تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1614 از 2605 اولاول ... 61411141514156416041610161116121613161416151616161716181624166417142114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,131 به 16,140 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

قبض adsl اومده بدون مالیات این چیزا 50000 تومن برای 512 نامحدود . یعنی ماهی 25000 تومن + مالیات adsl . گرونتر کردن ولی هنوز نامحدود. با این حساب هر ماه داره گرونتر میشه و به قیمت باقی شرکت هایی میرسه که نامحدود میدن. نظر من اینه که داره فراری میده کاربران نامحدودشو به سرویس های دیگر مخابرات. اونهایی هم که فراری نمیشن پول خوبی ازشون در میاره.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

نامحدود یک مگابیت قبض جدید 100000 هزار تومن تبریک میگم
    قبلاً چقدر بود؟

- - - Updated - - -

نامحدود یک مگابیت قبض جدید 100000 هزار تومن تبریک میگم
    قبلاً چقدر بود؟

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گرون شده یا مصرف منصفانه رو اجرا کردن؟؟؟الان قیض من هزینه adsl رو زده 49 تومن در حالی که همیشه میزد 40 تومن!!

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پست تکراری پاک شود

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان میشه لطف کنید بگید تا کی می خواین همین جوری ساکت بمونین و صداتون در نیاد ؟
    دارن یه سرطان واقعی رو به جای اینترنت بهمون میفروشن به خدا من مشکلات روانی پیدا کردم از دست این نت خیلی اعصابم خراب شده هیچ کار نمی تونم بکنم نه لایو می تونم بازی کنم نه ویدیو لایو می تونم ببینم اکانتم میخرم واسه افزایش سرعت وبگردی اونم هر 5 دقیقه یه بار قطعه توروخدا یه فکری کنید چقدر آخه می خواین ساکت باشین زنگ بزنید هرچی میاد بگین بهشون اینا شعور ندارن که بفهمن فک می کنن مردم احمقن حالیشون نیست چه نتی دارن بهشون میدن ...
    لعنت به اون نسل که مارو به این روز انداخت لعنت هزاران بار لعنت ...
    همشون اطلاع دارن. وزیر و نماینده مجلس اطلاع دارن. در واقع نزدیک 10 ساله اطلاع دارن از وضعیت اسفبار اینترنت.

از نظر سیاسی و رفتار حکومت های مشابه ایران نگاه کنی اصلا مردم ایران نباید اینترنت می داشتند. همین افتضاح فعلی واقعا نهایت چیزیه که باید انتظار داشت.

6. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

قبض adsl اومده بدون مالیات این چیزا 50000 تومن برای 512 نامحدود . یعنی ماهی 25000 تومن + مالیات adsl . گرونتر کردن ولی هنوز نامحدود. با این حساب هر ماه داره گرونتر میشه و به قیمت باقی شرکت هایی میرسه که نامحدود میدن. نظر من اینه که داره فراری میده کاربران نامحدودشو به سرویس های دیگر مخابرات. اونهایی هم که فراری نمیشن پول خوبی ازشون در میاره.
    جوابی که خودشون دادن برا این قضیه راست یا دروغشو نمیدونم :

باسلام مشترك گرامي نرخ خدمات ADSLطبق مصوبات سازمان تنظیم مقررات وارتباطات به صورت ماهانه(٣٠روز) می باشد لذا نرخ مذکور در٦ماه اول سال ،به صورت ٣١ روزه محاسبه خواهدشد.روابط عمومی
    Last edited by Bensonw3x; 07-08-2015 at 21:08.

8. 2 کاربر از Bensonw3x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تنها راه عملی واسه افزایش سرعت سایتای خارجی هزینه ی دوباره است.

سرویس بالا رو خریدم یکماهه چند روزه تستش کردم سرعت رو بهتر کرده. چون دیگه از طریق مخابرات وصل نمیشم به سرورهای خارجی.
    Last edited by Yi Yi; 07-08-2015 at 21:50.

10. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

انقدر وضع مخابرات خرابه قشنگ معلومه ip کم دارن شما یه بار روتر رو خاموش روشن کنید می بینید 10 دقیقه بعد وصل میشه به خاطر اینکه ip کم هست !
    من اصلا از نت خود مخابرات استفاده نمی کنم از رسپینا از همین اکانت های تبدیل اینترانت به نت دارم که کیفیتش یکم از اسیاتک بهتره پینگش کمتره ولی خیلی قطعی داره البته تو این مورد فک می کنم تایم اون خود مخابرات خیلی تاثیر داره تو قطع شدن مثلا همین الان تو بازی بودم قطع شد به خاظر تایم اوت خود مخابرات !
    داشتم تو یوتیوب میدیدم طرف کامنت گذاشته بود تو رومانی نت 400 مگ دان 400 مگ آپ رو میدن 17 دلار + خط تلفن + 800 کانال رایگان توپ ! با income که اونا دارن یعنی 0 یعنی هیچی !
    تازه این مثلا خیلی معمولیه 1 گیگ هم هست !
    نمی دونم بی خیال اصلا چی بگم جزء اینکه اعصاب خودمو شما رو خرد کنم با مرور این وضعیت چیزی دیگه اتفاق نمی افته !
    فقط ماها خیلی آدمای سیاه بختی هستیم که تو بدترین و وحشتناک ترین دوران تاریخ هزاران ساله ایران بدنیا اومدیم و تو یه کشور اشغال شده توسط متحجران عمرمون رو به فنا میره !
    افسوس .

12. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان الان بهترین چیزشکن که با اینترنت مخابرات مشکلی نداشته باشه چیه؟
    من یه 6 کانکشنه (openv.pn - in.et - https - s-tunnel - pm-9)داشتم خیلی بد بود
    نمیدونم از سرویس دهنده بود یا از بخاطر محدودیت های مخابرات اینطور بود

پ.ن:اگه سایت خوبی و مطمئن با قیمت مناسب هم سراغ دارین تو پیغام خصوصی برام بفرستین

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

خوب بالاخره بعد از چند ماه برای ما قبض + پول نت اومد
    700.000 ناقابل
    خوشبختانه دوتا خط داریم و این خط به نام خودمه الانم دارم میرم بدم خداحافظ 1 مگ نامحدود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •