تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1618 از 1667 اولاول ... 61811181518156816081614161516161617161816191620162116221628 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,171 به 16,180 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

داره خودمونی میشه imanasgharpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام. من توی یک مرحله از بازی Batman Arkham City گیر کردم.
    اوایل بازی (2 درصد) اونجایی ک جوکر بتمنو گیر میندازه و رو صندلی چرخدار میبندتش و با کتی شرو ب بازی میکنی
    بعد از وارد شدن ب ساختمان و درگیر شدن با ادما ی دمو نشون میده ک بلا فاصله بعد از دمو بتمن و جوکر رو نشون میدهک هر کیلیکی میکنم مینویسه لودینگ.نمیدونم باید چیکار کنم اخرش هم مینویسه باید کیلیک راستو میزدی و صفحه سیا میمونه. میخاستم بدونم باید چیکار کنم. در ضمن نسخه بلکباکس بازی هست. با تشکر

داره خودمونی میشه realmadrid lover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اقا من بازی la noir رو از یکی از سایت ها دانلود کردم که نسخه black box بود و کرک skidrow،بعد از نصب و اجرای بازی در همون چند صفحه اولش که مینوسه synchronising میمونه و وارد منوی بازی نمیشه،خواهشا دوستان اگر میدونن کمک کنن
    win7 64bit sp1
    کسی نمیتونه کمک کنه؟؟؟؟

داره خودمونی میشه newman222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من با بازی Alan Wake American Nightmare مشکل دارم
    وقتی رو ایکون بازی کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته
    حتی Error هم نمیده
    اطفا کمک کنید
    بازی که من دانلود کردم 1.7 گیگ بوده
    حجم بازی نصب شده 2 گیگ
    همه درایور هام اپدیت هستن
    راستی
    بازی چه برنامه هایی رو برای اجرا نیاز داره؟
    اینم پوشه بازی
    Last edited by newman222; 13-06-2012 at 13:27.

داره خودمونی میشه akbarahmadabadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من بازی stronghold 3 را دانلود کردم وقتی نصبش تمام می شه می خوام بازی را شروع کنم یک پیغامی می ده application load erroe 5:00000065434
    سیستم من xp است از لینک خود سایت دان کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برا ی خود سایت هستش حالا چه کنم ممنون می شم کمک کنید متشکرم

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام. من توی یک مرحله از بازی Batman Arkham City گیر کردم.
    اوایل بازی (2 درصد) اونجایی ک جوکر بتمنو گیر میندازه و رو صندلی چرخدار میبندتش و با کتی شرو ب بازی میکنی
    بعد از وارد شدن ب ساختمان و درگیر شدن با ادما ی دمو نشون میده ک بلا فاصله بعد از دمو بتمن و جوکر رو نشون میدهک هر کیلیکی میکنم مینویسه لودینگ.نمیدونم باید چیکار کنم اخرش هم مینویسه باید کیلیک راستو میزدی و صفحه سیا میمونه. میخاستم بدونم باید چیکار کنم. در ضمن نسخه بلکباکس بازی هست. با تشکر
    شما طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست عمل کن ببین مشکلت رفع میشه...
    اقا من بازی la noir رو از یکی از سایت ها دانلود کردم که نسخه black box بود و کرک skidrow،بعد از نصب و اجرای بازی در همون چند صفحه اولش که مینوسه synchronising میمونه و وارد منوی بازی نمیشه،خواهشا دوستان اگر میدونن کمک کنن
    win7 64bit sp1
    اول از همه قبل از نصب و کرک این بازی باید نت رو قطع میکردی..اگه این کار رو نکرده باشی بازی به مشکل برمیخوره!
    ضمنا این بازی هم مثل max payne 3 کلی متعلقات داره که باید بعد بازی نصب کنی و اگه این کار ور نکنی به مشکل برمیخوری...ضمنا اینکه کرک و پچ همه نسخه های این بازی به هم نمیخوره و برای هر کدوم باید پچ وکرکهای هم خوان رو داشته باشی...
    سر آخر اگه تموم این کارها رو کردی وجواب نگرفتی اعمالی رو هم که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت گفته بکن امیدوارم کارت راه بیفته!
    من با بازی Alan Wake American Nightmare مشکل دارم
    وقتی رو ایکون بازی کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته
    حتی Error هم نمیده
    اطفا کمک کنید
    بازی که من دانلود کردم 1.7 گیگ بوده
    حجم بازی نصب شده 2 گیگ
    همه درایور هام اپدیت هستن
    راستی
    بازی چه برنامه هایی رو برای اجرا نیاز داره؟
    اینم پوشه بازی
    بازیت ناقصه چون حجم بازی بسیار پایین شده!!
    تا اوجا که من خبر دارم نسخه اصلی بازی یه چیزی حدود 8 گیگ و تازه نسخه black box که کم حجم بازی هست باید 4 گیگ باشه!!
    Last edited by mehdy.z; 16-06-2012 at 10:40.

6. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    من بازي XIII رو دانلود و نصب كردم فقط مشكلي كه دارم اينه كه در بازي هر جا خودش check point ميده بازي ذخيره ميشه مثلا اول هر مرحله و وسط هاي هر مرحله در صورتي كه گزينه Save بازي فعاله و ميشه سيو كرد و وقتي سيو ميكنم تاريخ و ساعت و اسم همون مكان رو ميزنه اما هنگام لود كردن از اونجايي كه خود بازي چك پوينت داده دوباره برميگرده
    كسي ميدونه مشكل از چيه؟ خود بازي اينجوريه ؟ اگه اينجوريه كه پس چرا گزينه سيو گيم گذاشتن آخه ديگه كاربردي نداره!
    Last edited by Razavi Parsa; 15-06-2012 at 21:26.

آخر فروم باز XirowN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی صندلی پشت میز کامپیوتر

پيش فرض

سلام
    بازی Stronghold 2 رو نصب کردم و وقتی میخوام Install کنم کلی ارور برای فایل های Dll مختلف میده که تو کامپیوترت وجود نداره !
    مگه این فایل ها نباید موقع نصب کپی بشه روی ویندوز ؟!

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام بازی minecraft و یا assault cube رو می خوام نصب کنم این ارور رو میده:
    Minecraft Cracked 1.2.3 Installation has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.

چه کار باید کنم!؟

پروفشنال gigi_alex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آپادانا

پيش فرض

سلام دوستان
    من نوت بوک HP Probook4530 دارم . بعد اصلا نمیتونم روش بازی کنم. بازی نصب میشه ولی وقتی اجرا میکنم اررور Stop Working میده
    مشکل از کجاست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان این دومین بازییه که نصب میکنم و هر دو همین ارور رو میده این مشکلش از چیه سخت افزارهام بالاست نمیدونم ویروسی شدم یا مشکلش چیزه دیگه ایه لطفا راه حل بدید با تشکر
    This application has failed to start because d3d11.dllwas not found.Re-installing the appliaction may fix this problem
    sniperEtiteV2.exe - unable to locate component

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •