رفیق همشون یکین.من هر دو شون رو داشتم که فرق عمده ای هم با هم ندارن.
رفیق همشون یکین.من هر دو شون رو داشتم که فرق عمده ای هم با هم ندارن.
شما چه مدلشو داری؟از کیفیت و پوشش دهی انتنش راضی هستی؟من شنیدم زایکسل به نویز خیلی حساسه و سریع قطع می شه.
زاکسل هم برند خوبیه
خودم دو مدلشو داشتم و دارم راضیم
نه مشکلی نداره
باسلام یک سوالی که داشتم این بودکه بامودمDSL_2730U میشه بدون این که به خط تلفن وصل شد ازاینترنت وایرلس بدون سیم استفاده کنم چون روش نوشته Wireless n150adsl2+modem router
اگه یه کمکی کنید ممنون می شم
چطور میخواید مودم را به اینترنت وصل کنید بدون تلفن؟!به عنوان اکسس پوینت از یه مودم دیگه اینترنت بگیرید؟
نه می خوام از وایرلسش استفاده کنم چون خط مافیبرنوریه نمی تونم ازadslاستفاده کنم می خوام به جای این که به تلفن وصل شم ازوایرلس استفاده کنم ایا مودم من مودم وایرلس هست یا مودم وایرلس باید بخرم
Last edited by امید رض; 02-01-2014 at 22:40.
والا من خودم d-link دارم خداروشکر، این tp_link ماله یکی از دوستانه، باو پورشه وارداتی دس کاریش میکنن اتیش میگیره مودم ک جای خود
![]()
نه عزیز باید ار شرکت های خاص که اینترنت وایرلس میدن بگیری که اونا دستگاه مخصوص خودشون رو دارن.... خیلی هم گرونه معمولا....
باید از سرویس وایرلس و یا وایمکس(ایرانسل/مبین نت) استفاده کنید اگه خطتون ADSL ساپورت نمیکنه
آنتن رادیو وایرلس هم حدود 250 تومن هست
دوست عزیز مودم های ایسوس را چه طور میبینید؟مثل این که خیلی خوب جواب داده اند.توی D-Link مدل 2750U NEW گزینه ی خوبیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)