دوستان سرعت تری جی با فور جی چه قدر توی ایران متفاوته ؟؟
الان سرعت دانلود من 3g هست و بالای خط سیگنال هم H+ و سرعتم روی 800 تا 1.2 مگ هست و راحت دانلود میشکنه.میخواستم بدونم الان 4g بکنم سیم کارت رو چه قدر تفاوت میکنه ؟
- -
دوستان سرعت تری جی با فور جی چه قدر توی ایران متفاوته ؟؟
الان سرعت دانلود من 3g هست و بالای خط سیگنال هم H+ و سرعتم روی 800 تا 1.2 مگ هست و راحت دانلود میشکنه.میخواستم بدونم الان 4g بکنم سیم کارت رو چه قدر تفاوت میکنه ؟
- -
Last edited by Rhodes; 24-10-2015 at 22:40.
اول ببنید گوشی شما نسل 4 ساپورت هست.بعد منطقه شما تحت پوشش نسل 4 هست.اگه دیدید هست بگیرید.سرعت دانلود بستگی به موقعیت مکانی داره جا به جا مختلف هست.سرعت هم از 1 مگابایت بر ثانیه تا 4 مگابایت هست که اونم بستگی به تعداد یوزر داره.الان شما داری با نسل 3 این سرعت رو دارید حتما زمان خلوت دانلود میکنی یا بکل منطقه شما کم مصرفه
بعد از چند ماه اومدیم از 4G استفاده کنیم دیدم سرعتو محدود کردن رو 800کیلوبیت!!
![]()
گوشیم که آره ساپورت میکنه.منظقه ما هم ساپورت میکنه.سرعت هم 24 ساعته همین هست.منطقه ما خلوته.
یعنی این 1 مگ الان میگیرم میشه چند ؟؟؟
- - - Updated - - -
گوشیم که آره ساپورت میکنه.منظقه ما هم ساپورت میکنه.سرعت هم 24 ساعته همین هست.منطقه ما خلوته.
یعنی این 1 مگ الان میگیرم میشه چند ؟؟؟
فرقی نمیکنه.حالا بگیرید سیم کارتو تست بگیرید ببینید چند هست سرعت
سرعت که محدود نیست بستگی به مکان داره جا به جا سرعت فرق داره.تو منطقه ما تست نسل 4 تک آنتن 8 مگابیت میده یه لحظه آنتن فول شد تست گرفتم 30 مگابیت داد خودم تعجب کردم
به این صورت نیست که شما فکر کنید 4gبشيد حتما سرعت بالاتری خواهید داشت.ممکنه اینطور بشه ممکنه برعکس بشه.تفاوت این دو نسل در دو چیز هست یکی حداکثر پهنای باند قابل ارائه که از آنجایی که 3gهم تا حدود ده مگ را ساپورت میکند و سرعتی که در ایران ارايه میشود کمتر از یک سوم این مقدار هست پس در این مورد تفاوتی برای ما مصرف کننده بین این دو نسل نیست.دوم حداکثر افرادی که میتوانند در آن واحد به یک دکل وصل شوند که برای 4g چهار برابر 3gهست.بر این اساس درسته 4g ظرفیت سرویس دهی بیشتري داره و يوزرهاي بیشتری رو میتونه پوشش بده اما بازهم همه چیز به منطقه شما وتعداد افراد استفاده کننده و دکل بستگی داره و ازآنجایی که حداکثر سرعتی که در ایران داره ارائه میشه برای هردو این نسل یکی هست پس عامل تعیین کننده همان تعداد يوزر هاست.مثلا خود من حداکثر سرعتی که تاحالا در کل شهر تجربه کرده ام با 3g بوده.خلاصه آنکه برخلاف تصور خیلی ها آن تفاوتی که بین سرعت 2gبا 3g وجود داره بین 3gبا 4g تجربه نخواهد شد (بعلت کمتر بودن سرعت ارائه شده در ایران از حداکثر ظرفیت 3g)
ایرانسل شش بسته ی اینترنت جدید اضافه کرده که یکی از اونها بسته ی یک روزه ۱۰ گیگابایتی از ۲ تا ۶ صبحه که قیمتش فقط هزار تومنه. با این کارش عملا خیلی از کاربران adsl رو هم میخواد جذب خودش کنه.
و یک طرح جالب دیگش هم بسته ی ۵ گیگابایتی از ۶ صبح تا ۱۲ ظهر هست که بصورت روزانه، هفتگی و ماهانه بترتیب با قیمت های یک، دو و سه هزار تومان عرضه شده، به نظرم ایرانسل با این طرح، خیلی از دانش آموزان، دانشجویان، کارمندان و ... رو هدف گرفته که وقتی از خونه شون بیرون هستند از این بسته ها استفاده کنند.
Last edited by j-f; 25-10-2015 at 12:40.
دوستان شما مشکل تاخیر در ارسال پیام ها در تلگرام و واتس اپ با نت ایرانسل ندارید؟ سرعت دانلود و لود پیج عالیه اما در این شبکه ها سرعت پایینه.
الان می شه مثلا یک طرح یک ماهه داشته باشیم بعد بعضی شب ها این 10 گیگ دانلود رو هم فعال کنبم ؟ یا نمیشه همزمان 2 طرح فعال داشت؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)