3G ایرانسل..شهرستان آذرشهر..استان آذربایجان شرقی ساعت 2 بعد از ظهر :
سرور داخلی :
سرور خارج :
![]()
3G ایرانسل..شهرستان آذرشهر..استان آذربایجان شرقی ساعت 2 بعد از ظهر :
سرور داخلی :
سرور خارج :
![]()
نکته عجیب اینکه اپلود سرور خارج بهتر از داخل است
اولین باره همچین سرعتی روی ایرانسل تجربه میکنم. از سرور خارجی هم با سرعت 2MB برثانیه دانلود میکنه.
![]()
متاسفانه وضعيت انتي دهي در مشتاق دوم اصفهان خيلي بد هست
و هچكس رسيدگي نمي كند
متاسفانه وضعيت انتي دهي در مشتاق دوم اصفهان خيلي بد هست
و هچكس رسيدگي نمي كند
شما خودت این ussd کد رو بزن توی دایال پد گوشی و با زدن عدد مربوطه تعرفه های بسته های اینترنتش رو ببین :
*۵۵۵#
بعدش در صفحه ای که باز میشه عدد ۵ و send .
منم سیم دائمشو دارم و حدودا دو ماه پیش یک بستهٔ سه ماهه با حجم ۶ گیگ گرفتم به قیمت ۲۵ هزار تومن .
پ.ن : ۶ ماه با حجم ۳۰ گیگ رو میده ۶۰ تومن . سه ماه ۱۰ گیگ رو میده ۳۲ هزار و پانصد .
یک موردی که باید در خرید اینترنت همراه بهش توجه کرد عدم تمدید خودکار این بسته هاست . که در صورت اتمام حجم ، خودش دوباره شارژ نشه و خرج بیخود بذاره روی دست . نمیدونم بسته های فعلی سیم دائم تمدید خودکارشون غیر فعال هست یا نه ؟!
Last edited by mohandes; 21-10-2015 at 09:40.
این 4G تبلت ما (گلکسی تب اس ۸.۴ lte) با زدن یک کد مخفی و رفتن به یک منوی مخفی فعال میشه که میشه این رو باهاش کنار اومد . اما اگه این وسط برم یک کد ussd رو در دایال پد بزنم 4G میپره و باید تبلت رو ریست کنم و دوباره مراحل کد مخفی و منوی مربوطه رو انجام بدم
به پست خودمون یک جوابی بدیم!
از بین بسته ها همونطور که مشخصه ، بستهٔ یک سالهٔ ۱۰۰ گیگ از نظر قیمت هر گیگ از همه به صرفه تره و هر گیگش میشه ۱۷۵۰ تومن . (که ماهانهش رو حساب کنیم میشه ماهی ۸.۳۳ گیگ به قیمت ۱۴ هزار تومن)
الان من از مخابرات دارم هر گیگ Adslش رو روی طرح ماهیانهش میخرم ۱۵۶۰ تومن و برای شارژ هر گیگ اضافه باید ۳۵۰۰ تومن پرداخت کنم.
بعد از یک سال ۱۰۰ گیگ هم طرح شش ماههٔ ۳۰ گیگ به صرفه تر از بقیهس. که میشه هر گیگ به عبارت ۲ هزار تومن . (ماهانهش میشه ۵ گیگ به قیمت ۱۰ هزار تومن.)
خودم دفعهٔ بعد یکی از این دو تا رو فعال خواهم کرد . البته اگه تا اونموقع فرجی نشد و بستهٔ جدیدی نداد .
Last edited by mohandes; 21-10-2015 at 09:51.
خب این بستهٔ یک ساله ۱۲ گیگ که اصلا به صرفه نیست . فقط زمانش زیاده . وگرنه هر گیگ رو داره میده ۳۷۵۰ تومن !! گردنه گیری تمام عیار ...
بله نسبت به بسته ی ۱۰۰ گیگ گرونه، اما برای کسی که مصرف کمی داره و میخواد در بیرون از منزل یا محل کار به اینترنت دسترسی داشته باشه، بسته ی مناسبیه و ماهی یک گیگ داره. واسه کم مصرف ها به صرفه هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)