ان شاالله که این مشکلات رو سردار کمالی بفهمه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما دوست گرامی ... سرباز دیپلمه هم از لحاظ انسانیت دست کمی از سرباز لیسانس نداره ... هم عقل داره ... هم شعور داره ... هم درک داره و هم فهم داره .. و اینو همه کسانی که با دیپلم خدمت میکنن و خدمت کردن میدونن! حداقل دو نفر که ادعای فهم و درک دارن به حساب مدرکی که گرفتن باید این نکته رو بدونن! اما این دیپلم و لیسانسی که توی فضای مجازی راه افتاده در بخش سربازی نشون میده که بسیاری از افراد با سواد بالا کمتر از دیپلمه ها درک و فهم دارن! حداقلش اینه که طرف میره و 24 ساعت پست میده و استراحتش هم توی پادگانه اما هیچی نمیگه! ... نمیاد این جا و بگه من زن و بچه دارم ولی دارم پست برجک میدم! نمیگه اگر طرف لیسانس گرفته منم باید برم سرکار ! حمالی بدبختی ... اما طرف آنچنان به مدرک لیسانس خودش میناره و میگه افسر افسر که انگار رفته و مراحل رسیدن به قله قاف رو طی کرده!.
خودتون هم بهتر میدونید که الان دانشگاه های آزاد و فراگیر و علمی کاربردی و... دارن التماس میکنن برای دانشجو ... اما سرباز دیپلمه اینقدر مردی توی وجود خودش میبینه که بیاد پست بده! کار خدماتی انجام بده! حمالی کنه و.... ولی نیاد سر کلاس این دانشگاه ها بشینه! پس خواهشا مرحمت کنید و اینقدر بین افسر و سرباز معمولی تفاوت قائل نشید! ...