من 06 نبودم ولی برای آموزشی من هیچکدومو نبردم
دمپایی خودشون دادن
مایع ظرف شویی و در بازکن وجود داشت خودش
اسکاچ و چراغ قوه هم احتیاج نبود
من 06 نبودم ولی برای آموزشی من هیچکدومو نبردم
دمپایی خودشون دادن
مایع ظرف شویی و در بازکن وجود داشت خودش
اسکاچ و چراغ قوه هم احتیاج نبود
دوستان محترم من چند تا سوال دلرم . ممنون میشم جواب بدید :
1 - من 7 ماه خدمت کردم و فوق لیسانس قبول شدم و الان بعد 2سال دوباره میخوام برگردم خدمت. منو میندازن محل خدمت قبلی؟(یه سریا میگن آره ، یه سریا میگن نه ! باور کنید خودمم گیج شدم !)
2 - مبنای محاسبه بسیج فعال یک سال کامله؟ من تا روز اعزامم 2سال و 4 ماه سابقه بسیج دارم . بازای 2 سال که 2 ماه میدن ، بازای 4 ماه چقد کسری میدن ؟
3- من شنیدم اگه خدمت 24 ماه شه کسری های تحصیلی برمیگرده! شماهم شنیدید؟ اینکه یکی از دوستان گفت از تیر 24 ماه میشه درسته؟؟؟
ممنون از سایت بسیار خوبتون
با سلام
با عرض معذرت ، چون میدونم سوالم تکراریه !
دوستان توی قانون جدید که اومده هر ماه جبهه پدر چند روز کسر خدمت داره ؟ یه عده میگن هر ماه 9 روز و عده ایی میگن هر ماه 18 روز ! کدوم صحیحه ؟
Last edited by ALIREZA GOLDEN; 16-06-2013 at 20:42.
ممنون از راهنمایی تون
یعنی از 4تا دکتر باید 3 نفرشون تایید کنن درسته؟!!
من پدرم چندین سال قبل عمل قلب باز رو انجام داده + دیابت هم داره + چشماش رو هم لیزر عمل کرده + این بغل موهاشم یکم سفید شدهحالا بگردیم یه سری چیزای دیگه هم هست
حالا به نظرتون میتونم معاف بشم
به نظرتون داشتن پارتی تو این شرایط میتونه کمکی کنه برام یا نه اصلا نمیشه تو این شرایط کاری کرد به جز توکل![]()
اگه سنت پایین تر از 20 باشه دیر معاف میشی؟
نه دوست عزیز من 26 سالم هست و الان 5 ماه هم هست که فارغ التحصیل شدم یعنی از بهمن سال قبل و میخوام تو تیر برم دنبال کارای معافیت
کماکان منتظر جوابهای سبز شما هستم دوستان....جواب بدید ممنون میشم....اگر خدایی نکرده زبونم لال نمیدونید بگید من برم جای دیگه![]()
دوستان. دوره کد چیه؟ تو آموزشیه؟ میگن آموزشی نمره هم داره. درسته؟
کسی هم توضیح بده 02 نیروی زمینی ارتش چه جور جاییه ممنون میشم
درود دوست عزیز هنوز کسی موفق به دریافت کسری جدید نشده
اما تا جایی که بنده اطلاع دارم 9 روز هست
دوره کد بعد از اموزشی هست که دو ماه طول میکشه و تقریبا مثل اموزشی هست
نمره اموزشی فرمالیته هست
02 یکی از بهترین مراگز اموزشی کشور هست
TAPATALK
آخیش آخیش.... خدمت ما که 5 روز دیگه تموم میشه میریم برای تسویه حسابولی در عجبم چه زود زمان گذشت!!!
هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)