تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1616 از 2376 اولاول ... 61611161516156616061612161316141615161616171618161916201626166617162116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,151 به 16,160 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

عزیز محمدی: استقلال ـ پرسپولیس ۲۵ بهمن بازی می‌کنند.

رییس سازمان لیگ برتر فوتبال کشور گفت: تصمیم سازمان لیگ درباره‌ی تاریخ داربی و همچنین داور ایرانی آن تغییری نکرده است.
    عزیز محمدی اظهار کرد: سازمان لیگ تاریخ بیست و پنجم بهمن را برای برگزاری داربی تهران تعیین کرده و این موضوع را نیز در نامه‌ای به شورای تامین استان تهران اعلام کرده و تاکنون نیز هیچ پاسخی درباره تغییر زمان این مسابقه دریافت نکرده‌ایم و بی‌تردید تا زمانی که چنین موضوعی به ما اعلام نشود تاریخ برگزاری داربی تهران روز بیست و پنجم بهمن است و هیچ تغییری در آن ایجاد نمی‌شود.
    وی افزود: تصمیم فدراسیون فوتبال درباره‌ی داور بازی تیم‌های استقلال و پرسپولیس نیز استفاده از داور ایرانی است و در این زمینه نیز تاکنون تغییری در تصمیم ما ایجاد نشده است و بنا هم نداریم که این تصمیم را تغییر دهیم.
    عزیز محمدی درباره‌ی استفاده از بازیکنان جدید در لیگ قهرمانان آسیا از سوی نمایندگان ایران نیز گفت: برخی تیم‌ها مانند استقلال در فهرست فعلی خود جای خالی دارند و می‌توانند بازیکن جدیدی را جذب کنند باشگاه‌هایی هم که فهرست‌شان در لیگ برتر فوتبال ایران تکمیل شده است می‌توانند در صورتی که با بازیکن جدیدی قرارداد بستدند نام این بازیکن را در لیست ارسالی به afc‌ اعلام کنند اما حق استفاده از این بازیکن را در لیگ برتر ایران ندارد.
    رییس سازمان لیگ برتر فوتبال کشور در ادامه با اشاره به برنامه‌های این سازمان برای حمایت از مردم غزه گفت: هفته بیستم و بیست و یکم لیگ برتر فوتبال کشور تحت عنوان شهدای غزه و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی نام‌گذاری شد و تیم‌های ذوب‌آهن اصفهان، فولاد خوزستان و راه‌آهن تیم‌هایی بودند که نام غزه را بر روی پیراهن خود هک کردند و باشگاه‌های دیگری چون سپاهان و پرسپولیس نیز پلاکاردهایی را در حمایت از مردم غزه در بازی‌های تیم خود به همراه داشتند.
    وی افزود: با هماهنگی سازمان لیگ برتر قرار شد تا جریمه سه هزار یورویی فردریک کانوته بازیکن سویا را نیز پرداخت کنیم که در این زمینه علاوه بر کمک‌های دو باشگاه سپاهان و ذوب‌آهن با هماهنگی با سایر تیم‌های لیگ برتر این مبلغ را میان تمامی باشگاه‌های لیگ برتری تقسیم می‌کنیم و ظرف یکی دو روز آینده نیز نامه‌ی این تصمیم خود برای پرداخت جریمه کانوته را از طریق جواد نکونام به دست کانوته خواهیم رساند.
    عزیز محمدی خاطر نشان کرد: همچنین ما از اقدام کاکا بازیکن تیم آث‌میلان و بن‌همام رییس کنفدراسیون فوتبال آسیا در همدلی با مردم غزه اعلام حمایت کردیم.
    رییس سازمان لیگ برتر افزود: تیم فوتبال واشاش مجارستان نیز روز دهم بهمن ماه در دیداری خیرخواهانه به نفع زلزله زدگان بم در این شهر به مصاف تیم هنرمندان می‌رود که ما در همین زمینه از رایزنی‌هایی را انجام دادیم تا تیم واشاش یک بازی را نیز در روز هشتم بهمن ماه انجام دهد که درآمد حاصل از این بازی به مردم غزه اختصاص پیدا کند.
    عزیز محمدی ادامه داد: ابتدا با هماهنگی‌هایی که با دو باشگاه پرسپولیس و استقلال انجام دادیم قرار بود تا منتخب این دو تیم به مصاف واشاش برود اما در نهایت با مذاکراتی با باشگاه ذوب‌آهن داشتیم این باشگاه هزینه رفت و برگشت تیم واشاش را بر عهده گرفت و به همین دلیل این بازی که تمامی عواید آن به مردم رنج‌دیده غزه اختصاص خواهد داشت در روز هشتم بهمن میان تیم‌های ذوب‌آهن اصفهان و واشاش مجارستان در فولادشهر اصفهان برگزار می‌شود و تیم واشاش نیز برای انجام این بازی روز هفتم بهمن ماه وارد ایران می‌شود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

صادقی: قرار شد استقلال ۵۰ میلیون را به حسابم واریز کند.

امیرحسین صادقی، مدافع مس همیشه حرف هایش نگا ه ها را به سوی خود جلب می کند. امیرحسین صادقی برخلاف تصور، میلی برای گلزنی به پرسپولیس ندارد. او اصلاً به این موضوع فکر نمی کند. اینکه چرا صادقی تمایلی به گلزنی به قرمزها ندارد شاید به آخر فصل منتهی شود.
    • از حضورت در کمیته انضباطی بگو، نتیجه چه شد؟
    - پس از صحبت هایی که با رئیس کمیته داشتم جریمه نقدی شدم، البته تعهد کتبی دادم که دیگر به هیچ وجه خطا نکنم.
    • قرار بود روز گذشته از استقلال شکایت کنی اما...
    - امروز (دیروز) به باشگاه استقلال رفتم و مدارکم را به بخش مالی آن تحویل دادم.
    • پس دیگر قصد شکایت از استقلال را نداری؟
    - نه، من چک ۵۰ میلیونی ام را که از تاریخ آن چند ماهم گذشته بود به مسئولان باشگاه دادم . قرار بر این شد که این مبلغ به حسابم واریز شود.
    • وضعیت مس چگونه است؟ برای مصاف با پرسپولیس آماده هستید؟
    - خدا را شکر هم من و هم تیم آماده آماده هستیم. البته خودم کمی مصدوم هستم اما فکر نمی کنم برای بازی مقابل پرسپولیس مشکلی داشته باشم.
    •پیش بینی ات از این بازی چگونه است؟
    - بازی خیلی سنگینی را پیش رو داریم اما تمام هدف ما این است که برنده این میدان باشیم بنابراین از هیچ کوششی دریغ نمی کنیم.
    • در دور رفت و در خارج از خانه پرسپولیس را شکست دادید، فکر نمی کنی غلبه بر این تیم در کرمان راحت تر باشد؟
    - در بازی مقابل استقلال و پرسپولیس باید کم اشتباه ظاهر شوی تا بتوانی پیروز میدان باشی. فرقی ندارد این بازی در کرمان باشد یا تهران، ما اگر در بازی خانگی مان با هوش و حواس و بدون اشتباه ظاهر شویم می توانیم پرسپولیس را شکست دهیم.
    • جدا از بازی پرسپولیس مقابل فولاد این تیم در هفته های اخیر خوب ظاهر نشده، همین موضوع به شما انگیزه نمی دهد؟
    - نه چون حاشیه در باشگاه پرسپولیس معنا ندارد. پرسپولیس، همیشه پرسپولیس است و یک حریف خطرناک بنابراین ما با تمام قوا به مصاف آنها می رویم.
    • می توانید برنده این میدان باشید؟
    - ما فقط به یک چیز فکر می کنیم و آن ۳ امتیاز بازی است . خوشبختانه آنقدر آماده هستیم که تنها به پیروزی در این میدان فکر کنیم.
    • در صورت غلبه بر پرسپولیس، وضعیت مس چگونه می شود؟
    - قطعاً این پیروزی کمک زیادی به ما خواهد کرد. با شکست دادن قرمزها می توانیم چندپله صعود کنیم تا ما هم جزو مدعیان قهرمانی باشیم.
    • به فکر گلزنی به پرسپولیس نیستی؟
    - نه، اصلاً به گلزنی به این تیم فکر نمی کنم.
    • چرا؟
    - چون علاقه ای به گلزنی به پرسپولیس ندارم.
    • بازیکنی که سابقه حضور در استقلال را دارد چطور انگیزه ای برای بازکردن دروازه پرسپولیس ندارد؟
    - من زمانی بازیکن استقلال بودم و داستان من با این تیم تمام شده است.الان هم فقط دوست دارم در خدمت تیم مس باشم و برای پیروزی این تیم تلاش کنم. فکری هم برای باز کردن دروازه پرسپولیس ندارم.
    • این موضوع که میلی برای گلزنی به پرسپولیس نداری به آخر فصل و تمایل تو برای انتخاب تیم جدید هم باز می گردد؟
    - نه، هیچ ربطی ندارد. من فقط به فکر سربلندی مس هستم، نه گلزنی خودم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

