دوستان این طرح های یک روزه خوبه ؟ کسی استفاده میکنه اینجا ؟ تشویقی هست یا همیشگی ؟ در طول یک ماه چند مرتبه میشه استفاده کرد ؟؟ یک بار یا هر روز هم میشه استفاده کرد ؟
دوستان این طرح های یک روزه خوبه ؟ کسی استفاده میکنه اینجا ؟ تشویقی هست یا همیشگی ؟ در طول یک ماه چند مرتبه میشه استفاده کرد ؟؟ یک بار یا هر روز هم میشه استفاده کرد ؟
Last edited by Rhodes; 24-10-2015 at 12:48.
سلام
خیر فکر نمیکنم این طور باشه احتمالا یه مورد فنی بود که در برخی جاهای دیگه دنیا هم این مشکل بوده
- - - Updated - - -
سلام
خیر فکر نمیکنم این طور باشه احتمالا یه مورد فنی بود که در برخی جاهای دیگه دنیا هم این مشکل بوده
دوستان بسته شبانه دار ایرانسل داره ؟
(پیر شدیم پا Adsl باسرعت 100 200کیلوبایت
حداقل 2 گیگ میخوایم دانلود کنیم 20 دقیقه دانلود شه سریع تموم شه)
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
پس یعنی الان 4G همراه اول و رایتل با آیفون قابل استفاده هست؟
Sent from my LG-D690 using Tapatalk
همراه اول رو نمیدونم ولی دوستان گفتن با ایرانسل و رایتل وصل شدن مشکل نداشتن
سلام
دوستان بهترین مودم که هم بشه واسه adsl استفاده کرد هم سیمکارت خور که از 3Gو 4G پشتیبانی کنه چی هست؟
- - - Updated - - -
سلام
دوستان بهترین مودم که هم بشه واسه adsl استفاده کرد هم سیمکارت خور که از 3Gو 4G پشتیبانی کنه چی هست؟
سلام
میخوام یک سیم کارت 4g ایرانسل بگیرم. حالا سیم کارت 4g فرق داره و باید مشخصا سیم کارت 4g بخرم؟؟؟ یا یک سیم معمولی بگیرم اگه منطقه پوشش بده خودش کار میکنه ؟؟
نه اول باید گوشی شما ساپورت کنه بعدش باید سیم کارت نسل 4 داشته باشید و منطقه شما تحت پوشش باشد بعد استفاده کنید
تو نقشه ای که تو سایت ایرانسل بود منطقه ما هم ساپورت میشد. گوشی هم 4g ساپورت میکنه فقط نمیدونم مثل رایتل هستش یا نه. الان رایتل برای من میزنه 4g ولی سرعت صفر هستش. 3g که میشه دیگه الان سرعت به 30 رسیده برای دانلود کردن. اول که خریده بودم با 3g رو 120 بود. اون موقع که 128 میداد رایتل رو میگم. الان نمیدونم ایرانسل وضعیتش چطوری هستش. راستی نحوه خریدش سیم کارتش چجوریه ؟؟ همون کارت ملی ببرم بگم سیم 4g میخوام ؟ همون موقع میدن و فعال میشه ؟
آره برای خرید کارت ملی کافیه میدید اگه همون لحظه بزنه تو سیستم فعال میشه.رایتل که خوبه دوستان تعریف میکنن .ولی جدیدن سرعت روی 4 مگابیت قفل کردن خیلی هم خوبه سرعت اینجا من راضیم
Last edited by mohebronaldo; 24-10-2015 at 19:29.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)