دوستان چند دقیقه پیش با نت همراه اول 3جی تونستم بعد از 12 سال سرعتی بالاتر از 128 کیلوبایت را ببینم باورتون نمیشه چه حسی دارم اشک تو چشام جمع شده.یه فایل 60 مگ را در عرض 1 دقیقه دانلود کرد سرعتم 1 مگابایت بود.لعنت بر شرف اسیا دزد
دوستان چند دقیقه پیش با نت همراه اول 3جی تونستم بعد از 12 سال سرعتی بالاتر از 128 کیلوبایت را ببینم باورتون نمیشه چه حسی دارم اشک تو چشام جمع شده.یه فایل 60 مگ را در عرض 1 دقیقه دانلود کرد سرعتم 1 مگابایت بود.لعنت بر شرف اسیا دزد
این چه مسخره بازیه دیگه که واسه ما درست کردن سرویس 1 مگ 20 رو حذف کردن قرار هستش 8 گیگ رو هم حذف کنند ترافیک خوری هم شدیدا وجود داره هنوز ترافیک نخریده 200 مگش پرپر شد واقعا دیگه شورش رو دراوردن چقدر مابدبختیم گیر اینا افتادیم
برا من شارژ خوری کمتر شده از وقتی ibs رو ارتقاء دادن
همش کارشون شده حق خوری و.... سرویس 20 رو حذف کردن پهنای باند ندارن دارن روی سرمردم خالی میکنن نمیتونن پاسخگو باشن اینترنت نفروشن واقعا دیگه شورش رو دراوردن ماشهرمون نت خوب نداره وگرنه سریعا از یه شرکت دیگه نت نامحدود میگرفتم وایرلسمون هم پهنای باند نداره یا قطعه اعصابم رو خورد کردن
8 گیگ رو هم حذف میکنن
فعلا بهترین شرکت بین بقیه شرکتا همین مخابراته سرویس 20گیگ هم فکر کنم کسی نمیگرفت چون گرون بود
چیش خوبه ؟ پشتیبانیش که هیچ اطلاعاتی نداره اصلا برسی نمیکنن قطع و صلی که بیش از حده تعرفه هاش هم با بقیه شرکت ها یکیه قطعی ها که هیچ وقت جبران نشده استریم رو پایین میبندن حجم خوری که داره خرید انلاینش که بیشتر اوقات قطعه شبانش که سرعتش نصفه 20 مگ رو جمع کردن برای اینکه هر روز ترافیک بخری برای سود بیشتر وگرنه مشتریش رو هست
مشکلات همیشگی کاهش سرعت قطع وصلی زیاد بدترین کیفیت بدترین پشتیبانی
مگه سرویسی که کمتر میگیرن رو باید حذف کنن؟
من و چهار نفر دیگه که 20 گیگ می گرفتیم تکلیفمون چیه؟
اول نامحدود رو برداشتن، به اجبار 20 گیگ گرفتیم حالا اینم برداشتن
حالا باید باید ترافیک بخریم هر گیگ 4تومن
برای سود بیشتر همه کار میکنن مشتری مداری صفر فقط جیب خودشون ملاکه
(سرویس مشترکان قدیمی که از نوع نامحدود است، تغییری نخواهند کرد.)[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل از اینکه نامحدود رو حذف کنن گفتن کسانی که قبلا نامحدود داشتن میتونن تمدید کنن و مشکلی نیست
اما من که نتونستم نامحدود تمدید کنم و گفتن باید حجمی بگیری
اونایی که قبلا نامحدود داشتن، کسی تونست نامحدود تمدید کنه؟
اخبار مال 9 ماه پیشه
خیر، نشد، برای من هم بعد از دو بار تمدید، به علت انتقال به Partak گفتن نمیشه دیگه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)