لپ تاپو میبرم از اینترنت دانشگاه تا مطمئن بشم مشکل از سیستم نیست با اینکه تقریبا مطمئنم در این مورد مشکلی ندارم
حالا اگه همچنان مشکل داشتم از فرمایشات شما هم استفاده میکنم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
لپ تاپو میبرم از اینترنت دانشگاه تا مطمئن بشم مشکل از سیستم نیست با اینکه تقریبا مطمئنم در این مورد مشکلی ندارم
حالا اگه همچنان مشکل داشتم از فرمایشات شما هم استفاده میکنم
تا 16 آذر فرصت ثبت نام داره دقیقا همون جشنواره تابستانه هست و سرویس اولترا رو میده یعنی شبا 217 و روزا 444
دوستان من 2 تا تست با نرم افزار HD Tune Pro روی 2 تا از هارد دیسک هام انجام دادم ، لطفا ببینین و بگین که آیا مشکلی هست یا نه ؟
اگه آره روش رفع اشکالات رو بگین . ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مشکل که داره بهتره به این تاپیک سر بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کسی از دوستان از مکس نت سرویس گرفته ؟
میخواستم بدونم سرویس نامحدود طلایی 384 سرعت دانلودش چقدره؟
با سلام . به خاطر مشکلات پاکت لاست و پینگ داغون مخابرات برای اولین بار با پشتیبانی آنلاین داخل سایت همارا تماس گرفتم ( تحمل این شرایط سخت شده ) و پاسخی که دادند و قرار می دم تا شما هم ببینید :
شتیبانی : Salam,
پشتیبانی : Lotfan moshkele khod ra dar yek satr va be soorat e mokhtasar befarmaied,
پشتیبانی : Be moshkel e shoma be nobat pasokh dade khahad shod.
مشترک : سلام . چند هفته هست که پینگ خیلی بالاست الان برای آلمان 270 ( الان دوباره تست کردم 350 بود ) با پاکت لاست زیاد می گیریم ولی در حالت نرمال 160 پینگم بود . واقعا تحمل این وضعیت سخت شده .
پشتیبانی : shoma 8.8.8.8 ro ping konin bebini sharayet chiye...
پشتیبانی : yeki ham ma bara ping time masooliati nadarim...
پشتیبانی : movafagh bashin, khoda negahdar.
و جواب پینگ 8.8.8.8 و دادم که اصلا جواب هم ندادند
- واقعا بحال خودمون باید گریه کنیم . این کار با دزدی فرقی نداره و بجای افزایش کیفیت و پهنای باندشون روز به روز سرویس جشنواره قرار میدند تا مشتری جذب کنند .
Last edited by gttwo; 23-11-2013 at 18:29.
من با اینترنت دانشگاه تست کردم مشکلی نبود
حالا میمونه فقط مودم و آی اس پی
مودمو ریست کردم ایشالا درست میشه وگرنه باید برم دفتر مرکزی
بد نیست یه تعریفی هم از ثبات دانلود ماکس تو این چند روزه که کاربرش شدم، بکنم، ثواب داره،
![]()
دوستان یکی چک کنه ببینه این لینک باز میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیتونم بازش کنم.
در مورد دانلود با مکس نت شکی نیست مشکل پینگ بالاست
سلام دوستان کسی میدونه این بلوط کی گسترش پیدا میکنه و به شهرستانها هم خدمات میده؟
الان جلوی چند تا شهر نوشته بزودی ولی ننوشته کی!!!
Last edited by omid.pari; 23-11-2013 at 21:56.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)