تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1616 از 4105 اولاول ... 616111615161566160616121613161416151616161716181619162016261666171621162616 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,151 به 16,160 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام / جواب درخواست شما 24 ساعت بعد میاد حداکثرش یک هفته است یعنی از 24 ساعت تا یک هفته بعد جواب میاد من همه ی درخواستهام 24 ساعته اومدن. کارمندای +10 حداکثرو میگن که شما هر روز نری اونجا، شما نهایتا 2 روز بعد از درخواست برو +10 اگه نگاه نکرد وگفت نیومده برو یه +10 دیگه/
    با آشنا همه کار میشه کرد ولی خوب باید دید چقدر برش داره و توانایی انجام خواسته شمارا داره یانه برای عوض کردن کد فقط وفقط از طریق نظام وظیفه تهران میشه اینکارو کرد پس آشناتون باید اونجا برش داشته باشه و از طریق سپاه هم رابط نیروانسانی سپاه با نظام وظیفه تهران میتونه اینکارو بکنه(قسمت پذیرش سپاه یه کارمند داره که هر چند وقت یکبار میره نظام وظیفه تهران پذیرشها رو درست میکنه) ولی باید آشنای شما در حد سردار برش داشته باشه که کارتون راه بیوفته/
    برای نیرو انتظامی هم اگه تک پسر ، متاهل، پدر نظامی باشید احتمال خیلی زیاد میوفتید شهر خودتون اگرم افتادید یه شهر دیگه بعد از 6 ماه خدمت میتونید از طریق طرح آمایش جاتونو با یه سرباز هم درجه تو شهر خودتون عوض کنید/ و سوال آخر
    این کلمه ی آشنا اینجا خیلی نامفهوم و بی معنیه و همه چیز به این بستگی داره که اون آشنا تو اون ارگان چیکاره باشه؟ چقدر برش داشته باشه؟ تواناییش برای انجام خواسته شما چقدر باشه؟ ولی در کل شما میتونید با آشنا برید شهر خودتون خدمت کنید.
    سلام.ممنون از راهنماييتون. من يه برادر ديگه هم دارم كه خيلي وقت پيش سربازي كرده و ازداج كرده رفته سر خونه زندگيش يه پدر 60 ساله هم دارم وجز هيچ ارگان نظامي هم نيست خودم هم مجردم. نميشه مثلا نامه اي درست كرد كه پدرم توان سرپرستي خانواده را ندارد و من سرپرست خانواده شوم بعد به اين خاطر بيوفتم شيراز؟(برام مهم كه تو شهر خودم باشم)
    من يه سال بسيج فعال بودم و دوره تكميلي هم گذوندم چقدر كسري به اينها تعلق ميگيره و بايد دوباره آموزشي نيرو انتظامي برم؟

داره خودمونی میشه arash9426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام.ممنون از راهنماييتون. من يه برادر ديگه هم دارم كه خيلي وقت پيش سربازي كرده و ازداج كرده رفته سر خونه زندگيش يه پدر 60 ساله هم دارم وجز هيچ ارگان نظامي هم نيست خودم هم مجردم. نميشه مثلا نامه اي درست كرد كه پدرم توان سرپرستي خانواده را ندارد و من سرپرست خانواده شوم بعد به اين خاطر بيوفتم شيراز؟(برام مهم كه تو شهر خودم باشم)
    من يه سال بسيج فعال بودم و دوره تكميلي هم گذوندم چقدر كسري به اينها تعلق ميگيره و بايد دوباره آموزشي نيرو انتظامي برم؟
    در مورد شرایطتون اطلاعی ندارم اگه دوستان در جریان باشن راهنمایی میکنن ولی اگر به جواب نرسیدید برید نظام وظیفه شهرتون قسمت مشاوره میتونید بپرسید میشه با این شرایط بیایید شهر خودتون/ یا از طریق این لینک سوال خودتونو بپرسید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای کسریتون هم دقیق نمیدونم ولی 2ماه دوره تکمیلی و تقریبا یک ماه بسیجی فعال میشه سه ماه کسری / بله باید آموزشی برید. دوره تکمیلی فقط برای سپاه آموزشی حساب میشه و برای نیرو انتظامی و ارتش دوماه کسری از آخر خدمت.

3. 2 کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

دوست گرامی نحوه پذیرش سپاه صرفا یه عنوان درخواست نیرو از ستاد مطرح میشه و نه اجبار.
    به این صورت که شما یکی از شرایط زیر رو داشته باشید
    1) داشتن سابقه بسیج فعال
    2) معرف پاسدار
    ........
    یعنی شما به هیچ عنوان شک نکنید الان افرادی که درسپاه هستن یکی از این شرایط رو داشتن یعنی پذیرش اتفاقی نداره ... که شما به صورت اتفاقی بیفتی سپاه.
    گاها پیش میاد که شما میری و توی سپاه فجر شیراز پذیرش میکنی(نیروی زمینی) اما آموزشی میفتی نیروی دریایی سپاه ... یعنی ممکنه تنها با درخواست پذیرش سپاه شما موافقت شده و نه محل مورد نظر شما.
    به هر صورت در صورتی که در نیروی انسانی سپاه آشنا داشته باشی که معرف پاسدار شما باشه احتمال زیاد میتونی پذیرش سپاه بشی.
    به هر نحو اگربتونی سپاه فجر بیفتی که عالی هست .

5. این کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان محترم من چند تا سوال دلرم . ممنون میشم جواب بدید :
    1 - من 7 ماه خدمت کردم و فوق لیسانس قبول شدم و الان بعد 2سال دوباره میخوام برگردم خدمت. منو میندازن محل خدمت قبلی؟(یه سریا میگن آره ، یه سریا میگن نه ! باور کنید خودمم گیج شدم !)
    2 - مبنای محاسبه بسیج فعال یک سال کامله؟ من تا روز اعزامم 2سال و 4 ماه سابقه بسیج دارم . بازای 2 سال که 2 ماه میدن ، بازای 4 ماه چقد کسری میدن ؟
    3- من شنیدم اگه خدمت 24 ماه شه کسری های تحصیلی برمیگرده! شماهم شنیدید؟ اینکه یکی از دوستان گفت از تیر 24 ماه میشه درسته؟؟؟
    ممنون از سایت بسیار خوبتون
    Last edited by saeed5885; 17-06-2013 at 16:39.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست گرامی نحوه پذیرش سپاه صرفا یه عنوان درخواست نیرو از ستاد مطرح میشه و نه اجبار.
    به این صورت که شما یکی از شرایط زیر رو داشته باشید
    1) داشتن سابقه بسیج فعال
    2) معرف پاسدار
    ........
    یعنی شما به هیچ عنوان شک نکنید الان افرادی که درسپاه هستن یکی از این شرایط رو داشتن یعنی پذیرش اتفاقی نداره ... که شما به صورت اتفاقی بیفتی سپاه.
    گاها پیش میاد که شما میری و توی سپاه فجر شیراز پذیرش میکنی(نیروی زمینی) اما آموزشی میفتی نیروی دریایی سپاه ... یعنی ممکنه تنها با درخواست پذیرش سپاه شما موافقت شده و نه محل مورد نظر شما.
    به هر صورت در صورتی که در نیروی انسانی سپاه آشنا داشته باشی که معرف پاسدار شما باشه احتمال زیاد میتونی پذیرش سپاه بشی.
    به هر نحو اگربتونی سپاه فجر بیفتی که عالی هست .
    از پست شما این نتیجه میشه رسید ؟:اگه کسی هر دو شرط (بسیج فعال+تکمیلی و پاسدار معرف) رو داشته باشه 100% سپاه پذیرش میشه ؟
    پاسدار معرف فرقی نمیکنه درجش چی باشه ؟ مثلا فرمانده سپاه یک شهرستان چقدر تاثیر داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام بچه ها
    من 7 ماه سابقه خدمت قبلی داشتم با مدرک لیسانس. و حدود 2 ماه هم خدمت با مدرک فوق لیسانس. در نیروی انتظامی. خدمت کرده بودم و بنابراین 1 ماه آموزش دیدم دوباره. حدود 1 ماه هم تو یگان جدید بودم. افتادم استان خودم. با هزار خواهش و تمنا افتادم شهر خودم. اما چه سود؟ وقتی حتی مرخصی 1 ساعته شهری هم بهمون نمی دادن، وقتی که من با مدرک فوق لیسانس مهندسی از دانشگاه دولتی مثل سرباز صفر پست می دادم و حمالی می کردم. وقتی که گروهبان کادر که 7 سال از تو کوچیکتره، مدرکشم پایین تره خیلی بهتر از تو داره خدمت می کنه..........
    به خاطر توجه نکردن به مدرکم، به درجه ستوان دومی که داشتم و نقش حمال بازی کردن تو اونجا و البته عدم وجود چیزی به اسم مرخصی و بیست و چهاری و... همین امروز ترک خدمت کردم و دیگه به اون خراب شده بر نمی گردم. بعضی شبا حتی نمی تونستیم 2 ساعت بخوابیم. روز پست، شب پست..... مثل یه برده

9. 2 کاربر از naser2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

از پست شما این نتیجه میشه رسید ؟:اگه کسی هر دو شرط (بسیج فعال+تکمیلی و پاسدار معرف) رو داشته باشه 100% سپاه پذیرش میشه ؟
    پاسدار معرف فرقی نمیکنه درجش چی باشه ؟ مثلا فرمانده سپاه یک شهرستان چقدر تاثیر داره؟
    درجه و بخش خدمتی پاسدار تاثیر داره.
    احتمالش خیلی زیاده بیفته سپاه.

11. 2 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

به خاطر توجه نکردن به مدرکم، به درجه ستوان دومی که داشتم و نقش حمال بازی کردن تو اونجا و البته عدم وجود چیزی به اسم مرخصی و بیست و چهاری و... همین امروز ترک خدمت کردم و دیگه به اون خراب شده بر نمی گردم. بعضی شبا حتی نمی تونستیم 2 ساعت بخوابیم. روز پست، شب پست..... مثل یه برده
    داداش خدایی ناراحت شدم این پستتو دیدم
    نه بلدم ، نه میخوام حرفای قشنگ قشنگ بزنم ، ولی دور ترک خدمت رو یه خط قرمز بکش، میدونم سخته ، خیلی هم سخته ، ولی تو هر وقت دیگه هم بخوای برگردی بازم میافتی همون خراب شده ، با این تفاوت که سنت بالاتر رفته و حوصله ات هم کمتر شده
    من تو نیرو انسانی پادگانمونم ،توی پرونده های بایگانی پادگان هر از گاهی به پرونده های جالبی میرسم ، یه بابایی رو دیدم سال 75 اومده بود خدمت ، سال 91 خدمتش تموم شده بود ، میخوام بگم یکی مثل اون هم بالاخره بعد از 16 سال مجبور شده برگرده و تمومش کنه ، ترک خدمت فقط پاک کردن صورت مساله است
    کارت پایان خدمت داشتنش به هیچ دردی نمیخوره ، کلوپ هم بهت فیلم نمیده ، ولی نداشتنش هزار تا دردسر داره ، خود دانی...

حدود 95 درصد سربازای سپاه پذیرشین ولی نه همه بعضی ها هم دفترچه پست میکنن شانسی میافتن سپاه ( همون 5 درصد)
    ولی یه مساله خیلی مهم توی پذیرش سپاه مدرکت هست ، من آدم با مدرک دیپلم دیدم اومده پادگان ، معرف نداشته ، بسیج هم نداشته ، فقط با یدونه از سربازای پایه بالای پادگان رفیق بوده ، اون سرباز هم اومده واسطه شده ، یکی از کادری ها زیر برگش رو به عنوان معرف امضا کرده ، افتاده سپاه ، منظورم اینه که با مدرک دیپلم سخت نیست بیافتی سپاه

13. 2 کاربر از amin khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ata Assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ManhattaN

پيش فرض

با سلام خدمت تموم داداشای سرباز گل!من با مدرک دیپلم دارم میرم سریازی و مدارکم رو هم فرستادم و قراره شنبه برگه سبزم بیاد.کسی از دوستان با مدرک دیپلم تازگی ها رفته خدمت؟؟البته دانشجوی انصرافی هستم ولی هیچ توفیری نمیکنه!!میخواستم ببینم شرایط تو دیپلم و مدارک بالاتر چقدر متفاوت هست؟به احتمال زیاد هم تاریخ اعزامم 4/92 یا شایم 6/92.از تبریزم هستم.قربون همتون ;-) :grin:

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

داداش خدایی ناراحت شدم این پستتو دیدم
    نه بلدم ، نه میخوام حرفای قشنگ قشنگ بزنم ، ولی دور ترک خدمت رو یه خط قرمز بکش، میدونم سخته ، خیلی هم سخته ، ولی تو هر وقت دیگه هم بخوای برگردی بازم میافتی همون خراب شده ، با این تفاوت که سنت بالاتر رفته و حوصله ات هم کمتر شده
    من تو نیرو انسانی پادگانمونم ،توی پرونده های بایگانی پادگان هر از گاهی به پرونده های جالبی میرسم ، یه بابایی رو دیدم سال 75 اومده بود خدمت ، سال 91 خدمتش تموم شده بود ، میخوام بگم یکی مثل اون هم بالاخره بعد از 16 سال مجبور شده برگرده و تمومش کنه ، ترک خدمت فقط پاک کردن صورت مساله است
    کارت پایان خدمت داشتنش به هیچ دردی نمیخوره ، کلوپ هم بهت فیلم نمیده ، ولی نداشتنش هزار تا دردسر داره ، خود دانی...

حدود 95 درصد سربازای سپاه پذیرشین ولی نه همه بعضی ها هم دفترچه پست میکنن شانسی میافتن سپاه ( همون 5 درصد)
    ولی یه مساله خیلی مهم توی پذیرش سپاه مدرکت هست ، من آدم با مدرک دیپلم دیدم اومده پادگان ، معرف نداشته ، بسیج هم نداشته ، فقط با یدونه از سربازای پایه بالای پادگان رفیق بوده ، اون سرباز هم اومده واسطه شده ، یکی از کادری ها زیر برگش رو به عنوان معرف امضا کرده ، افتاده سپاه ، منظورم اینه که با مدرک دیپلم سخت نیست بیافتی سپاه
    یه اصطلاح توی خدمت هست که آدم میگه "دیگه نمیکشه" .. من دیدم سرباز توی برجک زده خودزنی کرده و درجا فوت شده. حتی خودکشی با ژ3 هم دیدم. به نظر من وقتی یه نفر به این نقطه میرسه بهتره خدمت رو ول کنه چون در غیراینصورت میتونه براش خطرناک باشه.
    من خودم توی ناجا خدمت میکنم و الان وارد پنجمین ماهی میشم که نیرو پستی هستم و شبانه روز و بدون وقفه دارم پست میدم. میتونم بفهمم که این دوستمون داره چی میکشه. بهش هم حق میدم خدمت رو بزاره و بره. شاید این به نفعش باشه.
    با سلام خدمت تموم داداشای سرباز گل!من با مدرک دیپلم دارم میرم سریازی و مدارکم رو هم فرستادم و قراره شنبه برگه سبزم بیاد.کسی از دوستان با مدرک دیپلم تازگی ها رفته خدمت؟؟البته دانشجوی انصرافی هستم ولی هیچ توفیری نمیکنه!!میخواستم ببینم شرایط تو دیپلم و مدارک بالاتر چقدر متفاوت هست؟به احتمال زیاد هم تاریخ اعزامم 4/92 یا شایم 6/92.از تبریزم هستم.قربون همتون ;-) :grin:
    توی ناجا هیچ تفاوتی نیست اما توی سپاه و ارتش تفاوت هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •