تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1615 از 1667 اولاول ... 615111515151565160516111612161316141615161616171618161916251665 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,141 به 16,150 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

البته من مس افکت ۳ رو هم روی سیستم نصب دارم
    این صفحه config بازی هست شما آیکون اصلی بازیرو پیدا و اجراش کن ببین اصلا توی بازی میره؟؟
    سلام دوستان من بازی BlackMirrorIII رو گرفتم و نصب کردم آما وقتی می خوام وارد بازی بشم این کادر رویه صحفه مانیتورم هی پایین بالا میشه ببینیداین مشکل چی میتونه باشه گرافیکم کامپیوترم 1 گیگ هستوقتی رویه آیکن بازی کیلک می کنم تا برم داخل بازی صحفه به این صورت در میادیعنی به هیچ وجه من امکان تنظیم رزولوشن بازی رو ندارماتفاقا الان بازی رو رو لبتابم که گرافیکش 256 هست ریختم و قشنگ بالا اومد ممنون میشم راهنماییم کنید که چطوری وقتی وارد بازی نمیتونم بشم رزولوشن رو تغییر بدم (((لانچر هم نداره که بتونم از اونجا تغییر بدم )))
    از من میشنوی امکارن نداره توی بازی تنظیمات گرافیک ورزولوشن رو نداشته باشی!مگه اینکه فایل luncher یا configration خارج از بازی باشه...یه چیزی توی مایه های mass effect 3...اگه اینجور فایلی هم نبود بگرد توی پوشه_ی اصلی بازی یه فایل فرمت notepad یا توی پوشه اصلی بازی یا توی پوشه سیو بازی توی my document هست از اونجا هم اگه با wordpad بازی کنی میتونی رزولوشن بازی رو تنظیم کنی....

2. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه COco's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان عزیز

با بازی l.a. noir مشکل دارم..بازی صحنه آهسته است

تنظیمات مختلفی هم امتحان کردم اما جواب نداد..

core2 6750 2.66gh
    4g ram
    ati 6670

مشکل از cpu هست؟
    ممنونم...

داره خودمونی میشه soltan_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

این صفحه config بازی هست شما آیکون اصلی بازیرو پیدا و اجراش کن ببین اصلا توی بازی میره؟؟

هر آیکونی رو که روش کلیک کنم این پنجره باز میشه، اگه گزینهٔ پلی رو کلیک کنم باز هم میره تو کانفیگ

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

دوستان عزیزبا بازی l.a. noir مشکل دارم..بازی صحنه آهسته استتنظیمات مختلفی هم امتحان کردم اما جواب نداد..core2 6750 2.66gh4g ramati 6670مشکل از cpu هست؟ممنونم...
    یه راه حل که ممکنه کارت رو راه بندازه:
    * قبل از اجاری بازی اینترنت رو قطع کنید تا از قسمت Synchronize رد بشه.بعدش میتونید وصل شید به اینترنت
    * جهت رفع مشکل گرافیکی به تنظیبمات گرافیکی رفته در قسمت Command line این عبارت روبزارید:

-str -npd

ولی اگه بازم توی بازی با تغییر تنظیمات گرافیک هم یا در فریم تفاوتی ایجاد نمیشه یا اینکه تغییرات خیلی نا محسوسه بله ممکنه مشکل از ضعف cpu باشه چون cpu شما یه دو هسته ای خیلی قدیمی هست و کارایی خیلی بالایی نداره!!
    البته 6670 هم گرافیک آنچنان قوی نیست ولی حداقل در تنظیمات متوسط باید به شما یه فریم قابل قبول بده....
    هر آیکونی رو که روش کلیک کنم این پنجره باز میشه، اگه گزینهٔ پلی رو کلیک کنم باز هم میره تو کانفیگ
    بعید میدونم چون اگه بازی با نسخه_ی سوم مشکل داشت احتمالا همون اول نصب ایراد میگرفت ولی با توجه به اینکه شما توی اجرای نسخه سوم مشکلی نداشتی نباید سیستمت مشکل خاصی داشته باشه برای همین دو تا راه حل برات پیشنهاد میکنم:1-نسخه_ی سوم رو پاک کن ولی قبلش حتما از پوشه_ی bioware توی my document یه کپی بگیر که سیوهات از دست نره بعد دوباره نسخه اول رو نصب کن ممکنه به علت نصب بودن نسخه سوم این نسخه توی ریجستری ویندوز دچار مشکل شده باشه!!2-اگه جواب نداد درایور گرافیکت چون برای بازیهایی کنونی طراحی شده ممکنه با اجرای بازیهایی قدیم مشکل داشته باشه به خاطر همین بگرد یه درایور برای زمان نسخه اول رو پیدا رو روش نصب کن...اگه بازم جواب نداد ایندفعه شک به اینه که بازی خراب باشه!!!

6. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mamali1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران پونک

پيش فرض

این صفحه config بازی هست شما آیکون اصلی بازیرو پیدا و اجراش کن ببین اصلا توی بازی میره؟؟از من میشنوی امکارن نداره توی بازی تنظیمات گرافیک ورزولوشن رو نداشته باشی!مگه اینکه فایل luncher یا configration خارج از بازی باشه...یه چیزی توی مایه های mass effect 3...اگه اینجور فایلی هم نبود بگرد توی پوشه_ی اصلی بازی یه فایل فرمت notepad یا توی پوشه اصلی بازی یا توی پوشه سیو بازی توی my document هست از اونجا هم اگه با wordpad بازی کنی میتونی رزولوشن بازی رو تنظیم کنی....
    جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا کارت معرکس جدی می گم من به خیلیا مشکلمو گفتم ولی هیچ کس مغز متفکر شما رو نداشت که ممکنه فایل config در قسمت مای داکیومنت و در قسمت سیو بازی باشه واقعا آفرین خیلی کارت درسته
    داداش من این فایل رو پیدا کردم عکسشو ببین

و به گفته شما با ورد پد بازش کردم
    عکسشو ببین

حالا نمی دونم چیشو باید تغییر بدم که رزولوشن درست شه ممنون میشم راهنماییم کنی
    واقعا ممنون

8. این کاربر از mamali1365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا کارت معرکس جدی می گم من به خیلیا مشکلمو گفتم ولی هیچ کس مغز متفکر شما رو نداشت که ممکنه فایل config در قسمت مای داکیومنت و در قسمت سیو بازی باشه واقعا آفرین خیلی کارت درسته داداش من این فایل رو پیدا کردم عکسشو ببین و به گفته شما با ورد پد بازش کردم عکسشو ببین حالا نمی دونم چیشو باید تغییر بدم که رزولوشن درست شه ممنون میشم راهنماییم کنی واقعا ممنون
    خواهش میکنم عزیز شما لطف داری....برای تنظیم رزولوشن شما همون بالای صفحه عدد جولی گزینه width مربوط به رزولوشن افقی تصویر هست که با توجه به اخطار شما باید به 1366 تغییر پیدا کنه hight که مربوط به رزولشن عموی هست باید همون 768 بمونه و ضمنا refreashrate رو هم به 60 تغییر بده (ضمنا باید مانیتورت هم این تنظیمات رو ساپورت کنه و گرنه ممکنه اخطار out of range بده!!) ...ضمنا برای اطمینان میزان هرتز و رزولشن اصلی ویندوز رو هم به همین مقادیر عوض کن.....اگه رفت توی بازی که هیچ ولی اگه توی بازی نرفت یا اخطار داد ایندفعه گزینه full sceen رو به 0 تغییر بده ببین اصلا توی حالت windows mode توی این تنظمات توی بازی میره یا نه....فقط یادت باشه که باید با دقت عمل کنی چون کوچکترین اشتباهی باعث میشه اصلا دیگه توی بازی نره و بهت اخطارهای عجیب وغریب بده،برای همین قبل از هر کاری اول از اون فایل یه کپی بگیر که اگه دچار مشکل شدی حداقل بازی از دستت نره!!

10. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mamali1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران پونک

پيش فرض

خواهش میکنم عزیز شما لطف داری....برای تنظیم رزولوشن شما همون بالای صفحه عدد جولی گزینه width مربوط به رزولوشن افقی تصویر هست که با توجه به اخطار شما باید به 1366 تغییر پیدا کنه hight که مربوط به رزولشن عموی هست باید همون 768 بمونه و ضمنا refreashrate رو هم به 60 تغییر بده (ضمنا باید مانیتورت هم این تنظیمات رو ساپورت کنه و گرنه ممکنه اخطار out of range بده!!) ...ضمنا برای اطمینان میزان هرتز و رزولشن اصلی ویندوز رو هم به همین مقادیر عوض کن.....اگه رفت توی بازی که هیچ ولی اگه توی بازی نرفت یا اخطار داد ایندفعه گزینه full sceen رو به 0 تغییر بده ببین اصلا توی حالت windows mode توی این تنظمات توی بازی میره یا نه....فقط یادت باشه که باید با دقت عمل کنی چون کوچکترین اشتباهی باعث میشه اصلا دیگه توی بازی نره و بهت اخطارهای عجیب وغریب بده،برای همین قبل از هر کاری اول از اون فایل یه کپی بگیر که اگه دچار مشکل شدی حداقل بازی از دستت نره!!
    داداش تشکر دستورات اجرا شد وبسیار خوب رفت تو بازی بدونه هیچ مشکلی خیلی حال کردم
    عجب پلوتیکی زدی خیلی بلدی واقعا دمت گرم
    حالا که مشکل حل شده
    خیلی دوست دارم بدونم این سیستمی که من با هاش بازی های روز مثل بتمن آرخام سیتی و مدرن وار 3 رو بدونه هیچ مشکلی و به راحتی آب خوردن بازی می کردم چرا رویه همچین بازیه سبکی (به ارور رزولوشن ) برخوردم مشکل از کجا بوده ؟؟؟؟

12. این کاربر از mamali1365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

داداش تشکر دستورات اجرا شد وبسیار خوب رفت تو بازی بدونه هیچ مشکلی خیلی حال کردم
    عجب پلوتیکی زدی خیلی بلدی واقعا دمت گرم
    حالا که مشکل حل شده
    خیلی دوست دارم بدونم این سیستمی که من با هاش بازی های روز مثل بتمن آرخام سیتی و مدرن وار 3 رو بدونه هیچ مشکلی و به راحتی آب خوردن بازی می کردم چرا رویه همچین بازیه سبکی (به ارور رزولوشن ) برخوردم مشکل از کجا بوده ؟؟؟؟
    خواهش میکنم دوست من،خوشحالم که تونستم کمکتون کنم...
    در واقع این مشکل ربطی به سیستم شما نداره و فقط مریوط میشه به تنظیمات بازی که یا شما نمیدونستی کجاست یا اینکه واقعا سازنده ها فکر این رو که سیستم قبل از ورود به بازی چنین خطایی رو بگیره نکرده بودند!!
    موفق باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام

آقا من نسخه بلک باکس مخصوص کامپیوتر باری Resident Evil: Operation Raccoon City رو دانلود کردم ولی موقع شروع نصب ارور این فایل رو میده.

IsDone.dll
    لطفاً کمک کنید.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام

آقا من نسخه بلک باکس مخصوص کامپیوتر باری Resident Evil: Operation Raccoon City رو دانلود کردم ولی موقع شروع نصب ارور این فایل رو میده.

IsDone.dll
    لطفاً کمک کنید.
    دقیقا اخطار چیه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •