تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1615 از 1849 اولاول ... 6151115151515651605161116121613161416151616161716181619162516651715 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,141 به 16,150 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    اینترنت های وب از نظر پینگ و time out چطوره؟
    برای بازی آنلاین میخوام.
    بسته های قرمز که زده سرعت دانلود از 1 تا 16 مگابیت دقیقا یعنی چه ؟!!! خیلی گنگ هست که !!
    سرعت دانلودش چنده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman2919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    (زندان)

پيش فرض

سلام دوستان
    اینترنت های وب از نظر پینگ و time out چطوره؟
    برای بازی آنلاین میخوام.
    بسته های قرمز که زده سرعت دانلود از 1 تا 16 مگابیت دقیقا یعنی چه ؟!!! خیلی گنگ هست که !!
    سرعت دانلودش چنده؟
    اگر برای بازی انلاین میخوای اصلا سمت های وب نیا که به شدت پینگ بالا و متغییر هست!
    من حتی با بازی های موبایل مثل کلش و رویال هم کلی مشکل داشتم.
    اکثرا 160 تا 180 هست پینگ!
    در ضمن های وب سرویس گیم هم نداره متاسفانه!

3. این کاربر از iman2919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اگر برای بازی انلاین میخوای اصلا سمت های وب نیا که به شدت پینگ بالا و متغییر هست!
    من حتی با بازی های موبایل مثل کلش و رویال هم کلی مشکل داشتم.
    اکثرا 160 تا 180 هست پینگ!
    در ضمن های وب سرویس گیم هم نداره متاسفانه!
    پینگ بیشتر موقع ها دست های وب نیست به زیرساخت مربوطه ! من الان هم شاتل دارم هم های وب بعضی موقع ها وقتی مسیر بد بیوفته شاتلم خراب میشه حتی با اینکه سرویس گیمم فعاله ! الانم پینگ با اروپا 110 هست رو های وب !

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

سلام های وب قطعی هم داره
    با قندشکن ها چطوره؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام های وب قطعی هم داره
    با قندشکن ها چطوره؟؟؟؟
    بهرحال هیچ وقت سه فاکتور قیمت خوب، حجم زیاد و کیفیت عالی رو نمیشه با هم دیگه بدست اورد و باید یکی از این موارد رو کنار گذاشت!

بنابراین اولویت بندی کنید که کدوم کیس کم اهمیت تره از ابین این سه تا. های وب دو فاکتور حجم خوب و قیمت خوب رو در اختیار میگذاره ولی روی عدم قطع وصلی یا نوسان شدید سرعت یا کیفیت متغیر خیلی حساب نکنید.

7. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام های وب قطعی هم داره
    با قندشکن ها چطوره؟؟؟؟
    قطعی که نداره !!! اینکه وی پی ان رو نت های وب چجوری کار می کنه اساسا ربطی به های وب نداره و به فیلترینگ و اختلالات UDP مربوطه !!! هات اسپات از یه ماه پیش برای من خراب شده بود از هفته قبل درست شد! رو خط شاتل و ایراسلمم همین بود !

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

قطعی که نداره !!! اینکه وی پی ان رو نت های وب چجوری کار می کنه اساسا ربطی به های وب نداره و به فیلترینگ و اختلالات UDP مربوطه !!! هات اسپات از یه ماه پیش برای من خراب شده بود از هفته قبل درست شد! رو خط شاتل و ایراسلمم همین بود !
    خوبه همین سه پست پیش داد و فغان از قطعی های وب برداشته بود فروم رو!!!! قطع و وصلی های های وب در اکثر مراکز مشخصه اصلی این شرکته!!

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوبه همین سه پست پیش داد و فغان از قطعی های وب برداشته بود فروم رو!!!! قطع و وصلی های های وب در اکثر مراکز مشخصه اصلی این شرکته!!

ربطی به آه و ناله بقیه نداره ! اینکه چند نفر بیان بگن ماقطعی داریم اساسا نمی تونه ملاک ارزیابی باشه ! نه تو این مورد بلکه تو خیلی از موارد ! منم وقتی بخوام چیزی بخرم مثلا یه قطعه کامپیوتری میرم کامنتا رو تو سایتای خارجی میخونم خیلیا شکایت می کنن اما این صرفا نمی تونه دلیل نخریدن من یا زیر سوال بوردن اول قطعه یا برند مورد نظر باشه !
    تو سایت newegg وقتی می خواستم مین بورد بخرم چند نفر می گفتن مین بورد تو هفته اول سوخته!!!! اصلا چنین چیزی امکان نداره واسه برندی معتبری مثل ایسوس و اون سری از مین بوردهای ROG !!! طرف ناشی بازی در آورده سوزونده بعد اومده داره برند رو زیر سوال میبره !
    قطعی ها دلایل زیادی میتونه داشته باشه مثل مشکلات نویز که اکثرا دارن منم خودم نویز دارم آپلودم بالا بود تلفن زنگ میخورد قطع میشد زنگ زدم کم کردن درست شد !
    ممکن ایراد از اسپلیتر و موراد دیگه هم باشه !
    من اعتقاد ندارم با چند تا حرف و شکایت بشه یه چیز رو زیر سوال برد صحبتم هم اصلا های وب نیست و کلی هست !

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

حجم دزدی!!
    خودتون یه نگاه بندازید فقط همین فایل دانلود شد!

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

سلام های وب قطعی هم داره
    با قندشکن ها چطوره؟؟؟؟
    قطعی منظور چیه ؟ اگر پکت لاست هست که در طول زمان با تغییراتی که اعمال کردن بهتر شدن اما هنوز با پارس و شاتل فاصله فراوانه. قطعی جور دیگه به ندرت برای من پیش اومده.

قند شکن ها وضعیت دقیقا مثل مخابرات ، همراه اول و آسیاتک هست. یکی از اینها رو داشته باشید وضعیت مشخصه. حالا ممکنه شما بگید که چرا ممکنه وضعیت قند شکن ها تو ISP ها فرق کنه ؟ شما رو ارجاع میدم به حرفی که وزیر جدید زده (موقعی که مدیرعامل زیرساخت بود) :

شما گفتید *یلترینگ از حالت متمرکز به سمت حالت پراکنده می‌رود. این اتفاق چه زمانی رخ می‌دهد؟
    در حال حاضر این مساله اجرایی شده است. اکنون برای سیستم *یلترینگ بیش از ۸۰ درصد ترافیک کشور در خود شرکت‌ها پالایش می‌شود. فاز دوم پالایش هوشمند نیز همین بوده است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بنابراین اونطور که بیشتر دوستان فکر میکنند که همه ISP ها یکسان هستند چون همه چیز در زیرساخت اعمال میشه نیست.
    Last edited by alireza20202003; 26-08-2017 at 14:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •