سلام من مدرس کرج بودم آرش خان یه هفته نگه نمیدارن همون روز اونایی که تکمیلی دارن رو میفرستن برن البته اونایی که راهشون دوره در صوت تمایل میتونن شب پادگان باشن و فردا صبحش برگردن. مو هم نیاز نیست بزنی.
سلام من مدرس کرج بودم آرش خان یه هفته نگه نمیدارن همون روز اونایی که تکمیلی دارن رو میفرستن برن البته اونایی که راهشون دوره در صوت تمایل میتونن شب پادگان باشن و فردا صبحش برگردن. مو هم نیاز نیست بزنی.
مرسی از راهنماییتون / ولی تلفنی به من گفتن باید یه هفته اینجا باشین حتی گفتن کارت تکمیلی را با خودم ببرم و اینکه من امریه ی قرارگاه خاتم هستم شما مطمئنید ما رو نگه نمیدارن؟! ازت متشکرم![]()
مدارک مربوط به دوره تکمیلی که باید همراتون باشه حتما. والا دوره ما که همین 1/2 بود همون روز اول همه رو فرستادن من خودم یه کی از هم دانشگاهیهامو دیدم تکمیلی داشت و همون روز برگشت بقیه هم به همین صورت. حقیقتش پادگان هم جا برای کسایی که دوره تکمیلی دارن نداره و یعنی ظرفیت شو نداره. مثلا اعزامی های فوق دیپلم از قزوین به این پادگان تماما کسایی بودن که تکمیلی داشتن و همون روز هم برگشتن و اگه تکمیلی نداشتن پادگان اصلا قبولشون نمیکرد.
سلام.
دوست عزیز شما امریه کدام بخش از قرار گاه خاتم شدید ؟ چه شهری هست ؟
ممنون.
سلام / جواب درخواست شما 24 ساعت بعد میاد حداکثرش یک هفته است یعنی از 24 ساعت تا یک هفته بعد جواب میاد من همه ی درخواستهام 24 ساعته اومدن. کارمندای +10 حداکثرو میگن که شما هر روز نری اونجا، شما نهایتا 2 روز بعد از درخواست برو +10 اگه نگاه نکرد وگفت نیومده برو یه +10 دیگه/
با آشنا همه کار میشه کرد ولی خوب باید دید چقدر برش داره و توانایی انجام خواسته شمارا داره یانه برای عوض کردن کد فقط وفقط از طریق نظام وظیفه تهران میشه اینکارو کرد پس آشناتون باید اونجا برش داشته باشه و از طریق سپاه هم رابط نیروانسانی سپاه با نظام وظیفه تهران میتونه اینکارو بکنه(قسمت پذیرش سپاه یه کارمند داره که هر چند وقت یکبار میره نظام وظیفه تهران پذیرشها رو درست میکنه) ولی باید آشنای شما در حد سردار برش داشته باشه که کارتون راه بیوفته/
برای نیرو انتظامی هم اگه تک پسر ، متاهل، پدر نظامی باشید احتمال خیلی زیاد میوفتید شهر خودتون اگرم افتادید یه شهر دیگه بعد از 6 ماه خدمت میتونید از طریق طرح آمایش جاتونو با یه سرباز هم درجه تو شهر خودتون عوض کنید/ و سوال آخر
این کلمه ی آشنا اینجا خیلی نامفهوم و بی معنیه و همه چیز به این بستگی داره که اون آشنا تو اون ارگان چیکاره باشه؟ چقدر برش داشته باشه؟ تواناییش برای انجام خواسته شما چقدر باشه؟ ولی در کل شما میتونید با آشنا برید شهر خودتون خدمت کنید.
ممنون از پاسختون / حالا میرم ببینم چی میشه فقط اگه من برم شهید مدرس و نظام وظیفه شهرمون نرم غیبت نمیخورم؟
سلام من امریه ی یکی از شرکت های زیر نظر قرارگاه شدم و شهرش هم تهران هست.
بینید توی برگه سفید چی زده اگه میدون سپاه شهرتون زده برید همونجا و اگه پادگان رو زده برید پادگان. تا اونجا هم که من میدونم فقط تهرانی ها و کرجی رو میرنه مراجعه به پادگان بقیه شهر ها هم از میدون سپاه شهرشون فرستاده بودن.
آها دو نکته دیگه این دوره 1.4 دوره هییت علمی ها و اساتید هستش و مطمنن چون شما تکمیلی داشتی اینجا افتادی وگرنه بدون تکمیلی توی این تاریخ اینجا نیموفتادی پس همون میفرستن بری و اینکه تا اونایی که تکمیلی داشتن رو نفرستادن مارو از نظر گردان و گروهان سامان دهی نکردن( روز دوم) ولی خوب کار از محکم کاری عیب نمیکنه
سلام/ روشهای پذیرش گرفتن و دفترچه پست کردن بستگی داره به اون جایی که میخوایید پذیرش بگیرید معمولا کلمه ی پذیرش را برای سپاه به کار میبرن / اول از همه تمام مدارک لازم دفترچه را آماده کنید (گواهی فارغ التحصیلی دانشگاه ، برگ واکسیناسیون ، برگ مشخصات و ...)
اگه میخواهید پذیرش سپاه شهرتون بشید اول باید بریدقسمت نیرو انسانی اونجا بپرسید کی پذیرش میکنن و آیا شما را پذیرش میکنن یا نه!بعد وقتی شما تاریخو فهمیدین باید دفترچه را زمانی ثبت کنید که تایخ اعزامتون با تاریخ پذیرش اون ارگان یکی بشه. وقتی دفترچه را ثبت کردید. دو روز بعد از خود +10 برگ آماده به خدمت (تاریخ اعزام به خدمت را نوشته) را بگیرید بهش میگن برگه سبز که تاریخ اعزامتون با توجه به مدرک کاردانی اول یکی از ماه های زوج میشود/حالا شما با بقیه ی مدارکتون و این برگه به سپاه میروید ودرخواست پذیرش میکنید.
تو برگه سفید آدرس نظام وظیفه شهرمون را نوشته ولی از خود قرارگاه تماس گرفتن گفتن باید 1/4 ساعت6 صبح شهید مدرس کرج باشید
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)