تاز مانی که چراغ adsl روشن بشه خط شما هنوز برداشته نشده و این پیغام هم یعنی پسورد یا یوزر شما رو حذف کردن که نمیتونید واردپنل بشی و قطعم کنید مسلما نمیتونید وصل بشید.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
تاز مانی که چراغ adsl روشن بشه خط شما هنوز برداشته نشده و این پیغام هم یعنی پسورد یا یوزر شما رو حذف کردن که نمیتونید واردپنل بشی و قطعم کنید مسلما نمیتونید وصل بشید.
آقا برای ما رو بعد از 3 روز از طریق سایت جمع کردن الان هم زده جمع اوری ، زنگ هم زدم گفتن ما از سمت شما دیگه پورت نداریم جمع آوری شده ولی الان چراغ Status مودم هنوز ثابته !
اونا نامه درخواست جمع آوری رو میزنن و مخابرات تون هم یعنی مرکزتون تایید رو بهشون میده.حالا آخر وقت جمعش میکنن یا هر وقت سرشون خلوت شد
پس الان آسیاتک نامه مخابرات که بهشون جواب درخواست تخلیه رو داد دارن برای منم همین اتفاق افتاد اونا میگفتن جواب نامه تخلیه که انجام شده دستمونه مسئول مرکزمون میگفت که باید نامه دستمون بیاد
شما فقط ببین چراغ DSL روشنه یا نه ؟ اگه نبود تخلیه کردن
منم درخواست تخلیه دادم ولی نمی تونم بفهمم الان تخلیه شدم یا نه! سرویسی هم الان روی خطم فعال نیست. به جز زنگ زدن از کجا میشه چک کرد؟
چراغ dsl داری/؟
به ساعات Start و End توجه کنید!
این خانم قاسم علی پرو پرو برگشته میگه نه فقط شما مشکل دارید کسی دیگه ای مشکل نداره! کسی به ما زنگ نزده!
کسانی که مشکل کاهش حجم به دلیل عدم ریست مودم قبل از ساعت 8 صبح را دارند با این شماره 82144551-021 خانم قاسم علی تماس بگیرید!
من مودم وایرلس دارم که یه چراغ داره که وصل بودن اینترنت رو نشون میده که اون خاموشه!
یه چراغ هم داره که اول چشمک میزنه بعد ثابت میشه که اون روشنه !
این خانم قاسمعلی خیلی پرو هست شکایت من افتاد دست این این شاکی بود که چرا شکایت کردین میگفت حتما باید رضایت نامه رو فکس کنید منم گفتم فقط ایمیل اینم بعد از چند روز دوباره زنگ زد که همون ایمیل رو بفرستید.
ایمیل این خانم
آسیاتک@قاسمعلی
هست
اره خیلی پررو هست. باید حضوری رسید خدمتش ترتیبشو داد!
به من ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را داد
اره الان برای شکایت قبلی زنگ زد که رضایت نامه را برام فکس یا ایمیل کنم و ایمیل هم بهم داد منم گفتم حتما برات ایمیل می کنم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)