تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1613 از 1783 اولاول ... 6131113151315631603160916101611161216131614161516161617162316631713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,121 به 16,130 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

همین که نوشته در یکسال ماهی یک گیگابایت داری به اضافه شش تا بسته 15 گیگی هدیه. شش ماه از سال رو به اختیار خودت ماهی یکی از این هدیه های 15 گیگی رو فعال کنی که تو همون ماه باید استفاده بکنی و به ماه بعد منتقل نمیشه. پس درواقع در یکسال شش ماهش ماهی یک گیگ داری و شش ماهش ماهی 16 گیگ. اینطور گذاشتن که مجبور باشی ترافیک اضافه هم بخری. در مورد سرعت روزانه معمولا پهنا باند بازه و معمولا 800-1200 کیلوبایت هست. شبانه هم بله نامحدود هرچه خواستی دانلود بکنی هست ولی با سرعت 100-120 کیلو بایت.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
    پس حقیقتا ارزش خرید نداره

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

پس حقیقتا ارزش خرید نداره
    والا برای خیلی ها 100 گیگ روزانه و شبانه هم 2-2.5 گیگ اونم با قیمت 70 تومن خیلی خیلی ارزش داره !

3. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

منم که حساب میکنم مفته الان اسیاتک ماهی 10 گیگ سالی 550 تومن بدون شبانه برام اب میخوره حتی اگه 140 هم تموم بشه بازم اختلاف خیلیه

5. 2 کاربر از R.min بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

منم که حساب میکنم مفته الان اسیاتک ماهی 10 گیگ سالی 550 تومن بدون شبانه برام اب میخوره حتی اگه 140 هم تموم بشه بازم اختلاف خیلیه
    اره من خودم 1 سال اسیا تک داشتم ماهی 42 تومن پول میدادم 10 گیگ هم داشتم سرعت شبانم هم فیکس روی 90 کیلو بود !

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

دقیقا همینه شما اینطور استفاده ای داری از همون لحظه اول محدودی کلا با کلمات بازی کردن که بگن شبانه محدود نمیکنیم وگرنه و عمل هر طور استفاده کنی همون اول محدود میشی. بازهم برای یکی مثل من همین 100-120 هم با توجه به کیفیت و پینگ خوب راضی کننده است. با همین سرعت در شبها بدون مشکل یوتیوب و بازی آنلاین دارم ولی برای کسی که بحساب دانلود زیاد بخواد بگیره باید بدونه شبی حدود 2/5 گیگ میتونه بگیره. سرویس عادی خوب خیلی گرانتر هست مثلا هشت مگ سالانه شصت گیگ(تقریبا معادل همین جشنواره) 360 هزارتومن هست. درحالیکه جشنواره 60 هزار تومن هست تفاوت اصلی در همون شبها هست وگرنه روزها چون پهنای باند باز هست همین جشنواره هم حدود 10 مگابیت سرعت رو داره.البته من نگفتم سرویس عادی رو بهیچ عنوان محدود نمیکنند گفتم به کمتر از سرعت اسمی محدود نمیکنند. ولی جشنواره چون درواقع 128 هست هرچقدر هم کم کنند از لحاظ قانونی دستت بجایی بند نیست که اعتراض کنی.
    این صبحانت رو بگیرم ، حجم ها رو یه دفعه بهم میده ؟
    یکسال 70 تومن مفته دیگه ، هم روز دانلود میکنم و هم شب ، روز هم که دانلود کنم ، شب رو محدود نمی کنه
    ولی باز به نظرم اینا جزوی از سیاستشونه نه به نفع مشتری

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شماها که میگین مفته من شاتل گرفتم یک ساله 40 تومن با 20 گیگ حجم دانلود شبانه از 2 تا 7 با سرعت 1700 هم دانلود میکنم هر شب 25 گیگ فایل میگیرم

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

این صبحانت رو بگیرم ، حجم ها رو یه دفعه بهم میده ؟
    یکسال 70 تومن مفته دیگه ، هم روز دانلود میکنم و هم شب ، روز هم که دانلود کنم ، شب رو محدود نمی کنه
    ولی باز به نظرم اینا جزوی از سیاستشونه نه به نفع مشتری
    حجم هارو یک دفعه نمیده ! میتونی از تو مای صبانت تاریخچه خرید میتونی هر بسته رو فعال کنی !
    شب بستگی به روزت داره که چقد روز مصرف کردی شبش تا 2.3 برابر حجم مصرفی روزت میتونی بگیری اینم یادت باشه اگه محدود بشی محدود شدی هیج جوره جز اینکه سرویس تو تغیر بدی از محدودیت بیرون در نمیای!
    1 سال که بلعه هفتاد تومن مفت هست ! بعداز اینکه حجمت تموم شد باید سرویس حجمی یا نامحدود و جشنواره که الان میکس داره بگیری که سرویس میکس دقیقا عین همین صبحانت هست ولی با این تفاوت غیر از حجم اینه که 1 سال خریدی قابلیت تغیر سرویس نداری تا زمانی که 1 سالت تموم شه حجم کم بیاری باید بخری ! و اینکه هر ماه 5 گیگابایت ماهیانه بهت میده 65 تومن شبانه سرویس میکس هم دقیقا عین صبحانته
    اما کیفیتش و پشتیبانیش میشه گفت یخورده از رقیباش بهتره!

10. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

شماها که میگین مفته من شاتل گرفتم یک ساله 40 تومن با 20 گیگ حجم دانلود شبانه از 2 تا 7 با سرعت 1700 هم دانلود میکنم هر شب 25 گیگ فایل میگیرم
    خب اولا روزانه اون 20 گیگ هست این 100 گیگ - دوما بله شاتل اولاش سرعت دانلود شبانه بالا هست ولی بعد اینکه محدود بشی اسمی میشه و میاد رو 16-32
    اینجا خوبیش اینه بعد محدود شدن هم رو 100-120 هست
    بازم سلیقه ای هست انتخاب

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

پینگ 140 از 4.2.2.4 داخلی هم پاین 26 تاست
    از چند روز پیش خیلی بهتر شده پیروز رو 700 بود پینگم از داخل هم رو 70 بود
    صبانت بدجوری رو دور افتاده ! 900 کیلو دان میده روز
    دیشب شبانه هم شده بود 150 تا گاهی 200 تا هم میداد با این حال که محدود بودم داره
    از سرعتش و کیفیتش بدجوری راضیم ولی اگه باز بسته 15 گیگ بذاره 13 تومن!

13. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شاتل هم سیاست مصرف منصفانه داره امکان نداره بگذاره بصورت نامحدود با سرعت بالا دانلود مجانی داشته باشی مگر اینکه در طرح تشویقی شاتل لند باشی . اما خوبیش اینه که حداقل تا یک حجمی رو سرعتت محدود نمیکنه اما صبانت متاسفانه از همون روز اول خواه نا خواه محدودت میکنه که این خیلی بده. برای کارهایی روزمره و دانلود های کوچک این سرعت 100-120 خوبه اما برای دانلود های بزرگ اصلاً. مثلا من یک بازی ده گیگی میخواستم حساب کردم دیدم حدود پنج شب یعنی سی ساعت باید درحال دانلود باشم کجای این میشه دانلود مجانی! پول برقی که تو سی ساعت مصرف میشه بیش از این حرفهاست. خود من بحساب اینکه شبانه مانند شاتل یا سایر شرکت‌ها بر اساس کل ترافیک حساب میشه یعنی من که 60 گیگ حجم دارم حداقل چهل گیگ بتوانم بدون محدود شدن دانلود کنم صبانت رو انتخاب کردم اگر میدونستم اینجوریه هیچ گاه نمیگرفتم. آخه یعنی چی که روزانه حساب بشه! خوب علنا بگن سرعت شبانه ما اینقدر هست چرا مردم رو گول میزنند که نمی دانم تا هفتاد درصد حجم کل مصرفی میتوانید بدون محدود شدن دانلود کنید.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •