از بین دوتا دوربین fuji finepix s3200 و canon sx160 کدوم بهتره و ارزش خرید بالاتری داره
از بین دوتا دوربین fuji finepix s3200 و canon sx160 کدوم بهتره و ارزش خرید بالاتری داره
دوستان بین
canon sx700
nikon p330
plympus sz-11
pentax mx-1
چی پسشنهاد میدید ؟
همه چی رومد نظر قرار بدید و با کیفیت ترین رو بگید کدوم از ایناس ممنونم ( نطر کلی میخوام )
نمی دونم چقدر میخوایید هزینه کنید ولی اگر بین این دو تا بخوایید مقایسه ای انجام بدید SX160 به طور کلی عملکرد بهتری داره.
![]()
عکس اول تو ایزو 400 و عکس دوم تو ایزو 1600 گرفته شده چون کانن 16 مگاپیکسلی هست عکساش ریسایز شدن . در نگاه اول فوجی عکسهای کم نویز تری نشون می ده مخصوصا این قسمت عکس که من انتخاب کردم ولی نویز ریداکشن شدید که اعمال می کنه باعث می شه عکساش کمی حالت مصنوعی پیدا کنه . در ضمن دینامیک رنج پایین تری هم نشون می ده طوری که جزییاتی که در عکسهای کانن در زمینه مشکی مشخصه در فوجی مشاهده نمی شه. عکس دوم مر بوط به ایزو 1600 هست هرچند توی این رده دوربینها عملا انتظار زیادی نمی ره ولی عکس فوجی خیلی مصنوعی دیده می شه حتی در سایز کوچیکش در ضمن تغییر رنگ مشکی که متمایل به آبی هم دیده می شه .من دو تا عکس آخر کانن رو با یه نرم افزار ساده نویز ریداکشن کردم به نظرم عکسهای کانن طبیعی ترن.
تو عکس با فلش برتری در نگاه اول با فوجیه ولی همون مصونی شدن عکس در بخشهایی مثل دندونها به خوبی دیده می شه
![]()
Last edited by naamre; 12-01-2015 at 20:20.
اول MX-1 به خاطر لنز سریعتر باتری بهتر نمایشگر چرخان عملکرد بهتر در ایزوهای بالا
بعد P330
بعد SX700
بعد OLympus sz-11
عزیزان تا حدود قیمت 800 یه دوربین میخواستم بیشتر عکس طبیعت و ماکرو علاقه دارم
دوربین
Fujifilm Finepix HS25 EXR
گزینه مناسبی هست ایا؟
اگه مورد بهتری هست ممنون میشم محبت کنید
کانن s110 انتخاب بهتری ظاهر H25 به نظر حرفه ای می یاد ولی قلبش یه دوربین کامپکت با کیفیت متوسط پس انتظار زیادی ازش نداشته باشید
H25
S110
![]()
دوستان من تا حدود قیمت 1200 میخوام یه دوربین بخرم حقیقت تا به الان موردی که به نظرم مناسب بود نیکون D3100 هست
حالا دقیق نمیدونم لنز همراه این دوربین چقدر کارایی داره من بیشتر ماکرو و پرتره میگیرم ممنون میشم یه لنز مناسب برا این منظور بفرمایید
در ضمن اگه دوربین مناسبتری با این قیمت هست ممنون میشم معرفی کنید
احیانا این دوربین نیکون بدون لنز موجود هست ؟
من تا جایی دیدم همراه لنز هست
ویرایش
عزیزان ممنون میشم سریعتر راهنمایی کنید با یکی از دوستان صحبت کردم گفتند بجای تهیه دوربین D3100 و تهیه لنز جدا
برم سراغ دوربین D3200 و فعلا با همون لنز خودش سر کنم ایا تصمیم درستی هست؟
ممنون
موفق باشید
Last edited by samanni; 15-01-2015 at 21:54.
یک سوال داشتم ؟
آیا دوربینی که مخصوص عکس برداری است کیفیت فیلم هایش خوب نیست و بیا بر عکس دوربینی که برای فیلم برداری است کیفیت عکس هایش خوب نیست ؟
من دوربینی می خواهم که هم عکس های عالی بندازد و هم فیلم هایش درجه یک باشد کدام را پیشنهاد می کنید ؟
کانن یا سونی و یا ... کدام بهتر است .
قیمت هم زیر یک میلون باشد
دروبینهای عکاسی فعلی کیفیت فیلمبرداری مناسبی دارن ولی به هر حال دوربین فیلم برداری برای این کار ساخته شده و امکانات و راحتی کار با هاش بیشتره و در بعضی موارد حتی کیفیت فیلم برداریشم بهتره. اما به نظرم به اندازه دوربین عکاسی کابرد نداره. اگر 10 صفحه آخرو مطالعه کنید فکر می کنم به نتیجه برسید.
این مسئله هم که کدوم برند بهتره رو فراموش کنید الان رقابت روی مدلهاست نه برند ها و ممکنه در رده تا 1 میلیون دوربین از پنتاکس خیلی خوب باشه ولی تا 1500 مثلا یکی از مدلهای کانن و... در ضمن تا حدی هم به نیازهای شما بستگی داره اگر سوپر زوم بخوایید مثلا سونی شاید گزینه مناسبی داشته باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)