دوستانی که شبانه دارند سرعت شبانشون چنده؟2 مگ هستند یا 1 مگ؟ممنون جواب بدید
دوستانی که شبانه دارند سرعت شبانشون چنده؟2 مگ هستند یا 1 مگ؟ممنون جواب بدید
سلام
طرح های شبانه دار ، همین یکساله 1 مگ و 2 مگ هست.
اگر از سوال منظورتون حجم دانلود رایگان هر شب هست که یه بنده خدایی تو صفحه 1606 میگفت هر شب 27 گیگ میگیره
موفق باشید
بنده خودم 2 مگ یکساله دارم -هدفم از طرح سوال قهمیدن سرعت افراد در شبانه هست !خودم 240 کیلوبایت دانلود میکنم میخواستم بدونم این مقدار برای بقیه چقدره؟اگر کمه زنگ بزنم پشتیبانی و باهاشون صحبت کنماگر درخواست بدم پشتیبانی پهنای باندمو از 2 به بالاتر ارتقا می دهند یا خیر؟مثلا 4 یا 6(الان 2048 هست)
Last edited by hojjat74; 04-07-2015 at 03:24.
میگم قضیه چیه هر شب سرعت اینه یا امشب استثنائا اینطوره
سرور تهران
عشق آباد
باکو
عزیز، اون کاربر محجوره، متوجهی که؟ قدیمی های این انجمن می شناسنش، یک کلام جدیش نگیر. هر از گاهی میاد یک چیزی می پرونه و ...
Last edited by HardwareMaster; 04-07-2015 at 06:12.
سلام و خیلی ممنون
من متاسفانه شناختی ندارم.
بازم ممنون از اطلاع رسانی تون دوست گلم
سلام
ظاهرا هر منطقه مخابراتی با منطقه دیگه تفاوتخایی داره.
این سرعتی که فرمودید ، پایه و حداقلی هست.
دوستان دیگه ای هم بودند که طرحشون 2 مگ بوده ولی شبانشون روی 5 بسته شده باشه. (البته قطعا منظورم اون تروله نیست)
به هر تقدیر یه زنگ زدن به پشتیبانی ، ضرری نداره (انشاالله)
موفق باشید
من- واسم از دیشب قطع بود تا امروز 9.5 صبح
من امروز رفتم مخابرات منطقه بابت قطعی های مکرر که جواب سر بالا دادن بعد رفتم مخابرات کل که ۵-۶ بار پاسم دادن این طرف اون طرف و نهایتا مشخص شد طرف جلسس رقتم پشت در جلسشون منشی. با پررویی میگه جلسشون تا ۶ بعد از ظهر طول میکشه! شایدم راست میگفت و لابد مراسم احیا رو هم همونجا برگزار میکنن
خلاصه که از اونجایی که من زیادم سرزبون ندارم میخواستم بی خیال شم و فردا برم که یکی از کارکنای همونجا بهم گفت بهترین کار شکایت از طریق ۱۹۵ هست حالا اون بنده خدا که میگفت مسوولش خودمم و وقتی شکایتی بشه تا آخرش پیش میرن تا به نتیجه برسه ولی این ملاقاتهای حضوری همیشه با گفتن اینکه پیگیری میکنیم نتیجه ای نداره
من قبلا هم تو ۱۹۵ شکایت داشتم که پیگیری خوبی داشتن فقط کارشون خیلی طول میکشه منتها آخرش یه جواب قطعی میشه. گرفت خلاصه که اگه قطعی دارید تو همین 195.ir ثبت کنید
مخصوصا دوستانی که مرکز استقلال هستن چون واقعا شورشو دراآورده چپ و راست قطع میشه و پشتیبانی هم فقط میگه مشکل مخابراته معلوم نیست کی درست میشه
برای من مودم سبز می شد ولی وصل نمی شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)