تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1617 از 3347 اولاول ... 617111715171567160716131614161516161617161816191620162116271667171721172617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,161 به 16,170 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

الان می شه مثلا یک طرح یک ماهه داشته باشیم بعد بعضی شب ها این 10 گیگ دانلود رو هم فعال کنبم ؟ یا نمیشه همزمان 2 طرح فعال داشت؟
    نمیشه، در هر زمان باید یک طرح فعال داشته باشید. من خودم یک بسته دیگه داشتم از حجمش کم شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان شما مشکل تاخیر در ارسال پیام ها در تلگرام و واتس اپ با نت ایرانسل ندارید؟ سرعت دانلود و لود پیج عالیه اما در این شبکه ها سرعت پایینه.
    ربطی به ایرانسل نداره کلا کند کردن

Sent from my iPhone 6

اگه نباشه جاش خالی می مونه MeHrDaD-91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقایون به نظرتون بین ایرانسل و رایتل کدوم بهتره؟
    تو منطقه ما فقط مخابرات سرویس ADSL میده که ...
    حالا میخواستم ببینم سرعت دانلود و کلا پشتیبانی کدوم یک از این اپراتور ها بهتر هست
    از یکی از مراکز فروش که هم ایرانسل و رایتل می فروشه پرسیدم گفت ایرانسل بهتره بعد با مودم و فعال کردن ایناش می گفت 300 تومان البته این بهترین نوع مودمش بود.
    اگه ممکنه راهنمایی کنید.

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

حالا میخواستم ببینم سرعت دانلود و کلا پشتیبانی کدوم یک از این اپراتور ها بهتر هست
    از یکی از مراکز فروش که هم ایرانسل و رایتل می فروشه پرسیدم گفت ایرانسل بهتره بعد با مودم و فعال کردن ایناش می گفت 300 تومان البته این بهترین نوع مودمش بود.
    اگه ممکنه راهنمایی کنید.
    رایتل از لحاظ ثبات و پایداری شبکه بهتره.
    ایرانسل هم بستگی به منطقه داره.واگر منطقتون خلوت باشه در وبگردی اذیت میکنه.(که این مورد با vpn داخلی برطرف میشه)

سرعت که محدود نیست بستگی به مکان داره جا به جا سرعت فرق داره.تو منطقه ما تست نسل 4 تک آنتن 8 مگابیت میده یه لحظه آنتن فول شد تست گرفتم 30 مگابیت داد خودم تعجب کردم
    در منطقه ما اوایل تا 33 مگ سرعت میداد.الان خیلی وضعیت بد شده |:

اگه نباشه جاش خالی می مونه mgha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ادیت--حل شد.
    Last edited by mgha; 25-10-2015 at 18:43.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اگه ممکنه راهنمایی کنید.
    حتما قبلش تست کن اصلا نمیشه گفت کدامیک بهتره این کاملا بستگی به منطقه و مکان شما داره به گفته فروشنده هم اعتباری نیست مگر او در منزل شما هست! گاهی با چند متر جابجایی مکانی آنتن عوض میشه. البته نظر منو میخواهی اگر امکان adslبرای خط تون هست حتما همون رو بگیر صد شرف داره به اینترنت موبایل حتی اگر از بدترین سرویس دهنده یعنی مخابرات باشه. گول این تبلیغات و تست های سرعتی که در نت میگذارند و سرعتهای رویایی چند مگابایتی رو نخور اولا اینترنت موبایل بسیار نا پایدار هست یعنی ممکنه یک لحظه سرعتت 800باشه لحظه بعدی 100دوم برخلاف adslهیچگونه تضمین یا پاسخگویی و قبال حداقل سرعت و کیفیت وجود ندارد. من اوایل سال طرح یکساله ایرانسل فعال کردن که به حساب خود بجای ads l استفاده کنم تازه من قبلش یکماهی هم تست کردم که سرعت خوب بود اما بعد از حدود دوماه مجبور شدم دوباره adslرا فعال کنم چون کیفیت بشدت افت کرد خصوصا در ساعت اوج مصرف به زیر صد و پنجاه کیلوبایت میرسید. خلاصه آنکه فقط زمانی از این سرویس ها استفاده کنید که اماکن adslبرای خطتان وجود نداشته باشد.

7. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نمیشه، در هر زمان باید یک طرح فعال داشته باشید. من خودم یک بسته دیگه داشتم از حجمش کم شد.
    چرا میشه دوتا طرح همزمان داشت فقط باید هنگام تغییر سرویس یک خاموش روشن کنید(اینترنت را ‌). این گفته خود ایرانسل در سایتش هست.

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

این حجم باقی مانده رو چه طوری می نویسه ؟ اصلا قابل فهم نیست.
    مثلا من 10 گیگ داشتم یه مقداری استفاده کردم.نوع نوشتنش این مدلی هست : 10.56412315E9 یا وقتی تموم شد این مدلی بود : 2.5054E8
    واسه همین متوجه نشدن حجمم چه مقدار مونده و هر چی شارژ داشتم پرید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

چرا میشه دوتا طرح همزمان داشت فقط باید هنگام تغییر سرویس یک خاموش روشن کنید(اینترنت را ‌). این گفته خود ایرانسل در سایتش هست.
    من بعد از ساعت 2 تست کردم و قبلش اینترنت روشن نبود. شاید هم به این خاطر کم کرده که بسته اینترنت رو از 4444 گرفتم و این روش برای بسته های 555 جواب میده

این حجم باقی مانده رو چه طوری می نویسه ؟ اصلا قابل فهم نیست.
    مثلا من 10 گیگ داشتم یه مقداری استفاده کردم.نوع نوشتنش این مدلی هست : 10.56412315E9 یا وقتی تموم شد این مدلی بود : 2.5054E8
    واسه همین متوجه نشدن حجمم چه مقدار مونده و هر چی شارژ داشتم پرید
    بر مبنای بایت هست. E9 یعنی ضربدر 10 به توان 9. برای عددی که نوشتید میشه معادل 10564123150 بایت، که با تقسیم بر 1024 به توان 3 (برای بدست آوردن گیگابایت از بایت) میشه 9.838606371 گیگابایت و به همین ترتیب عدد بعدی یعنی 2.5054E8 میشه معادل 0.23 گیگابایت یا 238.93 مگابایت

11. این کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kourosh4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسی تو محدوده ميدون وليعصر با 4g کار کرده؟ تو خونه هم خوب آنتن ميده طبقه 3 اينا؟ ارزش هزينه کردن برای خريد مودم رو داره و آيا به نظرتون اون تعرفه 10 گيگ هزار تومن شبانه باقی می مونه؟ (چند وقته اومده؟)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •