دوستان سلام!
مقدار نویز و مشخصات خط من چطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام!
مقدار نویز و مشخصات خط من چطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by AmiIin; 27-12-2013 at 22:40.
ظاهرا خوبه
دان استریمتون 6 مگه و اس ان ارش هست 22 که عالیه ولی آپتون 1 مگ بسته شده که اس ان ارش شده 12 خوبه ولی تو مرز قرار داره برا همین بهتره که بگید آپ رو براتون بیارن رو 512 (البته اگه تو پروفایل ISP همچین مقداری تعریف شده باشه)
با اینکه خطم رو 6مگ بسته شده اما سرعت دانلودم متوسط 280 هستش.(یعنی از 680 شروع میشه ولی در عرض 10ثانیه میاد پایین و رو 280 فیکس میشه.) دلیلش چی میتونه باشه؟
یعنی سرعت آپ بیاد پایینتر بهتره؟! چرا؟
Last edited by AmiIin; 28-12-2013 at 00:04.
سرعت دانلود 2 مگابیت.فقط پینگم یک هفته 300 و یک هفته 150.
Downstream Upstream 38.3 38.5 SNR Margin :db 8.0 3.0 Line Attenuation :db 3072 766 Data Rate :kbps 23456 884 Max Rate :kbps 0 2 CRC
0
Last edited by aabrahim; 28-12-2013 at 00:12.
دلیلش اکانتینگ خود ISP هست !!! تو اینجور ISP ها سرعت حداکثر پورت ممکن بسته میشه ولی کنترل سرعت توسط دان استریم صورت نمیگیره بلکه توسط نرم افزار مدیریت خود شرکت صورت میگیره که برای شما حداکثر سرعت رو 280 تعریف کردن
فکر کنم خط شما فیبر باید باشه درسته؟؟؟ !!! خیلی عالیه 23 مگ رو راحت میتونه ساپورت کنه !!! با خط 3 مگ اس ان ار عدد عالی 38 هستش
و در ضمنLine Attenuation شما خیلی عالیه 3 و 8![]()
بله فیبر نوری.البته تو مملکت ما فیبرنوری بودن یعنی بدبختی چون فقط یک انتخاب داری.
فقط منLine Attenuation نمی دونم برای چه کاریه؟؟؟و حداکثر خط های مسی چقدره؟؟
CRC؟؟؟
البته این قضیه تو همه استانها صادق نیست !!! مثلا تو تبریز برا فیبر نوری چندین انتخاب وجود داره و تنها مخابرات نیست (اگر چه میزان خط های فیبر نوری خیلی کمه)
Line Attenuation هم که یه مقدار هست که از 1 شروع میشه و میره بالا و فاصله بین مودم و مرکز مخابراتی رو نشون میده که هر چقدر کمتر باشه عالیه و سرعت انتقال دیتا بین این 2 تا بهتر و با کیفیت تر خواهد بود که برای شما عالیه و 3 هست در حالی که برای من با خط مسی عدد فوق فجیع 65
CRC هم یه پارامتر هست برای سنجیدن میزان ارور ها در لابه لای ارتباط بین یوزر و ISP که این عدد هم در حالت عادی باید صفر باشه و طبیعتا میزان بالا بودن این عدد نشان دهنده بیکیفیت بودن اینترنت دریافتی توسط یوزر هستش
امیدوارم توضیحات کاملی بوده باشه![]()
سلام
دوستان اگر موافق باشید ادامه بحث های نویز رو در تاپیک نویز انجام بدید
برای این میگم که یک تاپیک جامع و خوب داشته باشید
از همه دوستان تشکر می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)