تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1615 از 2376 اولاول ... 61511151515156516051611161216131614161516161617161816191625166517152115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,141 به 16,150 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

استقلالى ها پاداش مى گيرند

پس از مشخص شدن مبلغ قرارداد اسپانسر دوم استقلال مسؤولان اين باشگاه تصميم گرفتند پرداختى بازيكنان را به بعد از پاسى شدن چك اين اسپانسر موكول نكنند و هر چه سريع تر پاداش و پيش قسط دوم بازيكنان را پرداخت كنند به همين خاطر در اولين فرصت و طبق برنامه اين اقدام صورت مى گيرد و بازيكنان استقلال مزد پيروزى مقابل برق را دريافت خواهند كرد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

فضلی:
    من به استقلال گل می زنم

فریدون فضلی مهاجم تیم صباباتری قم اعلام کرد من به استقلال گل می زنم و مطمئن باشید استقلال نمی تواند ما را ببرد.

فضلی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: درست است بازی حساس و مهمی است، اما چون استقلال در صدر جدول قرار دارد استرس آنها بیشتر است هر چند ما به فكر صدرنشینی هستیم.

وی ادامه داد: سعی می كنیم در تهران مثل بازی رفت استقلال را غافلگیر كنیم. روند رو به رشد صبا از آن بازی بهتر شده است. استقلال هم بعد از آن اوج گرفت. ‌من همیشه مقابل استقلال و پرسپولیس یا بازیهای حساس گل زده ام. در این بازی هم به استقلال گل می زنم.

فضلی اظهارداشت: زدن ضربه پنالتی خیلی سخت است، اما فیروز كریمی نسبت به من دید خوبی دارد. اگر در این دیدار داور پنالتی بگیرد سعی می كنم خودم به گل تبدیل كنم. ما برای استقلال حریف دست و پا بسته ای نیستیم و برد مقابل استقلال می تواند ما را به بالا رفتن در جدول امیدوار كند. من به دنبال آقای گلی نیستم.
    هرکی میا یه حرفی میزنه برقی ها که میگفتند استقلال رو میبریم وفلان میکنیم..........

شیث از اونور گفته پای چپ...

حالا این که عددی نیست میکه من گل میزنم...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

ما باید عادل رو حمایت کنیم تا اینا .....بشن.

متسفانه دیشب خیلی اعصابم به هم ریخت.

معلوم هم بود دیگه مخارات عمدی بود...

عادل هم گفت....

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

جهت مطلع كردن سازمان ليگ
    باشگاه صبا به دنبال مدرك براي محروميت جانواريو است

خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه صباي قم براي اثبات محروميت هافبك برزيلي استقلال تهران به دنبال مدرك هستند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان باشگاه صباي قم براي اثبات محروميت جانواريو و اينكه اين بازيكن به دليل سه اخطاره بودن نمي تواند در هفته بيست و سوم ليگ برتر استقلال را همراهي كند به دنبال تهيه فيلم مسابقه استقلال با راه آهن است.
    صادق ورمزيار مربي صبا در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: جانواريو در سه ديدار استقلال برابر راه آهن ،پيكان و برق شيراز كارت زرد دريافت كرده است. ما دنبال تهيه فيلم مسابقه استقلال و راه آهن هستيم تا اين موضوع را به اطلاع مسئولان سازمان ليگ برسانيم زيرا محروميت آرش برهاني و جان ورايو به سود تيم ما در ديدار روز جمعه خواهدبود.
    انتهاي پيام/ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

در گفتگو با فارس
    رضايي: براي قهرمان شدن بايد استقلال را شكست دهيم

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال صباي قم گفت: براي ماندن در كورس قهرماني بايد 3 امتياز بازي مقابل استقلال را كسب كنيم.

غلامرضا رضايي مهاجم تيم فوتبال صباي قم در گفتگو با خبرگزاري فارس، تصريح كرد: استقلال را در دور رفت شكست داديم و 3 گل به آنها زديم. درست است كه اين تيم هماهنگ تر شده است اما در تيم ما حس قهرمان شدن وجود دارد. امتياز ها به هم نزديك است و بايد حتما 3 امتياز را كسب كنيم تا در كورس باقي بمانيم.
    وي درباره حاشيه هاي اين بازي گفت: اين حاشيه ها به بازيكنان تيم صبا ربطي ندارد. ما براي اينكه نتيجه هفته قبل را جبران كنيم دنبال سه امتياز هستيم. دنبال كري خواندن هم نيستم چون كري يعني ادعا كردن و من از اين كار خوشم نمي آيد.
    رضايي در مورد وظايفي كه در تيم صبا دارد اظهار داشت: آنهايي كه از من انتقاد كرده اند كه چرا مقابل ذوب اهن نتوانسته ام گلزني كنم بايد بدانند در اين بازي يك موقعيت گل هم نداشتم.
    وي افزود: من وظيفه فضا سازي داشتم و براي بقيه اين موقعيت را فراهم كردم اما از اين فرصت ها نتوانستيم استفاده كنيم.
    بازيكن ملي پوش صبا درباره اعتقاد فيروز كريمي مبني بر ضعف ملي پوشان صبا مقابل ذوب آهن عنوان كرد: در آن بازي سرحال بودم و مشكلي نداشتم. منظور آقا فيروز، محمد نوري بود كه كمي خسته بود. نسبت به بازي هاي گذشته سرحال تر بودم. خستگي اردوي تيم ملي را داشتم اما آمادگي بازي را داشتم. بازيكنان ملي پوش ذوب آهن خسته تر از ما بودند و دوندگي كمي هم در بازي داشتند.
    رضايي عنوان كرد: بازيكنان در اين ماجرا تقصيري ندارند. وقتي به تيم ملي دعوت مي شوند بايد در اردو حضور پيدا كنند. از طرف ديگر به باشگاه هم متعهد هستند. ما هم اميدوار هستيم كه با يك برنامه ريزي خوب اين موضوع را حل كنند. اين مشكل مختص زمان حال نيست و تا جايي كه من ياد دارم هميشه اين مشكل بين تيم ملي و باشگاه ها بوده است.
    وي افزود: دايي چون خودش بازيكن حرفه اي بوده اين شرايط را درك مي كند و حتي حق را به باشگاه ها مي دهد اما او هم براي آماده سازي تيم ملي بايد اين اردوهايي برگزار كند.
    اين مهاجم در مورد امتيازهايي كه صبا از دست داده و امكان دارد از كورس قهرماني عقب بيفتد گفت: ما نبايد به راحتي اين امتيازها را از دست بدهيم. وقتي در يك روز چند مهره سرحال نباشند اين مشكل به وجود مي آيد.
    انتهاي پيام/ا

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

منم فکر کنم جانواریو سه اخطاره باشه آخه قبل از بازی با برق لابه لای همین خبرها یه خبری بود که قراره از جانواریو بخاطر اینکه از اول فصل تا الان فقط دو کارت زرد گرفته تقدیر بشه ( با توجه به پستی که داره ) ... خوب تو بازی با برق هم یه کارت گرفت و شد سه کارته...

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahriar_sh_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

به امید برد استقلال در روز جمعه و صدر نشین شدن و در نهایت قهرمانی .

پروفشنال AntAreS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

پاسخ سازمان لیگ به باشگاه صبا
    جانواریو 3 اخطاره نیست: برخلاف ادعای باشگاه صبای قم، هافبك برزیلی تیم فوتبال استقلال تهران 3 اخطاره نیست.

بمسئولان باشگاه صبای قم مدعی شده اند كه فابیو جانواریو در سه بازی مقابل تیم های راه آهن، پیكان و برق شیراز كارت زرد دریافت كرده، اما سازمان لیگ اعلام كرد كه با بررسی گزارش داوران بازی، نمایندگان فدراسیون و دیدن فیلم بازی مقابل راه آهن مشخص شد بازیكن برزیلی استقلال فقط مقابل تیم های پیكان و برق شیراز كارت زرد گرفته است.
    بدین ترتیب جانواریو جمعه هفته جاری می تواند آبی پوشان را مقابل صبا همراهی كند.

پروفشنال AntAreS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

برای لیگ قهرمانان برنامه ویژه داریم
    مرفاوی: بازیکنان استقلال برای قهرمانی باید بیشتر تلاش کنند

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: برای حفظ صدرنشینی و قهرمانی در لیگ برتر بازیکنان استقلال باید بیشتر تلاش کنند.

صمد مرفاوی روز دوشنبه در گفتگو با خبرگزاری ایسکانیوز، اظهار داشت: هر چند که تیم ما در بازی های اخیر خود روند خوب و روبه رشدی را پی گرفته و با تلاش و هماهنگی بازیکنان حالبا به صدر جدول رسده است ولی هنوز نمی توان نسبت به قهرمانی با قاطعیت صحبت کرد.
    وی با اشاره به دلایل موفقیت هایشان گفت: تیم های بزرگ مانند استقلال و پرسپولیس همیشه مشکلات خاص خود را دارند اما تیم ما با همدلی و اتحاد توانسته بر تمامی مشکلات فائق شود و نتایج خوبی بگیرد.
    مربی تیم استقلال تصرح کرد: در بازی با برق با وجودی که می دانستیم بازی سختی پیش رو داریم با یک تغییر تاکتیک به موقع در نیمه دوم در فاصله 10 دقیقه پیروزی خود را مسجل کردیم.
    وی اضافه کرد: با ارائه یک بازی سرعتی و استفاده از فضاهای خالی حریف به امتیاز حساس در شیراز رسیدیم و برای حفظ این نتیجه ارزشمند یک بازی منطقی روبه عقب را در دستور کار تیم قرار دادیم.
    مرفاوی ادامه داد: بازی با برق هم مانند سایر دیدار های دیگر برای ما تمام شده و حالا به فکر بازی با صبا باتری هستیم تا بتوانیم با شناختی که از این تیم به بازیکنان می دهیم در آزادی امتیاز بگیریم.
    وی تاکید کرد: باید بگویم که هنوز تیم ما در صدر جدول هیچ حاشیه امنیتی ندارد و به همین خاطر باید صبا را ببریم تا اینکه موقعیتمان در صدر جدول به خطر نیفتد.
    مربی تیم استقلال تهران در خصوص صبا باطری خاطرنشان ساخت: تیم پرمهره و خوبی است که چندین بازیکن ملی پوش در ترکیب خود دارد و می تواند با شناخت کریمی و ورمرزیار از بازیکنان استقلال برای ما دردسر ساز شود.
    مرفاوی در خصوص غیبت برهانی به دلیل 3 اخطاره بودن ، گفت: روی آرش در هر بازی حساب خاصی برای گلزنی بازی کرده ایم ولیکن مطمئنم که سطح تمام بازیکنان نیمکت نشین و اصلی ما یکی است و هر بازیکنی که بجای وی در ترکیب قرار بگیرد می تواند جواب اعتماد قلعه نویی را بدهد.
    وی با اشاره به حضورشان در لیگ قهرمانان آسیا عنوان کرد: بازی های آسیایی به نسبت از لیگ سخت است و شرایط خاص خود را دارد باید با آنالیز حریفان خود با شناخت به مصاف انها برویم تا بتوانیم در آسیا هم مانند لیک پر قدرت ظاهر شویم.
    مرفاوی اظهار داشت: در این فصل با فراهم شدن تمامی عوامل برای موفقیت استقلال می توانیم هم در لیگ برتر و هم در آسیا به عنوان یک مدعی جدی قهرمانی باشیم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

ممنون سینا جان بابت اخبار....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •