سلام دوستان ایا مودم huawei e8231 قابلیت WCDMA ONLY داره اگه اره چجوری باید فعالش کنم این قابلیتو ؟؟؟ چون تو منطقمون انتن 3G ضعیفه و هی سویچ میشه رو 2G ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان ایا مودم huawei e8231 قابلیت WCDMA ONLY داره اگه اره چجوری باید فعالش کنم این قابلیتو ؟؟؟ چون تو منطقمون انتن 3G ضعیفه و هی سویچ میشه رو 2G ممنون میشم راهنمایی کنید
Last edited by hamid632; 21-10-2015 at 11:04. دليل: حذف
تست همین چند دقیقه پیش ، چند تا کوچه اونورتر از منزل . جایی که آنتن دهی بهتره .
بعضی وقتا توی روز سرعت کمتر از شب میشه و بعضی وقتا یکسانه .
فعلا هم سرعت خوبه .
بستگی به منطقه و ترافیک شبکه داره.بعضی جاها بالاترین سرعت رو میده و بعضی جاها پایین ترین و میده.الان منطقه ما نسل 4 یک آنتن داره 8 مگابیت میده آنتن فول باشه 30 مگابیت میده چون یوزر نداره.اینجا سرعت روی نسل 3 ایرانسل داغونه زیر 1 مگابیت.اول صبح بالای 20 مگابیت میده چون خلوته
منم مدل T805 دارم رو اندروید 4.4.2 اینجوری بود..شما آپدیتش کن به 5 LTE دیگه واسه همیشه فعال میشه.
چه اتفاقی ! نام کاربری و تبلتمون تا حد زیادی با هم مشابهه
به پنج آپدیتش کردم اما افاقه نکرده و فقط با زدن کد مخفی میشه فعالش کرد . شما رام کدوم منطقه رو نصب کردی ؟
محتوای مخفی: مطابق گزارش کاربران در iOS 9.1 مشکل استفاده از خدمات LTE ایرانسل برطرف شده است
مشکل LTE در ایفون ios حل شده و به راحتی وصل میشه
بله.. روسیه رو بریزید حتما.
حتما از طریق شرکت ام تی ان آفریقا درخواستشون رو دادن که اپل قبول کرده! مثلا اگر قرار بود همراه اول درخواست درست کردن این مشکل رو بده عمرا اپل ایران رو آدم حساب میکرد که جزء اپراتورهای مجاز ال تی اعلام کنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)