بالاخره مشکل خرید گلد هم حل کریدم بزودی آموزشی درست میکینم میزارم توی 5 دقیقه میتونید گلد بخرید لووول![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
بالاخره مشکل خرید گلد هم حل کریدم بزودی آموزشی درست میکینم میزارم توی 5 دقیقه میتونید گلد بخرید لووول![]()
آها راستی یادم رفته بود the west که 12 تا ورلد داره چطوری تو ورلد 13 هستی؟نوشته شده توسط reza_kinglord
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــ
بلاخره شهرمو بنا کردم
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
دیگه حال ویرایش نداشتم
راستی چطوری لول ساختمونارو ببریم بالا؟
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------
دیگه حال ویرایش نداشتم
راستی چطوری لول ساختمونارو ببریم بالا؟
14 تا ورلد داره دوست من نه 12 تا.. 12 تا عددی بعدشم اریزونا و بریسکو .. من 12 فعال ترم..
برای ارتقا برو تو Town hall بعد هر کدوم رو که می خوای ارتقا بدی روش کلیک کن بعد ساعت کار و برداشت پول رو مشخص کن بعدش کلیک کن تا ارتقا بدی .. البته یدفه ارتقا نمیده باید انقدر کار کنی تا اون امتیاز کار پر بشه. برای هر ساعت کار باید 240 دلار پول داشته باشی و 24 تا انرژی
ضمنا بهتره که کاراکتر کارگر باشه و اسکیلاش برا construction باشه ضمنا هر چه قدر زیاد اسکیل در اون داشته باشه سریعتر می تونه بسازه ...
راستی این لول ها (منظورم لول شخصه ) چطوری زیاد میشه؟
هر کاری مقداری تجربه بهت می ده مثلا بعضی کارها 10 تا تو یه ساعت و بعضی ها 5 تا توی یک ساعت البته الان که لولت کمه بعدا کارهای با تجربه بالا هم باز می شه مثلا 200 تجربه تو 1 ساعت.. منظور از تجربه همون experience هست که عکس یه ستاره زرد کنارشه..
تو هر لول باید یه مقدار خاص تجربه بدست بیاری تا بری لول بالاتر همون زرده که پایینه انرزی هست وقتی اون پر شد لولت یکی اضاف می شه..
مقدار تجربه ای که برا هر لول نیاز داری را هم می تونی اینجا ببینی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید اینقدر سوال پیچ می کنم
این اواتارو چطوری عوض می کنن؟
نمی تونی عوضش کنی .. وقتی رسیدی به لول 10 می تونی یه کلاس رو انتخاب کنی که هر کدومش یه شکلی داره.. سرباز . کارگر . ....
اقا با یکی کل کل پیدا کردم.خدا بهم رحم کنه.قضیه از این قراره که من اومدم با این یارو دوئل کردم.بردم و bounty رو هم گرفتم.عجب bounty هم گرفتم.خلاصه داشتم برمی گشتم شهرمون که بریزم بانک یارو دوئل کردم.خوشبختانه با راهنمایی های سعید خوب ری اسکیل کردم.و بازم بردم.یارو پیغام داد گفت دوئل خوبی کردی.برات جایزه گذاشتم.گفتم وقتی دارم از جایزه تو استفاده می کنم بهش فکر می کنم.اینم عکس دوئل ها:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)