اینم پینگ ماکس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اینم پینگ ماکس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایشاالله حل میشه. من می دونم چی کشیدید و چی می کشید!
سیستم بعضی وقتا اشک آدمو درمیاره، هیشکی هم غیر خود آدم نمی تونه حل کنه!
ولی ای کاش تعویض این ویندوز 8 یا 8.1 تون رو با 7 هم تست می کردید، هر چند که حله چرا که به قول دوستم "شتاب دهنده دانلود اینترنت" هم خوب نرم افزاریه و کم از منیجر نداره ولی اکثرمون عادت داریم استفاده رایگان از نرم افزاری که پولی باشه رو ترجیح بدیم.![]()
پینگ ماکس
بیشتر اون موقع رو اعصابه و اشک آدمو در میاره که مشخص نیست مشکل از کجاست!! این قسمتش خیلی سخته
ویندوز چند روز پیشم هم 8.1 بود و مشکلی هم نبود باهاش تا اینکه ویروسی شد همه چی قاطی پاطی شد روز آخر هم قبل اینکه ویندوزو عوض کنم گذاشتم دانلود که از اون روز اینطوری شد (البته دوباره همون ویندوز رو نصب کردم پس مشکل از ویندوز نیست)
اون روز دقیقا همونروزی بود که کرک ها خراب شدن منم آخرین ورژنو دانلود کردم یعنی بیلد 7 فک کردم مشکل از این بیلد باشه و متاسفانه ورژن قبلی رو پاک کرده بودم تا جایی که یادم بود قبلیه بیلد 5 بود واسه همین دوباره همین بیلد 5 رو دانلود کردم و رو ویندوز جدید همینو نصب کردم حتی کرک هم نکردم ولی مشکل پا برجا بود
من بر خلاف همه برنامه فری رو ترجیح میدم و تا جایی که بتونم از بنامه کرک استفاده نمیکنم ولی خوب هیچی منیجر نمیشه
مطمئنی؟؟؟؟
مکس حالا
عمرا اگه تمدید کنم.........کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
تبریز ما اگه بخوایم یه نت بگیریم باید نه از مکس نه مخابرات و همارا بگیریم!!! چون پهنای باند این 3 تا یکیه و کمبود یکی باعث میشه پینگ بره بالا!!!! پس بید بریم یکی که به این 3 تا ربطی نداشته باشه![]()
به نظرم صبا از همه بهتره با اون پینگ مناسبش
ولی چه کنم که گیر مخابراتم
من میرم صبا سرعت دانلودش واسه من کافیه قیمتش هم مناسب داره نامحدود هم میزاره
من فعلا چند گیگی دانلود نیاز دارم برای همین فعلا هستم مخابرات !!! بعدش با مخابرات بای تا هر موقعی که درست بشهتا موقع درست شدن هم دوباره میزنم تو کار ISP 'گردی
اینم شبانه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبا قرار تو چند تا مرکز منتخب 6-8 و 16 مگ ارائه بده !!! خودشم نوشته با قیمت خیلی پایینتر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)