دیشب همش 150 مگ دانلود کردم.
![]()
نه بابا خاموش شده بوده،همیشه کامپیوتر خاموش میشد اما مودم تا بعدشم روشن بود ایندفه مودم هم خاموش کرده بودم...آره وایرلس هس
ممنون ولی منظورم تنظیمات wan و lan بود و مقادیرشون. البته نه شخصی هاش.
اون راهی رو که شما گفتی هم با اینکه به نظرم چاره ساز نبود امتحان کردم. نشد.اصلا اون روشی که گفتی منطقی نیست.
مودم رو حالت اتوماتیکه. حالا با کانکشن که وصل نمیشه.
ولی بازم ممنون
من ۷ ماه پیش ۵۱۲ ۳ ماهه داشتم سرعت دانلود روزا ۲۳۰ بود شبا ۳۰ گفتم چرا گفتن چون تابستونه اینجوریه تابستون که تموم شود سرعت شبانه درست شود و اومد رو ۱۴۰.
بعد ۳ ماه بعدش که تموم شد ۱ مگ ۳ ماهه گرفتم سرعت هم روز هم شب رو ۲۳۰ بود و شبا ۳ گیگ دانلود میکردم
دیگه آخراش سرعت آمده بود پایین روزا به سختی تا ۱۸۰ هم میرفت اما شب رو ۱۰۰ بود
الان هم که ۲۵۶ ۱ ماهه گرفتم سرعت تا ۱۸۰ هم میره اما شبانه رو ۳۰ هم بزور وای میسته
در کل فهمیدم زیاد به نوع سرویسی که میگیرم ربط نداره اکثرن رو ۲۲۰ و اینا بود
حالا نمیدونم چرا سرعت اینقد پایینه ماله شما هم همینطوره؟
آقا چه کنیم با این 1 گیگ کلی فیلم Full HD 1080p میشه دانلود کرد![]()
همشونو که دانلود کردی برا ما هم بفرست!!!
بایدم 150 مگ دان کنید من 3 ماه بود زنگ میزدم ببینم این پارس پورت خالی داره تو منطقمون میگفت نه تا همین هفته پیش که گفت پورت خالی داریم منم رفتم ثبت نام کنم اصلا جمعیت رو که دیدم خودم گرخیدم تو هر اتاقی 5 -6 تا یوزر بودن هر کدوم یه مشکلی داشتن تو اتاق ثبت نامشم که چهار نفر همون موقعه داشتن فرم پر میکردن خودم راهمو کج کردم اومدم بیرون
الانم میگم این پارس درست بشو نیست خداتا یوزر جمع کرده با اون قیمتهاش توی این مدتم که شاتل و صباگند زده بودن نصف کاربرای شاتل و صبا رو اوردن به این پارس آنلاین
خدا صبر بده به همگی
من خودم موقعی که ارور 651 میداد ، واسه اینکه اتوماتیک وصل نشه ، اینجوری وصل میشدم که زمان کانکت و دیسکانکت دست خودم باشه
چرا منطقی نباشه ؟!!! فرق بریدج و اتوماتیک چیه ؟ میشه بگین ؟
با پسورد اشتباه مودم نمیتونه وصل شه به ISP ، پس با کانکشن که یوزر و پسورد درستتو زدی به راحتی وصل میشی ،
الان شبه و درحین دانلودمفردا صبح خودمم امتحان میکنم
![]()
سیستم پسورد وایرلست چیه؟
wpa/wpa2pk/wep...
برا بعضی اوقات زمانی که idm به کانکشن اتوماتیک وصل نمیشه راه حلی دارین ؟
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)