برهانی: اصلا به آقای گل فکر نمی کنم.

مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران گفت: قهرمانی استقلال برایم مهم است به این خاطر به آقای گلی فکر نمی کنم.
    آرش برهانی اظهار داشت: موفقیت استقلال برای من مهم تر از کسب عنوان آقای گلی در لیگ برتر است و من تمام تلاشم را ابتدا فقط برای موفقیت استقلال انجام داده ام .
    وی افزود: خدا مرا دوست دارد که توانسته ام در این فصل برای تیمم مثمر ثمر باشم و گل های حساسی به ثمر برسانم.
    مهاجم تیم استقلال عنوان کرد: اکنون استقلال دارای بهترین خط حمله لیگ است و این حاصل تلاش همه بازیکنان تیم است و باید بتوانیم همین روند را ادامه دهیم زیرا تیم های دیگر هنگام رویارویی با ما از انگیزه بالایی برخوردار هستند.
    برهانی در خصوص بازی با صبا گفت: در بازی با صبا به دلیل سه اخطاره بودن غایب هستم اما استقلال بازی سختی را در مقابل این تیم خواهد داشت و ما باید ۳ امتیاز این مسابقه را هر طور شده کسب کنیم.
    وی افزود: از آنجایی که سطح بازیکنان نیمکت نشین ما با بازیکنان اصلی به یک اندازه است اطمینان دارم که هر شخصی بجای من بازی کند انگیزه بالایی برای نشان دادن قابلیت های خود دارد.
    مهاجم تیم استقلال در خصوص وضعیت صلا و خضور کریمی گفت: صبا باطری تیم پر مهره و تاکتیک پذیری است که فوتبال را به خوبی و شناور بازی می کند.
    وی ادامه داد: به رسم شاگردانی برای فیروز خان احترام زیادی قائل هستم ولیکن تیم ما برای حفظ صدر نشینی خود در جدول از آنجایی که در آزادی به هچ تیمی باج نمی دهد باید ۳ امتیاز این دیدار را کسب کند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

زریبافان: ورزشگاه استقلال نیاز به تغییر مالکیت دارد.

