خوبه باز برای من سری قبل 47000 تومان اومده این قبضم اومده 55000 تومان معلوم چجوری حساب میکنن
خوبه باز برای من سری قبل 47000 تومان اومده این قبضم اومده 55000 تومان معلوم چجوری حساب میکنن
عاقا این طرح منصفانه رو نیان اجرا کنن بعده اینکه اجرا کردن بیان بگن !!؟ الان این جدول تو خوده سایتشون ستونه وسط یعنی چی ؟ من که هر چی فکر کردم متوجه نشدم ؛ حداقال ترافیک ؛ یعنی چی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی تضمین میکنن که در ماه شما حداقل اونقدرو دانلود میتونی کنی.
دوستان يه چند وقت براي من قبض نمي اومد من هم چك نميكردم الان اومدم از طريق ١٨١٨ پرداخت كنم نزديك ٥٠٠ هزار گفت ولي نميدونم چرا تا الان قطع نكردند؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by ALI V8; 06-08-2015 at 20:31.
اخه مهندس اگه اینجور باشه که یه چی خنده داره بودن یا نبودنه این ستون هیچ اهمیتی نداره من گفتم اینا دارن کلک رشتی میزنن یه جور دیگه عنوان میکنن گول زدنی بعد میان میگن ما که گفته بودیم از این حرفا... حالا خلاصه ببینم چی میشه دیگه من ۵۱۲ نامحدود دارم حداقال ۱۰۰ گیگ دانلود میکنم تو یه ماه خدا به خیر کنه
جالبه میشه در عرض 15 دقیقه کل حجم سهمیه روزانه ی اینترنت 2 مگ شگفت انگیز رو مصرف کرد!!! ( 7 گیگ در ماه ) . مملکته داریم.
نامحدود یک مگابیت قبض جدید 100000 هزار تومن تبریک میگم
عجب
یعنی صد هزار تومن فقط پول اینترنت شده؟اگه اینطوره که باید گفن مخابرات مصرف منصفانه رو اجرا کرده و بد جوری هم اجرا کرده!
دوستان میشه لطف کنید بگید تا کی می خواین همین جوری ساکت بمونین و صداتون در نیاد ؟
دارن یه سرطان واقعی رو به جای اینترنت بهمون میفروشن به خدا من مشکلات روانی پیدا کردم از دست این نت خیلی اعصابم خراب شده هیچ کار نمی تونم بکنم نه لایو می تونم بازی کنم نه ویدیو لایو می تونم ببینم اکانتم میخرم واسه افزایش سرعت وبگردی اونم هر 5 دقیقه یه بار قطعه توروخدا یه فکری کنید چقدر آخه می خواین ساکت باشین زنگ بزنید هرچی میاد بگین بهشون اینا شعور ندارن که بفهمن فک می کنن مردم احمقن حالیشون نیست چه نتی دارن بهشون میدن ...
لعنت به اون نسل که مارو به این روز انداخت لعنت هزاران بار لعنت ...
این قیمتها هرچی هست ماله مصرف منصفانه نیست، دلیل دیگری باید داشته باشه جون اگه منصفانه رو در نظر میگرفتن که خیلی بالاتر باید میومد، الان نامحدود ۵۱۲ برا همه اومده ۴۹۶۰۰ تومن
Sent from my K016 using Tapatalk
Last edited by farazfar; 07-08-2015 at 14:34.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)