نمیشه، در هر زمان باید یک طرح فعال داشته باشید. من خودم یک بسته دیگه داشتم از حجمش کم شد.
نمیشه، در هر زمان باید یک طرح فعال داشته باشید. من خودم یک بسته دیگه داشتم از حجمش کم شد.
ربطی به ایرانسل نداره کلا کند کردن
Sent from my iPhone 6
آقایون به نظرتون بین ایرانسل و رایتل کدوم بهتره؟
تو منطقه ما فقط مخابرات سرویس ADSL میده که ...
حالا میخواستم ببینم سرعت دانلود و کلا پشتیبانی کدوم یک از این اپراتور ها بهتر هست
از یکی از مراکز فروش که هم ایرانسل و رایتل می فروشه پرسیدم گفت ایرانسل بهتره بعد با مودم و فعال کردن ایناش می گفت 300 تومان البته این بهترین نوع مودمش بود.
اگه ممکنه راهنمایی کنید.
رایتل از لحاظ ثبات و پایداری شبکه بهتره.
ایرانسل هم بستگی به منطقه داره.واگر منطقتون خلوت باشه در وبگردی اذیت میکنه.(که این مورد با vpn داخلی برطرف میشه)
در منطقه ما اوایل تا 33 مگ سرعت میداد.الان خیلی وضعیت بد شده |:
ادیت--حل شد.
Last edited by mgha; 25-10-2015 at 18:43.
حتما قبلش تست کن اصلا نمیشه گفت کدامیک بهتره این کاملا بستگی به منطقه و مکان شما داره به گفته فروشنده هم اعتباری نیست مگر او در منزل شما هست! گاهی با چند متر جابجایی مکانی آنتن عوض میشه. البته نظر منو میخواهی اگر امکان adslبرای خط تون هست حتما همون رو بگیر صد شرف داره به اینترنت موبایل حتی اگر از بدترین سرویس دهنده یعنی مخابرات باشه. گول این تبلیغات و تست های سرعتی که در نت میگذارند و سرعتهای رویایی چند مگابایتی رو نخور اولا اینترنت موبایل بسیار نا پایدار هست یعنی ممکنه یک لحظه سرعتت 800باشه لحظه بعدی 100دوم برخلاف adslهیچگونه تضمین یا پاسخگویی و قبال حداقل سرعت و کیفیت وجود ندارد. من اوایل سال طرح یکساله ایرانسل فعال کردن که به حساب خود بجای ads l استفاده کنم تازه من قبلش یکماهی هم تست کردم که سرعت خوب بود اما بعد از حدود دوماه مجبور شدم دوباره adslرا فعال کنم چون کیفیت بشدت افت کرد خصوصا در ساعت اوج مصرف به زیر صد و پنجاه کیلوبایت میرسید. خلاصه آنکه فقط زمانی از این سرویس ها استفاده کنید که اماکن adslبرای خطتان وجود نداشته باشد.
چرا میشه دوتا طرح همزمان داشت فقط باید هنگام تغییر سرویس یک خاموش روشن کنید(اینترنت را ). این گفته خود ایرانسل در سایتش هست.
این حجم باقی مانده رو چه طوری می نویسه ؟ اصلا قابل فهم نیست.
مثلا من 10 گیگ داشتم یه مقداری استفاده کردم.نوع نوشتنش این مدلی هست : 10.56412315E9 یا وقتی تموم شد این مدلی بود : 2.5054E8
واسه همین متوجه نشدن حجمم چه مقدار مونده و هر چی شارژ داشتم پرید![]()
من بعد از ساعت 2 تست کردم و قبلش اینترنت روشن نبود. شاید هم به این خاطر کم کرده که بسته اینترنت رو از 4444 گرفتم و این روش برای بسته های 555 جواب میده
بر مبنای بایت هست. E9 یعنی ضربدر 10 به توان 9. برای عددی که نوشتید میشه معادل 10564123150 بایت، که با تقسیم بر 1024 به توان 3 (برای بدست آوردن گیگابایت از بایت) میشه 9.838606371 گیگابایت و به همین ترتیب عدد بعدی یعنی 2.5054E8 میشه معادل 0.23 گیگابایت یا 238.93 مگابایت
کسی تو محدوده ميدون وليعصر با 4g کار کرده؟ تو خونه هم خوب آنتن ميده طبقه 3 اينا؟ ارزش هزينه کردن برای خريد مودم رو داره و آيا به نظرتون اون تعرفه 10 گيگ هزار تومن شبانه باقی می مونه؟ (چند وقته اومده؟)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)