ممنون. به همه دوره کد میخوره؟ یعنی 4 ماه آموزشی داریم؟
ممنون. به همه دوره کد میخوره؟ یعنی 4 ماه آموزشی داریم؟
نه عزیز به یه تعدادی به صورت شانسی ..بیشتر فوق دیپلم و لیسانس
فوق لیسانس کد نمیخوره
دیپلم هم خیلی کم
TAPATALK
خوب مام افتادیم شهدای وظیفه نزاجا 01
اساتید محترم چطوره جاش ؟ چی ببریم چی نبریم با خودمون ؟
برادر من اینقدر اینجا در مورد پادگان های آموزشی حرف زده شده که کافیه یکبار سرچ کنید تا بهشون دسترسی داشته باشید
وسایلی هم که باید ببرید تو پست اول توضیح داده شده بخونید خواهشا
سلام دوستان
من بابام بازنشسته ارتشه
درسمم همین برج تموم شده(کاردانی)
برای گرفتن پذیرش توی پادگان یا محل مورد نظرم بعد از پر کردن دفترچه یا پست کردنش یا اصلا کی باید به جای مورد نظرم مراجعه کنم؟
کسی میتونه راهنماییم کنه چون خودم زیاد چیزی نمیدونم
سلام دوستان. من پذیرش سپاه فجر شیراز برای ۴/۱ گرفته بودم (لیسانس كامپيوتر هستم) و برگه تکمیلی هم داشتم اما نامه اعزامم که اومده زده نیرو انتظامی جهرم.
من رفتم برای تمدید ۶/۱ به پلیس +۱۰ گفت یک هفته دیگه جوابش میاد می خواستم ببینم آیا با تمدید من موافقت می کنن؟
آیا اگه تو سپاه فجر آشنا داشته باشی میشه کاری کرد که بیوفتم اونجا؟
آيا اگه برم آموزشي جهرم ميشه بعدش بيوفتم نیرو انتظامی شيراز؟ و اگه آشنايي داشته باشي ميشود كاري كرد كه بيوفتم نیرو انتظامی شيراز؟
لطفا راهنمايي كنيد
سلام. من ساکن کرجم مشمول شدم و کلی کار نا تموم و رو هوا که با سربازی رفتن همش دود میشه میره هوا واقعا ... میخوام با یک دختر معلول ازدواج کنم هم به خاطر ثوابش (اره جون خودم ! ) و هم واسه معافیت چه طور این کارو انجام بدم دختر معلولی تو سن 18 17 سراغ دارید جسمی حرکتی ؟![]()
این مطلب رو کسی تایید می کنه ؟
31 تیر ؟؟؟
بعدش بشه 24 ماه ؟؟؟
همه بشن 24 ؟ قبلیا ؟ بعدیا ؟ وسطیا ؟
با قلب من بازی نکن !
اشتباه جواب دادمفکر کسری بودم ...
نه عزیز ...
چرت و پرت هست .
فعلا خدمت 21 ماه هست تا اینکه رسما اعلام کنن ( البته اگر نشه مثل ما .... )
Last edited by microsof; 17-06-2013 at 13:56.
سلام دوستان/ من اعزامی 1/4 هستم و امریه ی قرارگاه خاتم الانبیا گرفتم. دیروز باهام تماس گرفتن که باید شنبه1/4 ساعت 6 صبح آموزشگاه نظامی شهید مدرس کرج باشم بعد که برگه المثنی را گرفتم آدرس نظام وظیفه شهرمون را نوشته! به نظرتون اگه من برم شهید مدرس از نظام وظیفه شهرمون واسم غیبت رد نمیکنن؟ و اینکه چون من دوره تکمیلی بسیج رفتم،حالا آموزشی ندارم ولی باید یه هفته آموزشی برم واسه یادآوری و از اینجور چیزا / حالا به نظر شما من واسه این یه هفته باید موهامو کوتاه کنم؟؟
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)