بستگی به خطت داره
مثلا من خودم خطم تا 4 بیشتر نمیکشه - دانلود 4 هست اپلود روی 1 مگ
فکر کنم اگه خط بکشه تا 12 هم ببندن
بستگی به خطت داره
مثلا من خودم خطم تا 4 بیشتر نمیکشه - دانلود 4 هست اپلود روی 1 مگ
فکر کنم اگه خط بکشه تا 12 هم ببندن
من یه سوال داشتم
من این سرویس 102 گیگ رو دارم
مصرفم هم حدود ماهی 15-18 گیگ هست
فرض کنین این بسته ها رو تو 6 ماه تموم کردم و برای 6 ماه بعدی دیگه حجمی ندارم
باید برای 6 ماه بعد حجم اضافه بخرم یا میتونم دوباره مثلا جشنواره 1 سال 60 گیگ بخرم ؟ چون فکر کنم تا وقتی که زمان این سرویس فعلیم تموم نشده نمیتونم سرویس جدید بگیرم ، درسته ؟
فرقی نداره در هر حال انتخاب باشماست که حجم بگیرین یا سرویس ...
میتونین بعدش تست بگیرین میتونین سرویستونو تغیر بدین یا نه ولی صد در صد میشه تغیر داد این محدودیت تغیر سرویس برای ترکیبی هست در هر حال برو اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اینجا سر برگ سرویس یه سرویس انتخاب کنین برای مثال دو مگ یک ماهه 4 گیگ اگه این اررور رو نداد پس محدودیت تغیر ندارین مشترک گرامی به دلیل زمان باقی مانده از سرویس ترکیبی تنها میتوانید حجم اضافه خریداری نمایید.
برای من ترکیبیست فرقی جز حجم نداره با شما
Update Counter : 107
Modulation : ADSL2+
Annex Mode : Annex A/L
Line State : up
Lan Tx : 85272
Lan Rx : 44913
ADSL Tx : 44424
ADSL Rx : 83589
CRC Down : 0
CRC Up : 1
FEC Down : 0
FEC Up : 34951
HEC Down : 12
HEC Up : 0
SNR Up : 13.0
SNR Down : 11.5
Line Attenuation Up : 17.4
Line Attenuation Down : 35.5
Data Rate Up : 770
Data Rate Down : 6017
![]()
فکر میکنم بتوانید سرویس دیگری بگیرید (البته احتمالا آن زمان جشنواره ای مشابه با شبانه رایگان وجود نداشته باشد.) اگر نشد هم میتوانید تخلیه کنید و مجددا ثبت نام کنید یا اگر آن زمان اپراتورهای دیگر جشنواره بهتری داشتند در آن ثبت نام کنید.
کانال تلگرام sabanet را دنبال کنید، فکر میکنم تا آن زمان به مناسبتهای مختلف بسته های حجمی تخفیفی ارائه کند که میتوانید بخرید.
یک بار هم گفتم، شما میتوانید یک سرویس صبحانت برای خط یکی از آشناها که آزاد است بگیرید و بعد از تمام شدن حجم سرویس خودتان یوزنیم پسورد آن را در مودم خودتان وارد کنید و در 6 ماه بعدی از آن سرویس استفاده کنید(در مورد امکان وصل شدن به اینترنت خط دیگر در صبانت قبلا از خرید تحقیق کنید)
Last edited by 971971; 23-08-2016 at 17:55.
خب الان تست کردم دقیقا همین پیغام رو میده
مشترک گرامی به دلیل زمان باقی مانده از سرویس ترکیبی تنها میتوانید حجم اضافه خریداری نمایید.
پس با این حساب فکر کنم بعد 6 ماه باید حجم بخرم چون سرویس رو نمیتونم عوض کنم - یا همه تخلیه کنم از اول بگیرم !
فكر همه جا رو كردن
مگر تخليه كنين اونم دوباره فكر نكنم مشترك جديد حساب بشين چون شماره قبلا ثبت شده
فعلا بهترين سرويس همون ٦٠ گيگ ٦٠ تومان با صبح رايگان
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
البته يكبار بيشتر به هر مشترك نميدن
Last edited by srx190d; 23-08-2016 at 18:05.
تكراري حذف شود
فعلا که من سرویس 1 ساله 102 گیگ رو دارم 3 هفته هم بیشتر نیست
برای 6 ماه دوم منظورم بود
-----------------------------------------------
دوستان تو اینستاگرام همه عکس ها براتون لود میشه ؟ من خیلی مواقع بعضی عکس ها برام لود نمیشن ! چیز خاصی هم ندارن
ولی با کامپیوتر همه عکس ها راحت باز میشن !
اره اینستاش رو گوشی کلا سفید میشه ریلود نمیشه دقیقا مشکل از زیرساخته نت از جاهای اشغال میگیره اینطوری میشه مودم ریبوت شه درست میشه!ی رنج ایپی رو نشون بذار که خوب ج بده بیشتر 94 رو اینستا خوبه تست کن هی مودمتو ریست کن تا بیای رو این رنج ای پی
داش یه حرکت دیگه دارم برات بدون اینکه بخوای تخلیه کنی! بتونی 60 گیگ بگیری یا سرویس دیگه بگیری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینجا بدون قند شکن با ایپی خود صبانتت برو توش سرویس up to 12mb 60g ببین سمت راسته رو خرید بزن میبینی ارور نمیده میتونی راحت بری پرداخت کنی
اینم بگم شاید رزو شه سرویسی که میخری!
دوست گرامی من قبلا 60 گیگ شبانه نیم بهارو گرفتم فقط واسه مشترکین جدید بود فروردین ماه بود اخرای خرداد باز 60 گیگ 4 تا 10 صب رایگان گرفتم
دوم با روشی که بالا توضیح دادم نیاز به تخلیه نیس!
Last edited by MMDFullHD; 23-08-2016 at 22:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)