من مودم TP-LINK رو به شما پيشنهاد ميكنم.
شاد باشيد
من مودم TP-LINK رو به شما پيشنهاد ميكنم.
شاد باشيد
شما از كجا سرويس داريد؟
در ضمن نوع و مدل مودمتون رو بيان كنيد.
از صفحه Status مودمتون هم يه اسكرين شات تهيه كنيد و قرار بديد.
شاد باشيد![]()
از كدوم شركت سرويس داري؟
در ضمن يه بار به صورت Bridge مودمتون رو كانفيگ كنيد و بعد از اون اقدام به ساخت كانكشن درون ويندوز كنيد.
اطلاعات اكانتتون رو وارد كرده و كانكت شويد.
اگر تونستيد كانكت بشيد پس يوزر و پستون مشكلي نداره.
شما يه بار مودمتون رو رست سخت افزاري كنيد.
بعد اقدام به تنظيم كردن اون كنيد.
شاد باشيد![]()
نظر بقیه ی دوستان چیست؟این طوری که من فهمیدم isp اسیاتک با مودم های D-Link سازگارتره،به نظر شما مودم D-Link DSL-2750U NEW را تهیه کنم بهتر نیست؟چون هرکی هم تا حالا داشته راضی بوده یا پیشنهاد می کنید مودم Tp-link را بگیرم؟
کمتر کسی رو پیدا میکنین که از لحاظ سخت افزاری و فنی بتونه شما رو راهنمایی کنه،بیشتر افراد بر اساس تجربه ای که در استفاده از دستگاههای مختلف داشتن اقدام به راهنمایی میکنن و من هم بر اساس همین تجربه میتونم به شما پیشنهاد تی پی لینک رو بدم،من هم دی لینک داشتم و هم تی پی،و تی پی از هر لحاظ کمتر من رو اذیت کرد.
تو کدوم قسمت هستش این منو دقیقا؟
Tp-link اصلا توصیه نمیشه با خیلی از isp ها هم سازگار نیست از جمله آسیاتکـ!
دوستان خوشحال میشم پیج ما را هم لایک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم 4پورت Netis با آنتن 5دسی بل فقط67تومن
Last edited by ahriman323; 02-01-2014 at 14:17.
پس شما توصیه می کنید که من مودم از برند D-Link تهیه کنم؟به نظر شما کدام مدل را انتخاب کنم؟همین مدل 2750U NEW چیز خوبیه؟مودمی که می خواهم دوست دارم قطعی نداشته باشه و وایرلس خوبی هم داشته باشه.
2750 هم مودم خوبی بهتر هم بخواید برند سیسکو
قطعی زیاد مرتبط با مودم نیست
من خودم اسیاتک دارم با tp-link کاملا سازگاره ، فک نمیکنم اصلا همچین چیزی باشه که مودمی با شرکتی سازگار نباشه!
عمده تفاوت موم ها اینه ک مثلا فلان مودم تا 25mbps سرعت ساپورت میکنه یکی دیگه تا 50mbps ! که تو ایران خیلی فکر اینا نمیخواد باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)