رئیس مجمع باشگاه استقلال تسریع در روند احداث ورزرشگاه اختصاصی استقلال را منوط به تغییر مالکیت این باشگاه از سوی سازمان تربیت بدنی عنوان کرد.
    مسعود زریبافان رئیس مجمع باشگاه استقلال با اعلام این مطلب افزود: باشگاه استقلال به منظور تسریع فعالیت های عمرانی برای احداث ورزشگاه بزرگ استقلال در مجاورت ورزشگاه آزادی، نیاز به اعتبارات مالی مناسب دارد که مقررشده بخشی از این اعتبارات توسط سازمان تربیت بدنی و بخشی نیز از طریق جذب سرمایه گذاری خصوصی توسط باشگاه تامین شود.
    زریبافان با بیان اینکه اعتبارات سازمان پاسخگوی هزینه های هنگفت عمرانی برای احداث چنین مجموعه ای نیست، اظهار داشت: برای جذب سرمایه گذار خصوصی باید نوع مالکیت باشگاه از وضعیت دولتی خارج شود و "استقلال" به نام یک باشگاه ثبت شود تا از این طریق بتوانیم درجهت جذب سرمایه گذار خصوصی و یا حامیان مالی مناسب اقدام کنیم.
    رئیس مجمع باشگاه استقلال با اشاره به اینکه برای تغییر مالکیت باشگاه صحبت های مقدماتی را با رئیس سازمان تربیت بدنی انجام شده است، تصریح کرد: در این زمینه با مهندس علی آبادی درخصوص انتقال باشگاه و یا معرفی سرمایه گذار مناسب صحبت کرده ام و امیدوارم با درنظر گرفتن تمامی جوانب امر بتوانیم راهکاری اجرایی برای حل این مشکل پیدا کنیم.
    وی با اشاره به تلاش مدیریت باشگاه برای جذب کمک های بخش خصوصی به منظور تامین هزینه های احداث ورزشگاه استقلال یادآور شد: خوشبختانه کمیته اقتصادی باشگاه فعالیت جدی و پیگیری را در این زمینه انجام داده و تاکنون موافقت تعدادی از بنگاههای تجاری را برای جذب کمک های مالی جلب کرده که در تلاشیم زمینه جذب حامیان مالی دیگری را نیزفراهم کنیم.
    رئیس مجمع باشگاه استقلال برخورداری این باشگاه از ورزشگاه اختصاصی را گامی مهم در جهت دستیابی به شخصیت باشگاهی برای استقلال عنوان کرد و اظهار داشت: داشتن ورزشگاههای اختصاصی همواره جزو آرزوهای دو باشگاه پرطرفدار استقلال و پرسپولیس بوده که امیدوارم با برنامه های عمرانی دولت این آرزوی دیرینه تحقق یابد و این دو باشگاه پرطرفدار آسیا بتوانند به لحاظ امکانات سخت افزاری به استانداردهای لازم برای باشگاهداری دست یابند.
    زریبافان با بیان اینکه سازمان نگاه یکسانی از نظر تقسیم اعتبارات و امکانات بین دو باشگاه استقلال و پرسپولیس دارد، تصریح کرد: تاکنون سازمان در تمامی زمینه ها عدالت را بین این دو باشگاه برقرار کرده و شاید در مقاطعی این کمک ها سریعتر در اختیار یک باشگاه قرار گرفته باشد اما در نهایت تفاوتی در نوع و میزان آن وجود نداشته که عدالت محوری سازمان در این زمینه قابل تقدیر است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

استقلال باید طلب کریمی را پرداخت کند.

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال باشگاه استقلال را محکوم به پرداخت مطالبات سرمربی سابق این باشگاه کرد.
    کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در خصوص شکایت فیروز کریمی سرمربی سابق باشگاه استقلال تهران
    مبنی بر عدم وصول یک فقره چک این باشگاه در وجه ایشان به مبلغ ۴۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال اعلام کرد باشگاه استقلال مکلف است مبلغ مندرج در چک حق الزحمه ایشان را پرداخت نکند. رای صادر در فرجه ۴ روزه قابل تجدید نظر است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

رینالدو و ماجراهای پیراهن شماره ۱۷

پیراهن شماره ۱۷ استقلال طی چند سال گذشته دردسری جدید برای این تیم به وجود آورده است. این پیراهن چندسال قبل برتن احمد مومن زاده بود و از او گل نزنی تمام عیار ساخته بود. بعد از آن چندسالی این پیراهن را کسی نپوشید تا اینکه آرش برهانی صاحب آن شد و حکایت مومن زاده را تکرار کرد و به نوعی طلسم شده بود. آن روزها آنقدر برای برهانی سخت گذشت که حتی شماره پیراهنش را به ۶ تغییر داد. به هرحال آن روزها گذشته اما مساله این است که استقلالی ها قصد دارند پیراهن شماره ۱۷ را به رینالدو، هافبک جدید پرویی خود بدهند. رینالدو که با کلی تعریف وتمجید به استقلال آمد در حالی از ۲ هفته دیگر پیراهن شماره ۱۷ این تیم را به تن می کند که برای بازیکنان قبلی چندان خوش یمن نبوده است. باید منتظر بمانیم و ببینیم رینالدو هم به درد قبلی ها دچار می شود یا طلسم شماره ۱۷ را می شکند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

حاج رضایی: نتایج استقلال شانسی نیست.

کارشناس فوتبال ایران درخصوص موفقیت های استقلال در هفته های اخیر گفت: به هیچ وجه نتایج استقلال شانسی نیست.
    امیر حاج رضایی خاطرنشان کرد: وقتی تیمی به طور مداوم نتایج خوب و پیروزی های متوالی کسب می کند قطعا مربیان روی آن تیم روی بازیکنان و تاکیتیک های مورد نظرشان در تمرینات کار کرده اند.
    وی ادامه داد: شانس در فوتبال وجود دارد و من نیز منکر آن نیستم اما این نهایت بی انصافی است اگر تمام موفقیت های تیم استقلال را به شانس نسبت دهیم.
    وی افزود: قلعه نویی با گروه های تحلیل و آنالیزور خود توانسته شناخت خوبی نسبت به سایر تیم ها داشته باشد و در هر بازی با شناخت قبلی از حریف می تواند با برنامه خوبی تیمش را ارنج کند.
    کارشناس فوتبال کشور عنوان کرد: در ابتدای فصل برخی عقیده داشتند سیستم ۲-۵-۳ قلعه نویی منسوخ شده و پس از آنکه دیدند وی با این سیستم استقلال را صدرنشین کرد گفتند قلعه نویی ۲-۵-۳ را احیا کرده است.
    حاج رضایی با بیان این مطلب گفت: من هر دو نظریه را به دلیل متغیر بودن محل استقرار بازیکنان و چیدمان آنها رد می کنم .
    وی اضافه کرد: در بازی های استقلال اکنون مشارکت و سرعت در بازی را مشاهده می کنیم چیزی که در ابتدای فصل استقلال از آن استفاده نمی کرد و اگر شرایط زمین شیراز مساعدتر بود این فاکتور در بازی با برق بیشتر به چشم می آمد.
    وی دراین رابطه خاطرنشان کرد: البته استقلال هنوز به شرایط ایده آل خود نرسیده و برای رسیدن به نقطه اوج خود باید نقاط ضعف خود را به خوبی پوشش دهد.
    کارشناس فوتبال کشور درخصوص گلزنی برهانی در این فصل اظهار داشت: برهانی در مقطعی دچار عدم خودباوری در امر گلزنی شده بود که مربیان در این فصل با روانکاوی او را احیا کردند و حالا برهانی به مانند گذشته تاکنون در استقلال موفق عمل کرده است.
    حاج رضایی در پاسخ به این سوال مبنی بر اینکه چه تیمی قهرمان لیگ می شود گفت: همانطور که قبلا گفته ام قهرمانی در راه تهران یا اصفهان خواهد بود اما اکنون واقعا نمی توان پیش بینی کرد چه تیمی قهرمان لیگ خواهد شد و به نظر من تیم های استقلال، ذوب آهن، پرسپولیس و صبا شانس قهرمانی را دارند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

حاج رضایی: نتایج استقلال شانسی نیست.
    این همون اول میگفت سیستم 3.5.2 منسوخ شده.حالا...........

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

مهمترین عناوین مطبوعات ورزشی امروز

مهمترین عناوین مطبوعات ورزشی امروز سه شنبه اول بهمن ماه به شرح زیر می باشد:
    *نود
    قطبی :هواداران من ،از پیروانی حمایت کنند
    قلعه نویی : هیچ بازیکنی از استقلال جدا نمی شود.
    اسم عنایتی در فهرست آسیایی استقلال
    باقری :خوشحالم رکورد چالتون کبیر را شکستم
    کریمی : دعوای فدراسیون به ما چه مربوط؟!
    بازتاب گل ایرانی در اروپا
    نکونام :برنابئو و کاناوارو را تحقیر کرد
    خوردبین ؛ایویچ می اید تا به افشین کمک کند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

*هدف
    تکذیب به سرعت افشین
    ایویچ مشاور من است نه سرمربی
    کفاشیان : جلوگیری از دوربین ها کار من نبود
    معمار زاده :آمدن رحمتی باعث بی اعتمادی ما می شود
    شگفتی سازان اروپا و آسیا رودر روی هم
    سپاهان به مصاف فنر باغچه می رود
    تمجید اکیپ ،تایمز و آس از جواد
    نکونام عظمت برنابئور را شکست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •