تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1614 از 1805 اولاول ... 6141114151415641604161016111612161316141615161616171618162416641714 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,131 به 16,140 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بفرما هر چند دقیقه یک جوره ؟!

به 2020 زنگ زدم میگم اینطوریه میگه از سیم کشی خونه هست قطعی داره میگم پس چرا تو مکالمه صوتی مشکلی نیست میگه من بیشتز از شما میفهمم وباز میگم همسایه روب رویی هم مشکل منو پیدا کرده میگه اون هم مشکل سیم کشی ساختمان داره !!!
    مودم رو سر خط چک کنید ببینید بازم همینطوری هست یا نه میزان crc هاتون هم زیاد است

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

5 تا 9 با سرعت 1 مگ تو این مدت زمان 1/5 گیگ بیشتر نمیشه دانلود کرد
    امروز تست کردم ساعتی 500 مگ میشه گرفت جمعا 1900 مگ گرفتم بازم خوبه سالی 13 تومن خوبه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    حدود سه هفته پيش،بنده اينترنت(256، سه ماهه، 15 گيگ)را تمديد كردم كه متاسفانه بعد از10 روز، متوجه شدم كه اينترنتم قطع شده است. وقتي به ريز كاركد اينترنتم مراجعه كردم،،ديدم كه 14 گيگ طي چهار روز آپلود شده است. در حالي كه اصلا من در طي اين چند روز آپلودي نداشتم با خدمات پشتيباني تماس گرفتم و جواب قابل قبولي ندادند با 135 تماس گرفتم و آن ها هم به من جواب قانع كننده اي ندادند.
    به 195 شکایت کردم جواب اومده:
    "
    احتراماً به استحضار مي رساند با بررسي اتصالات به حساب كاربري سرويس از آغاز بهره برداري در مورخ 94/03/11 تا مورخ 94/03/22 ، كليه اتصالات با مشخصات يك دستگاه مودم و از مسير يك پورت فيزيكي در گزارشات منعكس شده و سوء استفاده از طريق اتصال غير مجاز به حساب كاربري سرويس مشاهده نمي گردد. در صورت مصرف بيش از انتظار ، اتصال غير مجاز به شبكه بيسيم محتمل است"

لطفا راهنمایی کنید چکار کنم

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام
    حدود سه هفته پيش،بنده اينترنت(256، سه ماهه، 15 گيگ)را تمديد كردم كه متاسفانه بعد از10 روز، متوجه شدم كه اينترنتم قطع شده است. وقتي به ريز كاركد اينترنتم مراجعه كردم،،ديدم كه 14 گيگ طي چهار روز آپلود شده است. در حالي كه اصلا من در طي اين چند روز آپلودي نداشتم با خدمات پشتيباني تماس گرفتم و جواب قابل قبولي ندادند با 135 تماس گرفتم و آن ها هم به من جواب قانع كننده اي ندادند.
    به 195 شکایت کردم جواب اومده:
    "
    احتراماً به استحضار مي رساند با بررسي اتصالات به حساب كاربري سرويس از آغاز بهره برداري در مورخ 94/03/11 تا مورخ 94/03/22 ، كليه اتصالات با مشخصات يك دستگاه مودم و از مسير يك پورت فيزيكي در گزارشات منعكس شده و سوء استفاده از طريق اتصال غير مجاز به حساب كاربري سرويس مشاهده نمي گردد. در صورت مصرف بيش از انتظار ، اتصال غير مجاز به شبكه بيسيم محتمل است"

لطفا راهنمایی کنید چکار کنم

اینا همینجورین
    شما از بابت امن بودن شبکه وایرلست مطمئنی؟ پسوردی که میذاری باید برگرفته از اعداد و حروف مخلوط باشه نه مثلا شماره تلفن - 10 رقم کمتر نذار! نوع رمز گذاری هم WPA2 بذار.مودم ها یه قابلیت دارن معمولا به WPS یا QSS اینم غیر فعال کن حتما حتما اگه فعاله و داری.این کارارو انجام بدی مطمئن باش کسی دنبال هک کردن شبکت نمیاد.اون موقع دزد واقعی معلوم میشه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

همه ی این کارو انجام دادم و wps هم غیر فعاله
    مساله اینه که با این سرعت آپلود و قعطی آدم نمیتونه یک فایل 80 مگی رو آپلود کنه چه برسه به 9200 مگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

