مودمهای خوبی اند ولی سرهای قدیمیشون دماشون زیاد بالا میرفت سری جدید را اطلاع ندارم
مودمهای خوبی اند ولی سرهای قدیمیشون دماشون زیاد بالا میرفت سری جدید را اطلاع ندارم
لعنت به مخابرات !
8/25 خط سفارش دادم ، تا امروز ندادن ...
هر دفعه ز میزنم میگن 10 روز دیگه![]()
سلام دوستان من مودم d-link 2730u سفید دارم .من از شرکت قبلی که نت داشتم که مخابرات بود مخابرات برام مودم رایگان اورد و یه یارویی اومد نصبش کرد و وایرلسش رو هم وصل کرد و با گوشی هم میتونستم وصل شم ولی الان که شرکتو عوض کردم با اینکه فقط جای وی پی ای وی سی اس رو عوض کردم و به تنظیمات وایرلس دست نزدم وقتی با لپ تاپ وصل میشم کانکت میشه اما میزنه no internet access کسی میدونه مشکل از چیه؟؟؟ممنون میشم کمک کنید اینم ایدی یاهوم الانم انلاینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by abolfazlwest72; 04-01-2014 at 14:07.
چراغ اینترنت روی مودم روشن هست؟
علاوه بر وی پی آی وی سی آی ،نام کاربری و پسورد اتصال که مربوط به شرکت جدید هست رو هم تو مودم عوض کردین؟
بله دوست عزیر از طریق کابل لن به اینترنت وصل میشه ولی از طریق وایرلس با گوشی یا لپ تاپ هم کانکت میشه ولی میزنه no internet access
می تونی دوباره مودم رو تنظیم کنی؟
کسی دیسکانکت کردن اتصال PPPoE اینترنت از داخل مودم را بدون خاموش و روشن کردن مودم را بلده؟برا تغییر آی پی میخام
مال مودم 8811 را بلدم ولی مودم TD-W8951ND را نمیدانم -شاید وجود نداره![]()
تو زبانه Advanced setup >ADSL که بری یک گزینه برای save داره اون رو بزن.مودم چراغ ADSL قطع میشه و دوباره اینترنت میگیره.
موفق باشی
ممنون دوست عزیز-درسته این روش که گفتی میشه ولی چون adsl قطع میشه زمان بیشتری میبره-چون من مجورم برا گرفتی آی پی که نسبت به بقیه آی پی ها که سرویس دهنه ام ارائه میده،چندین دفعه اینکار را انجام بدم و شانسی اون آی پی را میگیره خیلی زمان طول میکشه
مثل این مودم 8811 اگه میبود خیلی راحت میشد
![]()
از مودم بلد نیستم اما از تلنت بلدم که خب چراغ adsl هم به دنباله اش خاموش می شه تا چند لحظه.
توصیه می کنم مودم رو بذاری روی بریدج و با کانکشن وصل بشی . اینطوری خیلی ساده و بسیار سریع در کمتر چند ثانیه ای پی عوض می کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)