabanet است و جایی هم تعریفی از آن نشده است، اما شما در بازار میتوانید با این قیمت یا کمتر، مودمهای بهتر و جا افتاده تری با ساپورت بهتر پیدا کنید.
    نکته اینجاست که همان مودم درصورت گرفتن سرویس 60 گیگ، 5 هزار تومان گرانتر از سرویس 30 گیگ حساب میشود.
    Last edited by 971971; 25-08-2016 at 19:40.

9. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان در جشنواره های صبانت آپلود رایگان حساب میشه؟

چون داخل سایتش نوشته رایگان ولی الان من این طرح 102 گیگ رو دارم حساب میکنه

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان در جشنواره های صبانت آپلود رایگان حساب میشه؟

چون داخل سایتش نوشته رایگان ولی الان من این طرح 102 گیگ رو دارم حساب میکنه
    رایگانه
    منم همین طرح رو دارم ولی رایگانه
    تو قسمت ریز مصرف هم نگاه کنید حجم ارسال رو با حجم محاسبه شده حساب نمیکنه

12. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام ، من سرویس جشنواره 12 مگ 60 گیگ سالیان با دانلود رایگان 4 تا 10 صبح برداشتم

طبق تجربه چون ب این شرکتهای ارایه دهنده اینترنت اعتماد نداشتم قبل از خرید سرویس با اوپراتور صبانت صحبت کردم گفت در پیک تایم رایگان 1 تا 6 مگابیت میتونید دانلود داشته باشید و اگر دانلود شما زیاد باشه و نامتعارف سرعت حداقل میاد روی 120 کیلو در صورتی که سرویس از همون ابتدا روی 120 کیلو بسته شده ! تو روز هم سرعت دانلود حداکثر 800 کیلو هست .

قبل از خرید این بسته پیش خودم حساب کردم اگرساعت هشت صبح بیدار بشم با حداقل سرعت 1 مگابیت تقریبا تو این دوساعت میشه دو سه گیگ دانلود داشت اما عملا کلاه سرم گذاشتن ! واقعا کمتر کسی میتونه هر روز 4صبح بیدار بشه برا دانلود ، فرض اگر هم بتونه با سرعت 120 حداکثر بشه 2.5 گیگ دانلود داشت که با توجه به زمان بد و هزینه برق اصلا بصرفه نیست .

متاسفم برا خودمون که تو این مملکت زندگی میکنیم تا میتونن از مردم عادی سو استفاده میکنن دستمون به هیچ جا بند نیست دزد و قاضی همکار هم هستند .
    Last edited by AMIN 2014; 27-08-2016 at 07:09.

14. این کاربر از AMIN 2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    به نظر من ديگه نبايد به اميد رايگان بودن سرويس رو خريداري كنيم
    همين سرويس واقعا قيمت خوبي داره
    ٦٠ گيگ ٦٠ تومان
    هر گيگ هزار حدودا
    من به شخصه حاضرم تايم رايگان رو بردارن ولي سرعت و ثبات قابل قبولي داشته باشن
    براي دانلود هم بيشتر از نت سيم استفاده ميكنم هم سريع تر و هم ارزونتر
    با اينكه شاتل هم دارم اونم ٦٠ گيگ ٦٠ تومان گرفتم الحمدالله رايگان نداره و سرعت دقيقا روي ١٦ بسته شده با شاتل لند هم ميتونم رايگان دانلود كنم ولي ايرانسل ي چيز ديگس

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad

16. این کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •