تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1613 از 3347 اولاول ... 613111315131563160316091610161116121613161416151616161716231663171321132613 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,121 به 16,130 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

3G ایرانسل..شهرستان آذرشهر..استان آذربایجان شرقی ساعت 2 بعد از ظهر :

سرور داخلی :

سرور خارج :

2. 5 کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

3G ایرانسل..شهرستان آذرشهر..استان آذربایجان شرقی ساعت 2 بعد از ظهر :

سرور داخلی :

سرور خارج :

نکته عجیب اینکه اپلود سرور خارج بهتر از داخل است

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اولین باره همچین سرعتی روی ایرانسل تجربه میکنم. از سرور خارجی هم با سرعت 2MB برثانیه دانلود میکنه.

5. 4 کاربر از Xx Hossein xX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

متاسفانه وضعيت انتي دهي در مشتاق دوم اصفهان خيلي بد هست
    و هچكس رسيدگي نمي كند

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

متاسفانه وضعيت انتي دهي در مشتاق دوم اصفهان خيلي بد هست
    و هچكس رسيدگي نمي كند

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

کسی نظری نداره؟

راستش من تا حالا فقط یه خط موبایل دائمی همراه اول داشتم و خیلی دنبال اینترنت موبایل و بسته و طرح و تعرفه نبودم. اما به دلایلی مجبورم که به عنوان پشتیبان برای اینترنت خونه، اینترنت موبایل هم داشته باشم. واسه همین رفتم یه سیم‌کارت دائمی ایرانسل خریدم که بتونم از اینترنتش استفاده کنم. اما هزینه‌هاش زیاده. کیلوبایتی 0.01 ریال می‌شه گیگی تقریبن 10 هزارتومن. خیلی زیاده.
    شما خودت این ussd کد رو بزن توی دایال پد گوشی و با زدن عدد مربوطه تعرفه های بسته های اینترنتش رو ببین :
    *۵۵۵#

بعدش در صفحه ای که باز میشه عدد ۵ و send .

منم سیم دائمشو دارم و حدودا دو ماه پیش یک بستهٔ سه ماهه با حجم ۶ گیگ گرفتم به قیمت ۲۵ هزار تومن .

پ.ن : ۶ ماه با حجم ۳۰ گیگ رو میده ۶۰ تومن . سه ماه ۱۰ گیگ رو میده ۳۲ هزار و پانصد .

یک موردی که باید در خرید اینترنت همراه بهش توجه کرد عدم تمدید خودکار این بسته هاست . که در صورت اتمام حجم ، خودش دوباره شارژ نشه و خرج بیخود بذاره روی دست . نمیدونم بسته های فعلی سیم دائم تمدید خودکارشون غیر فعال هست یا نه ؟!
    Last edited by mohandes; 21-10-2015 at 09:40.

9. این کاربر از mohandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

این 4G تبلت ما (گلکسی تب اس ۸.۴ lte) با زدن یک کد مخفی و رفتن به یک منوی مخفی فعال میشه که میشه این رو باهاش کنار اومد . اما اگه این وسط برم یک کد ussd رو در دایال پد بزنم 4G میپره و باید تبلت رو ریست کنم و دوباره مراحل کد مخفی و منوی مربوطه رو انجام بدم

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

شما خودت این ussd کد رو بزن توی دایال پد گوشی و با زدن عدد مربوطه تعرفه های بسته های اینترنتش رو ببین :
    *۵۵۵#

بعدش در صفحه ای که باز میشه عدد ۵ و send .

منم سیم دائمشو دارم و حدودا دو ماه پیش یک بستهٔ سه ماهه با حجم ۶ گیگ گرفتم به قیمت ۲۵ هزار تومن .

پ.ن : ۶ ماه با حجم ۳۰ گیگ رو میده ۶۰ تومن . سه ماه ۱۰ گیگ رو میده ۳۲ هزار و پانصد .

یک موردی که باید در خرید اینترنت همراه بهش توجه کرد عدم تمدید خودکار این بسته هاست . که در صورت اتمام حجم ، خودش دوباره شارژ نشه و خرج بیخود بذاره روی دست . نمیدونم بسته های فعلی سیم دائم تمدید خودکارشون غیر فعال هست یا نه ؟!
    به پست خودمون یک جوابی بدیم!

از بین بسته ها همونطور که مشخصه ، بستهٔ یک سالهٔ ۱۰۰ گیگ از نظر قیمت هر گیگ از همه به صرفه تره و هر گیگش میشه ۱۷۵۰ تومن . (که ماهانه‌ش رو حساب کنیم میشه ماهی ۸.۳۳ گیگ به قیمت ۱۴ هزار تومن)
    الان من از مخابرات دارم هر گیگ Adslش رو روی طرح ماهیانه‌ش میخرم ۱۵۶۰ تومن و برای شارژ هر گیگ اضافه باید ۳۵۰۰ تومن پرداخت کنم.

بعد از یک سال ۱۰۰ گیگ هم طرح شش ماههٔ ۳۰ گیگ به صرفه تر از بقیه‌س. که میشه هر گیگ به عبارت ۲ هزار تومن . (ماهانه‌ش میشه ۵ گیگ به قیمت ۱۰ هزار تومن.)
    خودم دفعهٔ بعد یکی از این دو تا رو فعال خواهم کرد . البته اگه تا اونموقع فرجی نشد و بستهٔ جدیدی نداد .
    Last edited by mohandes; 21-10-2015 at 09:51.

12. این کاربر از mohandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

بهتر بود سیمکارت اعتباری میگرفتی چون تنوع بسته هاش زیادتره. مثلا بسته ی یکساله ۱۲ گیگ بقیمت چهل و پنج هزارتومن داره. اما دایمی، بسته ی یکساله فقط ۱۰۰گیگ ۱۷۵هزارتومن داره.
    خب این بستهٔ یک ساله ۱۲ گیگ که اصلا به صرفه نیست . فقط زمانش زیاده . وگرنه هر گیگ رو داره میده ۳۷۵۰ تومن !! گردنه گیری تمام عیار ...

14. این کاربر از mohandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خب این بستهٔ یک ساله ۱۲ گیگ که اصلا به صرفه نیست . فقط زمانش زیاده . وگرنه هر گیگ رو داره میده ۳۷۵۰ تومن !! گردنه گیری تمام عیار ...
    بله نسبت به بسته ی ۱۰۰ گیگ گرونه، اما برای کسی که مصرف کمی داره و میخواد در بیرون از منزل یا محل کار به اینترنت دسترسی داشته باشه، بسته ی مناسبیه و ماهی یک گیگ داره. واسه کم مصرف ها به صرفه هست.

16. 2 کاربر از j-f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •