اسیاتک اصلا توصیه نمیشه!
کسانی هم که اسیاتک هستن هنوز و تخلیه نکردن یا مثل من روی خطشون فقط اسیاتک ساپورت میکنه یا سرویس 6ماهه یا یکساله دارند!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اسیاتک اصلا توصیه نمیشه!
کسانی هم که اسیاتک هستن هنوز و تخلیه نکردن یا مثل من روی خطشون فقط اسیاتک ساپورت میکنه یا سرویس 6ماهه یا یکساله دارند!
Last edited by ahriman323; 16-09-2013 at 16:07.
نه بابا در این حد؟؟!!
پس شما کدوم سرویس دهنده رو پیشنهاد میدی؟؟
دوستان یه سوال.
آیا وی پی ان شما هم امروز ترکیده؟
من چندتا تست کردم همشون وصل میشن ولی هیچی باز نمیشه ولی با IDM دانلود میکنه!!!
از IE و موزیلا هم امتحان کردم.
اره ریـ....دن
بستگی به مرکز مخابرات و شهرتون داره توی تاپیک استان خودتون مطرح کنید به همراه مرکز و پیش شماره تلفنتون
برای من موردی نداره
عجیبه برا من تا دیروز درست بود از امروز هیچ صفحه ای باز نمیشه و همون خطای m5-8 رو میده!
با برنامه پروکسیفایر و پروت 443 تست میکنم درسته و اوکی میده.idm هم دانلود میکنه ولی تو نت جواب نمیده!!!
پس که زنگ زدم پیگیری کردم امروز یک خانم به نام کیهان اعلام کرد فرستادم نامه را به مخابرات شهرمان حالا چقدر طول میکشه خط را تخلیه کنه عجیب این هست که هنوز میتونم وصل بشم به اینترنت و صحفه درخواست تمدید سرویس اسیاتک میاد ...............
Last edited by mohammad_reza0; 16-09-2013 at 17:30.
الان سرعت سرویس 128 حجمی چقدره؟
200به بالا هست؟
ممنون فقط دقیقا تو کدوم تایپک باید برم
باید برم تو تایپک مخابرات استان تهران ؟؟
149 روز .....
هر جا میخوای بری برو اما تو این خراب شده نیا.
اگه نامحدود میخوای بهترینش فعلا مخابراته
اگه هم محدود میخوای فقط فقط های وب
مخابرات شانسی هست بایدمنطقه خودت تخقیق کنی تا متوجه شی خوب هست یا نه بعضی از دوستان اعلام کردند 1 مگ نامحدود مخابرات فقط 40 سرعت میده شهر ما هم مخابرات درست نمیدانم سرویس چطور هست ولی مخابرات یک بدی دارد اونم اینه باید 2 ماه حتما بگیری حالا اگر سرویس بد شد باز قبض تلفن میاد من فکر کنم از همین های وب یا ریسک میکنم از مخابرات میگرم........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)