تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1615 از 4105 اولاول ... 615111515151565160516111612161316141615161616171618161916251665171521152615 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,141 به 16,150 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه ami2new's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Qatar

پيش فرض

سلام دوستان/ من اعزامی 1/4 هستم و امریه ی قرارگاه خاتم الانبیا گرفتم. دیروز باهام تماس گرفتن که باید شنبه1/4 ساعت 6 صبح آموزشگاه نظامی شهید مدرس کرج باشم بعد که برگه المثنی را گرفتم آدرس نظام وظیفه شهرمون را نوشته! به نظرتون اگه من برم شهید مدرس از نظام وظیفه شهرمون واسم غیبت رد نمیکنن؟ و اینکه چون من دوره تکمیلی بسیج رفتم،حالا آموزشی ندارم ولی باید یه هفته آموزشی برم واسه یادآوری و از اینجور چیزا / حالا به نظر شما من واسه این یه هفته باید موهامو کوتاه کنم؟؟
    سلام من مدرس کرج بودم آرش خان یه هفته نگه نمیدارن همون روز اونایی که تکمیلی دارن رو میفرستن برن البته اونایی که راهشون دوره در صوت تمایل میتونن شب پادگان باشن و فردا صبحش برگردن. مو هم نیاز نیست بزنی.

2. 2 کاربر از ami2new بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arash9426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام من مدرس کرج بودم آرش خان یه هفته نگه نمیدارن همون روز اونایی که تکمیلی دارن رو میفرستن برن البته اونایی که راهشون دوره در صوت تمایل میتونن شب پادگان باشن و فردا صبحش برگردن. مو هم نیاز نیست بزنی.
    مرسی از راهنماییتون / ولی تلفنی به من گفتن باید یه هفته اینجا باشین حتی گفتن کارت تکمیلی را با خودم ببرم و اینکه من امریه ی قرارگاه خاتم هستم شما مطمئنید ما رو نگه نمیدارن؟! ازت متشکرم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Qatar

پيش فرض

مرسی از راهنماییتون / ولی تلفنی به من گفتن باید یه هفته اینجا باشین حتی گفتن کارت تکمیلی را با خودم ببرم و اینکه من امریه ی قرارگاه خاتم هستم شما مطمئنید ما رو نگه نمیدارن؟! ازت متشکرم
    مدارک مربوط به دوره تکمیلی که باید همراتون باشه حتما. والا دوره ما که همین 1/2 بود همون روز اول همه رو فرستادن من خودم یه کی از هم دانشگاهیهامو دیدم تکمیلی داشت و همون روز برگشت بقیه هم به همین صورت. حقیقتش پادگان هم جا برای کسایی که دوره تکمیلی دارن نداره و یعنی ظرفیت شو نداره. مثلا اعزامی های فوق دیپلم از قزوین به این پادگان تماما کسایی بودن که تکمیلی داشتن و همون روز هم برگشتن و اگه تکمیلی نداشتن پادگان اصلا قبولشون نمیکرد.

5. این کاربر از ami2new بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

سلام.
    دوست عزیز شما امریه کدام بخش از قرار گاه خاتم شدید ؟ چه شهری هست ؟
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان. من پذیرش سپاه فجر شیراز برای ۴/۱ گرفته بودم (لیسانس كامپيوتر هستم) و برگه تکمیلی هم داشتم اما نامه اعزامم که اومده زده نیرو انتظامی جهرم.
    من رفتم برای تمدید ۶/۱ به پلیس +۱۰ گفت یک هفته دیگه جوابش میاد می خواستم ببینم آیا با تمدید من موافقت می کنن؟
    آیا اگه تو سپاه فجر آشنا داشته باشی میشه کاری کرد که بیوفتم اونجا؟
    آيا اگه برم آموزشي جهرم ميشه بعدش بيوفتم نیرو انتظامی شيراز؟ و اگه آشنايي داشته باشي ميشود كاري كرد كه بيوفتم نیرو انتظامی شيراز؟
    لطفا راهنمايي كنيد
    سلام / جواب درخواست شما 24 ساعت بعد میاد حداکثرش یک هفته است یعنی از 24 ساعت تا یک هفته بعد جواب میاد من همه ی درخواستهام 24 ساعته اومدن. کارمندای +10 حداکثرو میگن که شما هر روز نری اونجا، شما نهایتا 2 روز بعد از درخواست برو +10 اگه نگاه نکرد وگفت نیومده برو یه +10 دیگه/
    با آشنا همه کار میشه کرد ولی خوب باید دید چقدر برش داره و توانایی انجام خواسته شمارا داره یانه برای عوض کردن کد فقط وفقط از طریق نظام وظیفه تهران میشه اینکارو کرد پس آشناتون باید اونجا برش داشته باشه و از طریق سپاه هم رابط نیروانسانی سپاه با نظام وظیفه تهران میتونه اینکارو بکنه(قسمت پذیرش سپاه یه کارمند داره که هر چند وقت یکبار میره نظام وظیفه تهران پذیرشها رو درست میکنه) ولی باید آشنای شما در حد سردار برش داشته باشه که کارتون راه بیوفته/
    برای نیرو انتظامی هم اگه تک پسر ، متاهل، پدر نظامی باشید احتمال خیلی زیاد میوفتید شهر خودتون اگرم افتادید یه شهر دیگه بعد از 6 ماه خدمت میتونید از طریق طرح آمایش جاتونو با یه سرباز هم درجه تو شهر خودتون عوض کنید/ و سوال آخر
    این کلمه ی آشنا اینجا خیلی نامفهوم و بی معنیه و همه چیز به این بستگی داره که اون آشنا تو اون ارگان چیکاره باشه؟ چقدر برش داشته باشه؟ تواناییش برای انجام خواسته شما چقدر باشه؟ ولی در کل شما میتونید با آشنا برید شهر خودتون خدمت کنید.

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

مدارک مربوط به دوره تکمیلی که باید همراتون باشه حتما. والا دوره ما که همین 1/2 بود همون روز اول همه رو فرستادن من خودم یه کی از هم دانشگاهیهامو دیدم تکمیلی داشت و همون روز برگشت بقیه هم به همین صورت. حقیقتش پادگان هم جا برای کسایی که دوره تکمیلی دارن نداره و یعنی ظرفیت شو نداره. مثلا اعزامی های فوق دیپلم از قزوین به این پادگان تماما کسایی بودن که تکمیلی داشتن و همون روز هم برگشتن و اگه تکمیلی نداشتن پادگان اصلا قبولشون نمیکرد.
    ممنون از پاسختون / حالا میرم ببینم چی میشه فقط اگه من برم شهید مدرس و نظام وظیفه شهرمون نرم غیبت نمیخورم؟

9. این کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام.
    دوست عزیز شما امریه کدام بخش از قرار گاه خاتم شدید ؟ چه شهری هست ؟
    ممنون.
    سلام من امریه ی یکی از شرکت های زیر نظر قرارگاه شدم و شهرش هم تهران هست.

11. این کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Qatar

پيش فرض

ممنون از پاسختون / حالا میرم ببینم چی میشه فقط اگه من برم شهید مدرس و نظام وظیفه شهرمون نرم غیبت نمیخورم؟
    بینید توی برگه سفید چی زده اگه میدون سپاه شهرتون زده برید همونجا و اگه پادگان رو زده برید پادگان. تا اونجا هم که من میدونم فقط تهرانی ها و کرجی رو میرنه مراجعه به پادگان بقیه شهر ها هم از میدون سپاه شهرشون فرستاده بودن.
    آها دو نکته دیگه این دوره 1.4 دوره هییت علمی ها و اساتید هستش و مطمنن چون شما تکمیلی داشتی اینجا افتادی وگرنه بدون تکمیلی توی این تاریخ اینجا نیموفتادی پس همون میفرستن بری و اینکه تا اونایی که تکمیلی داشتن رو نفرستادن مارو از نظر گردان و گروهان سامان دهی نکردن( روز دوم) ولی خوب کار از محکم کاری عیب نمیکنه

13. این کاربر از ami2new بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من بابام بازنشسته ارتشه
    درسمم همین برج تموم شده(کاردانی)
    برای گرفتن پذیرش توی پادگان یا محل مورد نظرم بعد از پر کردن دفترچه یا پست کردنش یا اصلا کی باید به جای مورد نظرم مراجعه کنم؟
    کسی میتونه راهنماییم کنه چون خودم زیاد چیزی نمیدونم
    سلام/ روشهای پذیرش گرفتن و دفترچه پست کردن بستگی داره به اون جایی که میخوایید پذیرش بگیرید معمولا کلمه ی پذیرش را برای سپاه به کار میبرن / اول از همه تمام مدارک لازم دفترچه را آماده کنید (گواهی فارغ التحصیلی دانشگاه ، برگ واکسیناسیون ، برگ مشخصات و ...)
    اگه میخواهید پذیرش سپاه شهرتون بشید اول باید بریدقسمت نیرو انسانی اونجا بپرسید کی پذیرش میکنن و آیا شما را پذیرش میکنن یا نه!بعد وقتی شما تاریخو فهمیدین باید دفترچه را زمانی ثبت کنید که تایخ اعزامتون با تاریخ پذیرش اون ارگان یکی بشه. وقتی دفترچه را ثبت کردید. دو روز بعد از خود +10 برگ آماده به خدمت (تاریخ اعزام به خدمت را نوشته) را بگیرید بهش میگن برگه سبز که تاریخ اعزامتون با توجه به مدرک کاردانی اول یکی از ماه های زوج میشود/حالا شما با بقیه ی مدارکتون و این برگه به سپاه میروید ودرخواست پذیرش میکنید.

15. این کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

بینید توی برگه سفید چی زده اگه میدون سپاه شهرتون زده برید همونجا و اگه پادگان رو زده برید پادگان. تا اونجا هم که من میدونم فقط تهرانی ها و کرجی رو میرنه مراجعه به پادگان بقیه شهر ها هم از میدون سپاه شهرشون فرستاده بودن.
    آها دو نکته دیگه این دوره 1.4 دوره هییت علمی ها و اساتید هستش و مطمنن چون شما تکمیلی داشتی اینجا افتادی وگرنه بدون تکمیلی توی این تاریخ اینجا نیموفتادی پس همون میفرستن بری و اینکه تا اونایی که تکمیلی داشتن رو نفرستادن مارو از نظر گردان و گروهان سامان دهی نکردن( روز دوم) ولی خوب کار از محکم کاری عیب نمیکنه
    تو برگه سفید آدرس نظام وظیفه شهرمون را نوشته ولی از خود قرارگاه تماس گرفتن گفتن باید 1/4 ساعت6 صبح شهید مدرس کرج باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •