تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1617 از 1783 اولاول ... 6171117151715671607161316141615161616171618161916201621162716671717 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,161 به 16,170 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من سرویس جشنواره 102 گیگ رو گرفتم. از دوستانی که تهران هستند ممکنه rate دانلود و آپلود رو از status مودم بگید که چقدر هست برای شما
    ممنون
    بستگی به خطت داره
    مثلا من خودم خطم تا 4 بیشتر نمیکشه - دانلود 4 هست اپلود روی 1 مگ
    فکر کنم اگه خط بکشه تا 12 هم ببندن

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

هر ماه 1 گیگ میدهد که اگر استفاده نشود به ماه بعدی منتقل میشود،اگر حجم تمام شود هم میتوانید حجم اضافی بخرید یا بسته 15 گیگ فعال کنید یا میتوانید مثلا 6 ماه اول از بسته های 15 گیگ استفاده کنید و 12 گیگ را بگذارید برای 6 ماه بعد که برای هر ماه 2 گیگ میافتد، یا میتوانید منتظر باشید هر وقت به مناسبتی بسته حجمی تخفیف دار ارائه شد استفاده کنید.
    حتی میتوانید برای 2 خط این سرویس را بگیرید و تا 1 سال ماهانه 17 گیگ حجم داشته باشید.
    من یه سوال داشتم
    من این سرویس 102 گیگ رو دارم
    مصرفم هم حدود ماهی 15-18 گیگ هست
    فرض کنین این بسته ها رو تو 6 ماه تموم کردم و برای 6 ماه بعدی دیگه حجمی ندارم
    باید برای 6 ماه بعد حجم اضافه بخرم یا میتونم دوباره مثلا جشنواره 1 سال 60 گیگ بخرم ؟ چون فکر کنم تا وقتی که زمان این سرویس فعلیم تموم نشده نمیتونم سرویس جدید بگیرم ، درسته ؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

من یه سوال داشتم
    باید برای 6 ماه بعد حجم اضافه بخرم یا میتونم دوباره مثلا جشنواره 1 سال 60 گیگ بخرم ؟ چون فکر کنم تا وقتی که زمان این سرویس فعلیم تموم نشده نمیتونم سرویس جدید بگیرم ، درسته ؟
    فرقی نداره در هر حال انتخاب باشماست که حجم بگیرین یا سرویس ...
    میتونین بعدش تست بگیرین میتونین سرویستونو تغیر بدین یا نه ولی صد در صد میشه تغیر داد این محدودیت تغیر سرویس برای ترکیبی هست در هر حال برو اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اینجا سر برگ سرویس یه سرویس انتخاب کنین برای مثال دو مگ یک ماهه 4 گیگ اگه این اررور رو نداد پس محدودیت تغیر ندارین مشترک گرامی به دلیل زمان باقی مانده از سرویس ترکیبی تنها میتوانید حجم اضافه خریداری نمایید.

4. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

سلام دوستان
    من سرویس جشنواره 102 گیگ رو گرفتم. از دوستانی که تهران هستند ممکنه rate دانلود و آپلود رو از status مودم بگید که چقدر هست برای شما
    ممنون
    برای من ترکیبیست فرقی جز حجم نداره با شما
    Update Counter : 107
    Modulation : ADSL2+
    Annex Mode : Annex A/L
    Line State : up
    Lan Tx : 85272
    Lan Rx : 44913
    ADSL Tx : 44424
    ADSL Rx : 83589
    CRC Down : 0
    CRC Up : 1
    FEC Down : 0
    FEC Up : 34951
    HEC Down : 12
    HEC Up : 0
    SNR Up : 13.0
    SNR Down : 11.5
    Line Attenuation Up : 17.4
    Line Attenuation Down : 35.5
    Data Rate Up : 770
    Data Rate Down : 6017

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من یه سوال داشتم
    فکر میکنم بتوانید سرویس دیگری بگیرید (البته احتمالا آن زمان جشنواره ای مشابه با شبانه رایگان وجود نداشته باشد.) اگر نشد هم میتوانید تخلیه کنید و مجددا ثبت نام کنید یا اگر آن زمان اپراتورهای دیگر جشنواره بهتری داشتند در آن ثبت نام کنید.
    کانال تلگرام sabanet را دنبال کنید، فکر میکنم تا آن زمان به مناسبتهای مختلف بسته های حجمی تخفیفی ارائه کند که میتوانید بخرید.
    یک بار هم گفتم، شما میتوانید یک سرویس صبحانت برای خط یکی از آشناها که آزاد است بگیرید و بعد از تمام شدن حجم سرویس خودتان یوزنیم پسورد آن را در مودم خودتان وارد کنید و در 6 ماه بعدی از آن سرویس استفاده کنید(در مورد امکان وصل شدن به اینترنت خط دیگر در صبانت قبلا از خرید تحقیق کنید)
    Last edited by 971971; 23-08-2016 at 17:55.

7. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

فرقی نداره در هر حال انتخاب باشماست که حجم بگیرین یا سرویس ...
    میتونین بعدش تست بگیرین میتونین سرویستونو تغیر بدین یا نه ولی صد در صد میشه تغیر داد این محدودیت تغیر سرویس برای ترکیبی هست در هر حال برو اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اینجا سر برگ سرویس یه سرویس انتخاب کنین برای مثال دو مگ یک ماهه 4 گیگ اگه این اررور رو نداد پس محدودیت تغیر ندارین مشترک گرامی به دلیل زمان باقی مانده از سرویس ترکیبی تنها میتوانید حجم اضافه خریداری نمایید.

فکر میکنم بتوانید سرویس دیگری بگیرید (البته احتمالا آن زمان جشنواره ای مشابهی با شبانه رایگان وجود نداشته باشد.) اگر نشد هم میتوانید تخلیه کنید و مجددا ثبت نام کنید یا اگر آن زمان اپراتورهای دیگر جشنواره بهتری داشتند در آن ثبت نام کنید.
    کانال تلگرام sabanet را دنبال کنید، فکر میکنم تا آن زمان به مناسبتهای مختلف بسته های حجمی تخفیفی ارائه کند که میتوانید بخرید.
    یک بار هم گفتم، شما میتوانید یک سرویس صبحانت برای خط یکی از آشناها که آزاد است بگیرید و بعد از تمام شدن حجم سرویس خودتان یوزنیم پسورد آن را در مودم خودتان وارد کنید و در 6 ماه بعدی از آن سرویس استفاده کنید(در مورد امکان وصل شدن به اینترنت خط دیگر در صبانت قبلا از خرید تحقیق کنید)
    خب الان تست کردم دقیقا همین پیغام رو میده
    مشترک گرامی به دلیل زمان باقی مانده از سرویس ترکیبی تنها میتوانید حجم اضافه خریداری نمایید.
    پس با این حساب فکر کنم بعد 6 ماه باید حجم بخرم چون سرویس رو نمیتونم عوض کنم - یا همه تخلیه کنم از اول بگیرم !

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض ADSL Sabanet / شرکت صبانت

فكر همه جا رو كردن
    مگر تخليه كنين اونم دوباره فكر نكنم مشترك جديد حساب بشين چون شماره قبلا ثبت شده
    فعلا بهترين سرويس همون ٦٠ گيگ ٦٠ تومان با صبح رايگان

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
    البته يكبار بيشتر به هر مشترك نميدن
    Last edited by srx190d; 23-08-2016 at 18:05.

10. این کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض ADSL Sabanet / شرکت صبانت

تكراري حذف شود

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

فكر همه جا رو كردن

فعلا که من سرویس 1 ساله 102 گیگ رو دارم 3 هفته هم بیشتر نیست
    برای 6 ماه دوم منظورم بود
    -----------------------------------------------
    دوستان تو اینستاگرام همه عکس ها براتون لود میشه ؟ من خیلی مواقع بعضی عکس ها برام لود نمیشن ! چیز خاصی هم ندارن
    ولی با کامپیوتر همه عکس ها راحت باز میشن !

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

فعلا که من سرویس 1 ساله 102 گیگ رو دارم 3 هفته هم بیشتر نیست
    برای 6 ماه دوم منظورم بود
    -----------------------------------------------
    دوستان تو اینستاگرام همه عکس ها براتون لود میشه ؟ من خیلی مواقع بعضی عکس ها برام لود نمیشن ! چیز خاصی هم ندارن
    ولی با کامپیوتر همه عکس ها راحت باز میشن !
    اره اینستاش رو گوشی کلا سفید میشه ریلود نمیشه دقیقا مشکل از زیرساخته نت از جاهای اشغال میگیره اینطوری میشه مودم ریبوت شه درست میشه!ی رنج ایپی رو نشون بذار که خوب ج بده بیشتر 94 رو اینستا خوبه تست کن هی مودمتو ریست کن تا بیای رو این رنج ای پی
    داش یه حرکت دیگه دارم برات بدون اینکه بخوای تخلیه کنی! بتونی 60 گیگ بگیری یا سرویس دیگه بگیری
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از اینجا بدون قند شکن با ایپی خود صبانتت برو توش سرویس up to 12mb 60g ببین سمت راسته رو خرید بزن میبینی ارور نمیده میتونی راحت بری پرداخت کنی
    اینم بگم شاید رزو شه سرویسی که میخری!

فكر همه جا رو كردن

دوست گرامی من قبلا 60 گیگ شبانه نیم بهارو گرفتم فقط واسه مشترکین جدید بود فروردین ماه بود اخرای خرداد باز 60 گیگ 4 تا 10 صب رایگان گرفتم
    دوم با روشی که بالا توضیح دادم نیاز به تخلیه نیس!
    Last edited by MMDFullHD; 23-08-2016 at 22:57.

14. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •