یکی از رفقای آرتی همین امروز شد 1 مگ.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یکی از رفقای آرتی همین امروز شد 1 مگ.
دوستان کسی نمیدونه بقیه شهر ها هم آرت 1 ، 1 مگ شده یا نه ؟ ( مثلا قم )
کسی نمیدونه شاتل میخواد قیمت سرویسهاشو کم کنه ؟ یا اینکه داره با بالا بردن سرعت جبران میکنه ؟
با تشکر
سلام .
سلام هم محلی.
من اولیش.فکر کنم یه 3، چهارتایی باشیم .
منم آرت 1 دارم و همین الآن با سرعت بالای 115 دارم از ریید گو دان میکنم (جریان اینی که چرا شدم 115 رو یایین میگم ).
در کل وضعم خیلی خوبه خداروشکر
خوشبختانه هنوز برا من 1 مگ هستش
ضمنا همچنان مشکل باز نکردن فلش برای من یابرجاست
جریان این که سرعتم ییهویی از حدود 60 رفته بالای 115 اینه که :
شب که نشسته بودم داشتم دان میکردم یهو (از مدیا فایر) یهو سرعتم 0 شد و رو صفر هم موند و تکون نخورد . منم زرتی مودمو خاموش روشن کردم که تو دانلودم از مدیا فرقی نداشت یعنی کلا ارور داد (احتمالا مشکل از مدیافایر بود) ولی با ریید گو تست کردم که سرعتم نسبت به قبلم خیلی اومد یایین . یعنی از حدود 60 اومد روی حدود 25 . بهد یه چیز خوردن افتادم که چرا مودمو خاموش کردم و به اینروز افتادم .
خلاصه با توکل به خدایه بار دیگه مودمو خاموش روشن کردم و دیدم که سرعتم نسبت به قبل حدود 2 برابر شده
. و الآن سرعت دان از ریید گو بالای 115 هستش .
یس اکیدا و شدیدا به دوستانی که مشکل سرعت دارن و این کارو تست نکردن توصیه میکنم که حتما انجامش بدن . بهر حال برای من که 100 درصد جواب داده
ضمنا یه سئوال : آیا مدیا فایر محدودیت دانلود روزانه داره . من داشتم لاست رو میگرفتم که بعد گرفتم 3 اییزود و در حالی که یه قسمت رو 83 درصدش رو دان کرده بود، سرعت اومد روی صفر و بعدشم دیگه هر لینکی از مدیا گذوشتم ارور داد
![]()
نگران نباشید ... تمام اینایی که الان 1 مگ شدند باز مثل قبل میشن ... شاتل میخواد تو سرویس هاش 1 مگ رو اضافه کنه ... واسه همین داره از ما به عنوان موش آزمایشگاهی استفاده میکنه تا اوضاع ترافیک اون مرکز دستش بیاد ...
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------
نگران نباشید ... تمام اینایی که الان 1 مگ شدند باز مثل قبل میشن ... شاتل میخواد تو سرویس هاش 1 مگ رو اضافه کنه ... واسه همین داره از ما به عنوان موش آزمایشگاهی استفاده میکنه تا اوضاع ترافیک هر مرکز دستش بیاد ...
اعلام وضعیت مرکز کلانتری
سرعت نصف شد! از متوسط 110 کشیده رو 40 از 50 بالاتر نمیره ویدیو استریم با توقف و قطعی... دوران حال دادن شاتل تموم شد .
![]()
دقیقا.
اگر غیر از این باشه که دیگه کسی نمیره قرارداد 1 مگ و 512 و 256 ببنده .
اینجا دیگه میشه قضیه ی اون خرس و تار موش. یس من راضییم . یه مو از خرس بکنیمم غنیمته .
فعلا استفاده میکنیم و حالشو میبریم ، هر وقت برگشت به حالت قبلم که، برگشت دیگه![]()
اینجا مشهد در ساعت 12:20 دقیقه سرعت 3 کیلوبایتمسخره کردن خودشونو همش دارن شبا سرعتو میارن پایین بقیه وضعشون چه طوره؟
امروز سرعت من که خوب بود
حالا ساعت رایگان رو هم باید تست کرد
الان که داره با 64 دانلود میکنه
اینجا هم مشهد سرعت از ساعت 10شد صفر!کلا وصل نشه سنگین تره.دیروز هم اینجوری بود.سایت شاتل هم باز نمیشه.الانم با موبایلم
هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)