همه ی این کارو انجام دادم و wps هم غیر فعاله مساله اینه که با این سرعت آپلود و قعطی آدم نمیتونه یک فایل 80 مگی رو آپلود کنه چه برسه به 9200 مگ
    من مطمین هستم حق با شما هست گیریم هم که هک شده که نمی تونه بشه آخه 14 گیگ اپلود ! کی میتونه و برای چی اونم تو مشهد حالا تهران باشی صاحب سایت معروفی باشی

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

مساله اینه که با این سرعت آپلود و قعطی آدم نمیتونه یک فایل 80 مگی رو آپلود کنه چه برسه به 9200 مگ
    وای وای این مخابرات چقد دزده بهشون در جواب همینو بنویس.البته این 2 روز انجام شده ممکن هست غیر ممکن نیست ولی خیلی مشکوکه اینا همشون دزدن این 195 قبلا خودم باهاشون صجبت کردم دیدم هر چی مدرک میدم فایده نداره فحششون دادم گفتم هر غلطی میخواین بکنین

8. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من خودم یک زمانی تو کار هک بودم در عرض 15 دقیقه میتونی 2 3 تا adsl هک کنیبرای اینکه مشکلی پیش نیاد :

1-رمز مودم رو 100درصد عوض کن!
    2-رمز اینترنت هم عوض کن
    3-ترجیحا کانکشن وصل شو اگر نمیتونی حتما باید مورد یک رو انجام بدی : به صورت پیشفرض پسورد بیشتر مودم ها admin هست که باید تغییر کنه!
    4-هک وای فای ندیدم و انجام ندادم ولی داخل مودم اگر مودم رو اپدیت کنی دستگاه های وصل شده بهش رو میتونی ببینی !مثلا نشون میده من با گوشی خودم و داداشم به وای فای وصل شدم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ویندوز اگر ویروسی شده باشه ممکنه اینقدر آپلود کنه. اما درباره ی دستگاههای اندرویدی موضوع به پشتیبان گیری مربوطه چون ممکنه بطور پیشفرض از کل محتوای روی دستگاه پشتیبان آنلاین بگیره!
    گوشی/تبلت اندرویدی همه ی افرادی که از شبکه ی شما استفاده کردند رو مثل شات زیر نگاه کنین. ترافیک مصرفی و نام برنامه ها فهرست شده

محتوای مخفی: تصویر 

داخل مودم اگر مودم رو اپدیت کنی دستگاه های وصل شده بهش رو میتونی ببینی !مثلا نشون میده من با گوشی خودم و داداشم به وای فای وصل شدم
    در قسمت DHCP Clients و Wireless Clients مشخصه کیا به شبکه از راه کابل و یا وایرلس وصلند
    Last edited by HardwareMaster; 01-07-2015 at 14:10.

11. این کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ویندوز اگر ویروسی شده باشه ممکنه اینقدر آپلود کنه. اما درباره ی دستگاههای اندرویدی موضوع به پشتیبان گیری مربوطه چون ممکنه بطور پیشفرض از کل محتوای روی دستگاه پشتیبان آنلاین بگیره!
    گوشی/تبلت اندرویدی همه ی افرادی که از شبکه ی شما استفاده کردند رو مثل شات زیر نگاه کنین. ترافیک مصرفی و نام برنامه ها فهرست شده

محتوای مخفی: تصویر 

در قسمت DHCP Clients و Wireless Clients مشخصه کیا به شبکه از راه کابل و یا وایرلس وصلند
    ممنون از پاسخگویتون
    ویندوزم ویروسی نیست بر فرض مثال اگه ویروسی هم باشه من تو اون مدت که اینقدر حجم مصرف شده است حداکثر 10 ساعت کامپیوترم روشن بوده است
    در حالی سرعت آپلود من بین 55 تا 65 کیلو بایت در ثانیه هستش میانگین اگه 60 در نظر بگیریم با توجه به اینکه هر یک ساعت 3600 ثانیه است پس در طول یک ساعت حدود 216 مگ میشه آپلود کرد پس در مدت 50 ساعت میشه 10800 مگ آپلود داشت

بر اساس ریز کارکردم در طول 50 ساعت مقدار 9300 مگ آپلود شده است یعنی باید حدود 43 ساعت از اون 50 ساعت کامپیوترم روشن باشد در صورتی که من حداکثر 10 ساعت آنلاین بودم

در مورد دستگاه های آندرویدی چک کردم چیز قابل اعتنا و شبهه برانگیزی پیدا نکردم مصرف ها در اون تاریخ ها عادی بود

13. این کاربر از ma8397 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •