تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1615 از 3745 اولاول ... 615111515151565160516111612161316141615161616171618161916251665171521152615 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,141 به 16,150 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام من حالا آنلاین هستم و آسیاتک خطم را تخلیه کرد حالا اگر اگر اینترنت را قطع کنم دیگه وصل نمیشه هنوز 1 گیگ دیگه دارم این پیغام و میده. لطفا سریع جواب بدهید. چون میخوام آفلاین شوم.
    پيغام سيستم: شما مجاز به استفاده از خدمات QuickTask نميباشد! لطفا با نمايندگي خود تماس حاصل فرماييد.
    تاز مانی که چراغ adsl روشن بشه خط شما هنوز برداشته نشده و این پیغام هم یعنی پسورد یا یوزر شما رو حذف کردن که نمیتونید واردپنل بشی و قطعم کنید مسلما نمیتونید وصل بشید.

2. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

آقا برای ما رو بعد از 3 روز از طریق سایت جمع کردن الان هم زده جمع اوری ، زنگ هم زدم گفتن ما از سمت شما دیگه پورت نداریم جمع آوری شده ولی الان چراغ Status مودم هنوز ثابته !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

اونا نامه درخواست جمع آوری رو میزنن و مخابرات تون هم یعنی مرکزتون تایید رو بهشون میده.حالا آخر وقت جمعش میکنن یا هر وقت سرشون خلوت شد
    پس الان آسیاتک نامه مخابرات که بهشون جواب درخواست تخلیه رو داد دارن برای منم همین اتفاق افتاد اونا میگفتن جواب نامه تخلیه که انجام شده دستمونه مسئول مرکزمون میگفت که باید نامه دستمون بیاد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

آقا برای ما رو بعد از 3 روز از طریق سایت جمع کردن الان هم زده جمع اوری ، زنگ هم زدم گفتن ما از سمت شما دیگه پورت نداریم جمع آوری شده ولی الان چراغ Status مودم هنوز ثابته !
    شما فقط ببین چراغ DSL روشنه یا نه ؟ اگه نبود تخلیه کردن

داره خودمونی میشه yasidevil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

منم درخواست تخلیه دادم ولی نمی تونم بفهمم الان تخلیه شدم یا نه! سرویسی هم الان روی خطم فعال نیست. به جز زنگ زدن از کجا میشه چک کرد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

منم درخواست تخلیه دادم ولی نمی تونم بفهمم الان تخلیه شدم یا نه! سرویسی هم الان روی خطم فعال نیست. به جز زنگ زدن از کجا میشه چک کرد؟
    چراغ dsl داری/؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به ساعات Start و End توجه کنید!

این خانم قاسم علی پرو پرو برگشته میگه نه فقط شما مشکل دارید کسی دیگه ای مشکل نداره! کسی به ما زنگ نزده!

کسانی که مشکل کاهش حجم به دلیل عدم ریست مودم قبل از ساعت 8 صبح را دارند با این شماره 82144551-021 خانم قاسم علی تماس بگیرید!

9. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من مودم وایرلس دارم که یه چراغ داره که وصل بودن اینترنت رو نشون میده که اون خاموشه!
    یه چراغ هم داره که اول چشمک میزنه بعد ثابت میشه که اون روشنه !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

این خانم قاسمعلی خیلی پرو هست شکایت من افتاد دست این این شاکی بود که چرا شکایت کردین میگفت حتما باید رضایت نامه رو فکس کنید منم گفتم فقط ایمیل اینم بعد از چند روز دوباره زنگ زد که همون ایمیل رو بفرستید.
    ایمیل این خانم
    آسیاتک@قاسمعلی
    هست

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این خانم قاسمعلی خیلی پرو هست شکایت من افتاد دست این این شاکی بود که چرا شکایت کردین میگفت حتما باید رضایت نامه رو فکس کنید منم گفتم فقط ایمیل اینم بعد از چند روز دوباره زنگ زد که همون ایمیل رو بفرستید.
    ایمیل این خانم
    آسیاتک@قاسمعلی
    هست
    اره خیلی پررو هست. باید حضوری رسید خدمتش ترتیبشو داد!

به من ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را داد
    اره الان برای شکایت قبلی زنگ زد که رضایت نامه را برام فکس یا ایمیل کنم و ایمیل هم بهم داد منم گفتم حتما برات ایمیل می کنم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •