مرسی.
لطف کردی.
حالا همون 40 تومنی رو از کی بگیرم؟
مغازه ی قابل اعتماد میشه معرفی کنید؟
مرسی.
لطف کردی.
حالا همون 40 تومنی رو از کی بگیرم؟
مغازه ی قابل اعتماد میشه معرفی کنید؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
من xbox 360 ام را حدود 2 سال پیش خریدم پارسال سه چراغ شد من هم خاموشش کردم گذاشتمش کنار (به خاطر کنکور) حالا هم که از شر کنکور راحت شدم xbox رو که به تلوزیون وصل کردم حدود 10 دقیقه کار کرد بعد یک صدای بوق اومد و تصویر ثابت موند ولی سه چراغ نشد. می خواستم بدونم مشکلش چیه؟ ایا امکان داره که درست بشه ؟ اگر درستش کنم سریع خراب نمیشه؟آیا جای قابل اطمینانی رو می شناسید؟(راستی xbox من فن نداره ممکنه که مشکل از اون باشه؟)
با تشکر فراوان.
جا که زیاد هست
اما یکی از اونها که خودم خیلی ازش برای این و اون جنس گرفتم فتحی هست که الان میده 40 تومان
3 چراغ که شد چه اروری داد ؟
برد دستگاهت چیه ؟
این تاپیک و اقا رضا جای بسیار مطمن و حرفه ای هست برای تعمیرات که گارانتی هم میکنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی جواب منو بده لطفا !!!
خوب باید بگی برات پلمپ بیارن
که بعضی جاها مثل همین اقا میثم خودمون میارن
بازی های orig هم باید بدی سفارشی بیارن برات
Last edited by pedram_sad; 05-07-2010 at 20:32.
سلام بچه ها
من داشتم با کنسول بازی میکردم که دیدم هی دوتا چراغ سبز روی دسته دارن میچرخن!
معنیش چیه؟
فرقی نداره...
داره شارژ باتری هات تموم میشه...
سلام دوستان
مبخوام به الیت با برد جاسپر بگیرم اولا این که قیمتش چنده و راستی سه چراغه میشه واگه میشه چند درصد امکان داره و چی کار کنم که سه چراغه نشه روزی چند ساعت یه ضرب وچند ساعت کلی بازی کنم تا این بلای سه چراغه سرم نیاد
راستی اگه کسی الیت با برد جاسپر داره ممنون میشم نزرشو در بارش اعلام کنه
ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنوووووووووووووووووووووو ووووووووووووونتمممممممممم مممممممممممممممممم هر که که جواب های سوالا تمو بدی![]()
قیمت ارکید ۲۹۰ و الیت ۳۹۰ در مورد سه چراغه شدن که تقریبا این مشکل تو جاسپرها حل شده من خودم جاسپر دارم واسه خریدش اصلا شک نکن عالیه اگه جایی بزاری که هوا راحت توش بچرخه هرچقدر خواستی بازی کن فقط سلامتی چشمات یادت نره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)