دوستان 6995s و 6995ex چه فرقی دارند؟ کدوم بهتره ؟
دوستان 6995s و 6995ex چه فرقی دارند؟ کدوم بهتره ؟
آقا حمید تو فرو منیستی این 6995psوEX ظاهرا سئوال خیلی هاست خوب جواب بده بچه ها توجیه بشن.
از دوستان اگه کسی 6995کنوود وهر مدلیش و تست کرده حتی پایونیر بگه ببینیم کدوم بهتره یا یه مقایسه ای با718 بکنه ببینیم 6995بگیریم یا 718چون زیاد از 6995کنوود تعریف شنیدیم
من خودم 6995ex کنوود دارم از نظر من این باند خیلی عالی هستش هم صداش شفافه هم بیس خوبی داره تو ماشین میشینی بعد مدتی آدم سردرد نمیگیره از صدای مویک من فعلا بدون آمپلی دارم استفاده میکنم خوب جواب داده با آمپلی فکر کنم دیگه میترکونه هر چند شاید شما صداش رو گوش بدی خوشت نیاد سلیقه ای هستش دیگه ولی من خیلی راضیم
تفاوتشم و میزان واتش هستش 6995ex قویتره 700 وات هستش ولی 6995ps ضعیفتره 650 وات هستش
سلام
کیفیت متوسط داره.قیمت ندارم
قبلا هم عرض کردم ،اسپیکرهای بالای 40-50 وات RMS رو بهتره با آمپلیفایر مناسب درایو کرد.مسلما کیفیت صدا بهتر میشه.
مخلصم ناجی جان نزن من رو هستم زیر سایه تونم.
حقیقتش من صداشون رو نشنیدم. ولی 7158 رو چون شنیدم البته فقط یک بار به نظرم خوب بود.ولی کلا کن وود بیس خوب میزنه اسپیکرهای بیضیش.
بهتره دوستانی که این اسپیکر رو دارند و میتوانند بهتر راهنمائی نمایند پاسخ بدن.7158 واقعا نظر من رو جلب کردتو رنج قیمت حدود 200 تومن.حجم بیس و صدای ریز خوبی داشت. کاش میشد با آمپ هم میشنیدم.قیمت مصرف کننده اش 230 تومن هست.به نظر من ناجی جان بیا همین 7158 رو بگیر خیال خودت رو راحت کن.
به نظر من صدای کن وود بهتر هست.اتفاقا دیرو روی ماشین پدر خانمم(تیبا) U2059 با 1044 پایونیر بستم.واقعا صدای راضی کنندهای داشت.قیمتش هم 220 تومن هست.موج کوتاه هم داره SW
اگر هم برای سیستم بازی میخوای حد اقل U456 بگیر. اونم حدود 280-90 هستسه تا خروجی Pre Out داره
اتفاقا من خودم قبلا اینفی رفرنس داشتم بدون آمپ هم استفاده میکرم. یکی از دوستانم همون اسپیکر رو داره فکر کنمن مدل 9602iهست با آمپ گلیدن ML75.4 واقعا کیفیت صداش خیلی بهتر از زمانی هست که بدون آمپ ازش استفاده میکردم.زمانی که آمپلیفایر قدرت برای اسپیکر تهیه میشه کلا جنس صدا فرق میکنه چون شما از طریق HPFو فرکانسها میتونید با صدا بازی کنید. ضمن اینکه قدرت و شفافیت صدا هم افزایش پیدا میکنه.
بله تیوترهاش صدای تیزی دارن. البته با آمپ خوب اگر ببندید کمی بهتر میشه ولی به طور کلی مخصوصا مدل EX ش صدای Natural نداره.
S4 مخفف Singel و 4 اهم یعنی تک کوئل 4 اهمی و D4 مخفف Dual و 4 اهم یعنی دو کوئل 4 اهمی.
اگر آمپلیفایرتون روی 4 اهم 400 وات خروجی بده تک کوئل مناسبه. ولی اگر رو حالت بریج این توان رو میده باید دو کوئل 4 اهمی رو تهیه کنید و با موازی نمودن کوئلها رو لود 2 اهم آمپلیفایری که 400 وات خروجی میده استفاده کنید.
حمید آقا ما غلط کردیم بخوایم کسی رو بزنیم .خوب کم پیدا بودی مجبور شدیم یه چیزی بگیم دیگه
این 7158چه برندی ؟
من تعریف 6995 کنوود و زیاد شنیدم بخاطر این گفتم.از طرفی هم سئوال خیلی ازدوستان بود .به نظر شما تنها فرق PS باEX فقط تو 50وات.اونجوری باشه PSبیشتر می صرفه که.
حمید جان یه سئوال دیگه پخش کنوود U2159 وU2059 وU259 فقط تو رنگ LEDهاش فرق داره درسته ؟
Last edited by najee; 30-09-2014 at 15:40.
اقا حمید اگه ممکنه جواب مارو هم بدین
این آمپ هزینش چقدر میشه حدودا؟نوشته شده توسط hamidR15;8405880
[RIGHT
نمیخوام خیلی زیاد هزینه کنم، دو کاناله دیگه؟ بجز اینا چند مدل از برند های دیگه که تو بازارن میشه معرفی کنید؟ (متفرقه نباشه لدفن)
هزینه اکسسوری در حد معمول برای یه جفت باند با آمپی که فرمودید؟
باندا 300 وات هستن و 100 وات آر ام اس - 2 اهم - Infinity Refrence 9633i
هزینه نصب و سیم کشی چقدره معمولا؟
ببخشید سوالا زیاد شد، ممنون
سلام.
خواهش میکنم. من کوچیکتم. گاهی کمی سرم شلوغ میشه فرصت پاسخ گوئی رو ندارم.شرمندتونم.ازتون عذرخواهی میکنم.
برند JVC هست..فکر کنم EX جدیدتره و همون که گفتی کمی واتش بیشتره.
بله فرقی ندارن.
نه آمپی که عرض کردم 4 کانال هست. الان که موجود نیست. قبلا حدود 600 تومن بود.آمپ ارزون بخواهید 8604 بگیر براش. 4 تا 100 واتم خروجی میده. اکسسوری رو خوب بگیر. استریت وایرز الان بهترینه 150 هم قیمتشه.نصب هم دقیق نمیدونم حدود 40-50 فکر کنم بشه.
آقا حمید گل!
واقعا ممنون که راهنماییم کردی!
فقط تو رنج 400 تومن میتونم بهتر از این آمپلی برا باندا تهیه کنم؟
5602 رو هم نگه دارم برا ساب!
بازم ممنون
خیلی آقایی♥
سلام مخلصم رضا جان
100 وات به بالا نه بعید میدونم.8604 میتونی بگیری حدود 435 هستش.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)